ה-הופעה!!!!

u r i c

New member
../images/Emo9.gifה-הופעה!!!!

היי! חזרתי עכשיו מההופעה :)) היה כל כך כיף!! חחחחחח :) לילה טוב =]

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif היה כזה כיף!

וואי, כל כך שמחתי לראות אתכם. חזרתי מזמן, אבל אני עדיין ליד המחשב כמו ילדה סתומה. לילה טוב.

IkMfNiY

New member
היה אדיר :) ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

עמדתי בהופעה לבד אחרי שאיבדתי את מי שהייתי איתו, אבל זה דווקא היה כיף :) לא עמדתי מקדימה, עמדתי מאחורה, אז לא נחנקתי, אז זה גמכן היה כיף :) בסה"כ אני חושבת, שאם לא עומדים בשורה הראשונה, אז לא כדאי להידחף פנימה, אלא לעמוד מאחורה. בכל מקרה, ההופעה היתה די רגילה, השירים הקבועים [הפעם לא היו את שירי הסולו של כל אחד מהם P:], אבל היה ממש ממש כיף, כי כבר כמעט שנה שלא הייתי בהופעה של מוניקה... היה כיף כמו תמיד :) [ב9.8.03 הייתי בהופעה של מוניקה שהכי נהניתי בה
] (חבל שלא היה את הפוך ב
] רשימת שירים: בעיר הזאת [^^] סאן חוזה [אדיר כמו תמיד ^^] מילי [כיף ^^] קונפורמיסט כל החבר'ה דם [
] מלכת היופי [
] אלנבי מכה אפורה 180 [עם כמה שאני לא אוהבת את השיר הזה, אי אפשר להתעלם מזה שהוא אדיר בהופעות...] לא רוצה לדעת שנים חסומות פצעים ונשיקות [^^] גשם חזק [השיר הזה כ"כ מזכיר לי את כיתה ח' P:] מספיק בן אדם ___________ [הדרן] מוצ"ש אני יודע [
] איש קש BLUES על הרצפה אז כן, באמת הייתה הופעה רגילה, הופעת "להיטים" כמו תמיד. אבל זה כיף, מוניקה זה תמיד כיף :) [כדי לשמוע שירי מוניקה קצת אחרים, כדאי ללכת להופעות של יהלי P:] יעל

Shirlos

New member
שאלה קטנה..

מי מבצע במקור את השיר שמוניקה שרו אתמול באנגלית? שיר חזק.

crazy mofo

New member
כה הבלוז הזה! איך אהבתי אותו

מישהו נשאר גם ליוסלס בפורום הזה? ונמאס כבר מפוגואים !!! חאלאס!!!!!

horse girl1

New member
מוניקה../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

שיר שם כתבו שהם היו בניו יורק כמו sum of somting ן-pink jacat (אם כתבתי נכון)

IkMfNiY

New member
לא, לא נכון ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

בלוז זה לא שיר מקורי שלהם, יהלי אמר אתמול בהופעה שהשיר הוא במקור של... לא זוכרת מי :X יעל

horse girl1

New member
נאמ נאמ אותך ראיתי נכון!?../images/Emo163.gif../images/Emo79.gif

היה שווה ביותר, נקווה שיש באמת גם בכפ"ס בסוף החודש

RoCk StaR 1

New member
היה מעולה!../images/Emo9.gif../images/Emo211.gif

רק שהיו כמה שירים שהיו חסרים לי.

mmmbam

New member
אתה יכול לשים ת'תמונות בקשה???../images/Emo20.gif

לא הייתי