מציצה....

tairon

New member
אהמממ אני מצביע יפה.. בחיי איסמי..

על טעם וריח אין מה להתוו.. בדיוק.. אז יש אחד אוהב גלידה עם פיצפוצים ויש עם אגוזים אגב אלוהים נותן אגוזים למי שלא יכול לפצח ככה אומרים אבל בכל מצב עסיקנן בטעמי גוף מקומיים.. אז עם טעמת ולא אהבת קרוב לוודאי לא תרצה לטעום שוב.. עם את אוהב אתה אוהב כולל הכל בלי הנחות ובטח בלי בי בונוס... עכשיו.. בסקס יש תוספות בחומר.. ועם כבר זה.. אז למה לא להיות ליבריטד קומפליטלי.. רק אז ההנאה מושלמת...ללא מעצורים.. מה לא ככה ביג´ו? רק ככה... וזה תופס לשני הצדדים תגידו לי בנות חשבתם שאצלכם זה מוס טרי קולד?.. וזה חלק מההנאה.. הכל תלוי אייך מסתכלים על זה והעיקר שישאר ניצב אני מדבר כמובן על הנדסה.. 90 מעלות וכו´..

חחחחחחחחחח מוס פור קולד סלי!

כן לא חשבתי לרגע טאי אבלללל ופה האבל הגדול, למה לכל הרוחות הוא לא טועם את שלו? כן קרוס אני מכירה מישהו שטעם את שלו , אגב אחלה גבר לטעמי. למה נשים כן טועמות את עצמן? טוב פה יש כאלה שלא ממש גם אחרי שעשו ילדים, אין אין מודעות לגוף ולעצמן. בכל אופן אני בעד ליבריישן בסקס , ואני בעד שאדם יאהב את טעמיו חושיו וכל מה שבו, זה נותן לצד השני המוןן.

מסכימה איתך חוצ

להיות מודעים/ות לעצמנו, לגוף שלנו, לתחושות ולתשוקות שלנו זה לא אומר להיות משועבדים לזה, זה אומר להיות חופשיים עם עצמנו וזה הכי נפלא שאפשר אז כן גם זה, לטעום את עצמנו, ואת אחרים, לא כי "צריך" אלא כי זה חלק מהסבבה והחופש הזה עם הגוף שלנו, עם עצמנו ועם הפרטנר, זה עושה את זה, ולא רק בסקס זה עושה לנו חלונות בבפנוכו,

Crossface

New member
HELL NO

עם התאבון המיני שלי? אני לא חושב הבעיה שזה לא מסתדר כל כך טוב עם הצד הרומנטי שלי אז קצת מתסכל

טוב, קרויסי, תשב תקשיב רגע ../images/Emo22.gif

אני מדברת על מצב כשאתה בקשר רומנטי, שיש משהו שמעבר לתשוקות ועינוגים, וזה עושה לך עיגולים בעיניים, ושמח בלב, וגעגוע לדבר איתה ולשמוע אותה וכל היופי הנהדר הזה, זה לא עומד בסתירה לחשקוקים ולעינוגים, לא הולך הקטע ה"פולני" של בחורה לאהוב ובחורה לזיין (מותר להגיד מילים כאלה כאן?) אותו הקשר, שיש קשר, ויש הערכה והתחשבות והבנה, אז יש גם יותר התחשבות והבנה והיכרות של הרצונות והצרכים של כל אחד, ואז זה פשוט יכול להגיע לשיאים של תענוג שהוא תערובת ותרכובת של כל מאודך זהו בינהתהים לפני שישלחו אותי להעביר קורססססססססס

Crossface

New member
אני בקטע

שהבחורה לאהוב זאת גם הבחורה לזיין אז לא אמרתי שיש סתירה, אני פשוט לא שוכב עם כל אחת (ויש כמה בנות שהבינו את זה) הסברתי את עצמי טוב, או שאני צריך לפרט יותר?

Crossface

New member
מה בדיוק את רוצה לדעת?

אני לא אחד שמזיין את אחת ברגע שיש אופציה והיו כמה בנות שדיחיתי אותן פשוט ועכשיו אני אחרי מערכת יחסים ואני שוקל לוותר על העיקרון הזה, כן, בגלל המערכת יחסים האחרונה שלי.

מבקשת רגע סליחה על ההגיג שנכנס לי

אבל: קשר עם אנשים זה כזה דבר מורכב אבל גם כמה נפלא, אנחנו בעולם הזה מחפשים ליצור קשר עם מה שסביבנו וזה כולל את מה שצומח, מה שחי, וזה כולל בני אדם רק שבני אדם זה הדבר הכי מורכב ומופלא שיש כאן, וזה בצד הטוב, אבל הם יכולים להיות גם הדבר הכי מסואב ומרושע שיש ובין כל הדברים אנחנו (אני) מנסים לעשות את מיטב יכולתנו כדי למצוא את הקשרים שימלאו אותנו באנרגיות ויאפשרו לנו לצמוח אז בתוך כל זה סקס זה דבר טוב, ונפלא, ומדהים, אם זה חלק מהמכלול וכמו שאם מדברים יותר מדי זה הופך לזיוני שכל ככה גם בענין המיני החוכמה היא למצוא את המידה הנכונה לכל דבר, וזה נכון גם לגבי רגש בטאיצ´י אומרים אל תשקיע את ה- 100% תשקיע 70% תמיד תשאיר משהו ב- צל. זה מדבר אליך?

Crossface

New member
זה נכון

באמת אולי לא כדאי להשקיע 100% ככה שאם לא נצליח נוכל להגיד שזה בגלל שלא השקענו 100% אז אולי זה לא טוב, כי אנחנו רוצים להצליח ולא רוצים להיות בספק שאולי זה היה מצליח אם היינו משקיעים 100% לא?

לא, קרוסי, זו לא הנקודה ../images/Emo13.gif

הנקודה היא שלא משקיעים את כל כולך כי צריך להשאיר דברים בצל הצל זה אומר שזה קיים, אבל לא ברמה המוכרת של הכוח שהולך קדימה זה לא שייך להסברים לגבי הצלחה וכשלון זה שייך לזה שאי אפשר לבוא על דברים כמו מכבש

בכל שעה בכל זמן אני

זזה לכל הכיוונים זורמת לכל האוקינוסים נושפת בכל העננים ולא מדלגת גם על הצדף הקטן שלפני רגע דרכת עליו ולא שמת לב מאוהבת בחיים, מהדברים הקטנים ועד הדברים הגדולים, מהשטוח והסתם ועד לעמוק מיני חקר ועד הנשימה האחרונה, הלוואי אמן

בואינה השרשור הזה לא ייגמר...

שמע קרוס, כן הייתי עם מישהו, וביקשתי ממנו לטעום והוא טעם ואני חייכתי והוא אמר קצת חמצמץ.. אז זהו. מה השאלה? פתיחות בסקס, וכו זה דברים נלמדים מאחלת לך להנות מהעולם הזה שנקרא סקס כולל הכל. לענג ולהיתענג זה לא רק פימפום. ואפשר לדבר על זה שעות אז.... נסיים פה הא? אחרת....

למעלה