משחק

tttttttttt1

New member
מה יצא עד עכשיו---->

ילד מהלך לו במסדרון.. פתאום - משום מקום -זה מגיע.....
כדור התגלגל לכיוונו, ונעצר לרגליו. הילד הרים אותו.
"אל תאכל גבינת קוטג'. הישמר". ראה זאת הילד והתחיל לרוץ אבל פתאום...
הוא נתקל בה בריצתו והשניים נפלו על הרצפה. הם קרובים מידי..יותר מידי..הלב שלהם מאיים להתפווצץ.. הם היו בסרט הזה כבר ויידעו מה לעשות...
"את בסדר? אני קצת מפוזר היום"..הוא אמר "סליחה, זה....<שתיקה קלה> לא היה בכוונה..." היא ענתה, <רגע של מבוכה> "טוב אני....צריכה ללכת..." <היא מתחילה ללכת לאט> - "לא!! רגע....חכי!!!!!!"
>היא מסתובבת אלי< אממ מאוד כיף לי לידך ואני מאוד אוהב לדבר איתך.. אפילו אם זה רק להחליף מילה <מחייכת בהנאה> תודה.. גם איתך <צוחק במבוכה> אממ רוצה שנסתובב איפשהוא בעיר אחרי הלימודים? "הוו לא אני לא יכולה.. יש לי מבחן מחר"
"במה יש לך מבחן?" הוא שואל "מתמטיקה..אני כל כך אשמח לסיים עם המקצוע הזה"....היא השיבה, "דווקא מתטיקה זה תחום חביב עלי, אני אשמח לעזור לך להתכונן, אם תרצי בכך" "אתה יודע מה, סבבה....אני אשמח" היא השיבה וחיוך נבוך עלה על שפתיה...

....

בליבה היא חשבה כמה מוזר הוא. "מחבב מתמטיקה? מה,הוא חייזר הוא משהו?" "אמרת משהו?" הוא שאל אותה "לא,לא...אני אלך עכשיו,תודה". היא צעדה לעבר דלת הכניסה כשלפתע...

tttttttttt1

New member
כשלפתע

עלתה בתוכה מחשבה "לא שאלתי איך קוראים לו"....... [היא מסתובבת, הוא עדיין נשאר לעמוד] "אה, תגיד...." [לפני שהיא מספיקה לסיים את המשפט שלה] "קוראים לי טל..." [שתיקה] ............

nemo the great

New member
וואלהההה..../images/Emo19.gif

"...לי טל" <צחוק נבוך> "ואיך קוראים לך?" "ליאור.." למי יש אומץ להמשיך?!? חחחח

....

"טל? פוחלץ! חשבת שאני נקבה,אה? אני בעצם גבר לא שעיר." היא אמרה, מה עבר לה בראש? "מ...מה,מה?" הוא אמר,המום. "כן,נגמרה ההצגה! יאבה-דבה דו!" היא רצה משם במהירות,עוד פעם היא עשתה את זה, היא לא שלטה בעצמה. ואז...

tttttttttt1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח מהההההההההההההה???

... זה היה כזה רומנטי עד עכשיוווווווווו

tttttttttt1

New member
[שתיקה]

במבט ממיס, ונבוך - "נעים מאוד,טל..אני -" "ליאור" [צחוק נבוך] "היה...נחמד מאוד לדבר איתך..נמשיך ב...הזדמנות..." קטעה לפתע את השתיקה המביכה..וסובבה את ראשה לכיוון היציאה "היה נחמד מאוד, ו..לא שכחתי את הבטחתי בנוגע למתמטיקה
"

nemo the great

New member
וואי זה דרך ללא מוצא! ../images/Emo19.gif

לא למדת נהיגה או משו?! חחחח אוקצור אנחנוצריכים לסטות רגע מליאור אי אפשר לחיות ככה
אז הוא חזר הבייתה הטל הזה חח והיה מאושר עד הגג חיכה ליום המיוחל הזה.. וכרגיל בימי רביעי הם היו וצאים כל החברה לסיבוב בעיר.. ואז הבנות מצטרפות אח"כ.. "היי שלומי!" "מה המצב טל!!" "סבבה, היי מה זה החיוך המאושר הזה על הפרצוף שלך?" "חחח סתם.." "רוצה לספר לי משו"??

tttttttttt1

New member
תקשיב שלומי, אני....

