אויש לא סיפרתי חויות.. ויש הרבה
אוקיי בהתחלה הגעתי עם חברה שלי וקנינו כרטיס ואז קלטתי שזיהיתי את קרן אז הלכתי לומר שלום ואז פתאום משום מקום גם אפרת ותמר צצו אז אמרתי גם להם שלום ואז חיכינו שעות עד שיתנו להכנס ואז הם נתנו להכנס. אחר כך נכנסו וחיכינו ליד הבמה ודיברנו, ואז אדם החליט שהוא רוצה ללכת לקחת מפיטר את המפרט שלו ואני הסכמתי לבוא איתו כי רציתי לראות את יהלי, ואז איכשהו הגענו לשירותים ואיש מוזר אמר לנו שזה בצד השני ובסוף התברר לנו שהוא צדק, אבל הם לא היו שם רק יוסלס היו שם אז ויתרנו. ואז חזרנו לבמה ושוב נשארנו שם וחיכינו שעות וביינתיים הגיעו עוד אנשים ואז ההופעה התחילה ושלושה אנשים מוזרים שהם לא מוניקה עלו לבמה (ואני גיליתי סוףסוף מי זה צורי)וקרן ונועם לא הפסיקו לצעוק להם לרדת וזה היה נורא מצחיק כי באיזשהו שלב הגיטריסט הסתכל לכיוון שלנו ונתן בנו מבט זדוני. אחר כך הם סוףסוף ירדו (עכשיו אני מבינה שהיו להם שירים חמודים חוץ מהשיר הראשון)ומוניקה עלו והתחילו עם בעיר הזאת ואני התחלתי לצעוק הצעות מגונות ליהלי כל הזמן אבל הוא לא שם עליי, לא נורא... ואז היו מלא פוגואים וצעקות ויהלי היה ממש מפחיד, לפי דעתי הוא עישן משהו אבל לא אמרו לו שזה לא סיגריה כי הוא היה ממש בהיי אבל הוא היה חמוד אז זה בסדר. ואוי איכס שחר היה מכוער כי הוא חימצן ועל הבמה זה נראה כאילו יש לו שיער כסוף אז זה היה ממש מגעיל. ואז מישהו ביקש מפיטר את המים אז הוא נתן והמים עברו בקהל... ו..אמממ... נראה לי שזהו פחות או יותר!! בקיצור היה ממש כיף