יצאתי מהארון!! [רגע של כמעט התעלפות] [שלומי] "מההההההההההההההההההההההה???"
"כן,נו בבקשה, אל תקשה עליי, זה גם ככה קשה לי" [שלומי] "אבל,אבל אבל, אבל,אבל, איךךךךךך? מתיייי? מה קרה????" [טל] סתם נו, אחי, נראה לך שהייתי מסתובב עם כזה פרצוף במצב שכזה? אתה זוכר את הזאתי שהראתי לך לפני כמה ימים??" [שלומי] "אתה...לא נכון!!! כן?!?! מזל טובבבבב" [טל] "כן תראה, זה איכשהו יצא ככה..אני אספר לך בהזדמנות..אני חייב לרוץ לפורום שביעיסטים...אני חייב להם כמה דברים"

.....

שלומי נשאר בחדרו "למה הכל מתפקשש לי,למה?". שלומי היה עדיין "בתוך הארון", אף אחד לא ידע מזה. בסתר, הוא היה מאוהב בטל. ואיך לא? שיער צהבהב שמנוני מכמויות הג'ל ששם, עיניים כתומות, בוהקות באור, והבגדים שלבש... טל היה נוהג להסתובב עם חולצות בטן ורדרדות ומכנסי צמר שסבתו סרגה לו. בעוד שלומי מהרהר נפתחת הדלת ונכנס...

tttttttttt1

New member
הלו הלו...עד לפה...

תפיסיק לחשוף אותי ככה בפומבי...אני לא רציתי שאנשים ידעו

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז ככה קוראים לך... (עד היום לא ידעתי איך קוראים לך
) נו,תמשיך.

tttttttttt1

New member
בעוד שלומי מהרהר הוא נופל למשכב

<יעני נרדם
> חלומו מגיעה אליו מלאכית קטנה, ששואלת אותו למה הוא עצוב..הוא מספר לה את הסיפור והיא אומרת לו שאין לו מה לדאוג, הכל יסתדר בסופו של דבר....מה שצריך לקרות - יקרה.... שלומי מקיץ משנתו לאחר שאביו טרק את הדלת ונכנס. הוא בישר לו כי טל חזר, כי שכח את ספר המתמטיקה שלו בביתו של שלומי.... [ובבקשה - לכל הממשיכים - לא להפוך את דמותו של טל להומו!!! תודה..]

....

שלומי קם במהירות, הוא ניגש למראה וסידר את שיערו, "תרגע,תרגע" אמר לעצמו בלחש. "היי,איפה ה..." אמר טל, אך לפני שהספיק להבין מה קורה התנפל עליו שלומי והחל להכותו. "מה לעזעזאל,הלו! תפסיק!" הוא הוריד את שלומי ממנו ונעמד, ואז הוא ראה שזהו לא שלומי, כי אם אחיו התאום "אה נו,איפה שלומי?" "שלומי? בטח מתכונן להגעה שלך,ההומו הז.." אחיו של שלומי פער את עיניו, הוא לא היה אמור להגיד את זה. טל הלבין, ואז...

tttttttttt1

New member
...

מסתכל על דודו [אח של שלומי] "טוב אני....צריך ללכת....תמסור ד"ש ל..שלומי..אני....לא משנה...ביי"... שלומי יוצא מהחדר, מחפש את טל... "איפה הוא? אבא אמר שלי שהוא בא לחפש משהו".. "הוא...הלך...היה צריך...משהו דחוף צץ לו" - עונה דודו, ביודעו כי כשאר הוא משקר הוא נראה נוראי, אך לא היה יכול לספר לאחיו את האמת בפנים, לא יכול היה להעמיד אותו במצב הזה - ידע כי אחיו לעולם לא יסלח לו... בינתיים, שלומי מנסה באוזן אחת להקשיב, הוא מהרהר "אין לך מה לדאוג, הכל יסתדר בסופו של דבר....מה שצריך לקרות - יקרה, כן אה? יסתדר בסוף???? ....

למעלה