אני חדשה

TaliA72

New member
../images/Emo9.gifאני חדשה

ערב טוב.. 1. חבר שלי תושב קנדה אם אני מתחנת איתו האם אני יכולה לעבור לגור איתו בקנדה..? 2.מה הזכויות שלי ברגע שאני מתחתנת איתו?? 3.איך אני עושה את כול התהליך הזה או שזה אוטומטי..? תודה על עזרה והיעוץ....

rinam

New member
Well you will not have rights as

his wife, leagaly he will have to sponser you. If after the marrige you enter Canada you have a right of a tourist. How to do this and your rights you can read about it on the Immigration site on the internet r

redduck

New member
גם אני חדשה אבל

בתור מישהי שעברה את זה לאחרונה אני יכולה לאמר לך שלאחר החתונה אין לך זכויות אלא אם את מגישה בקשה לספונסרשיפ שאומרת שהבעל תומך בך. הניירת לא מגיעה עם החתונה ובלעדיה את נשארת בסטטוס של תיירת עם שהייה של עד חצי שנה (הניתנת להארכה עד שנה). את יכולה לעשות את התהליך בעצמך אם יש לך או לחברך קצת ידע, אם לא אני ממליצה לקחת עורך דין המחירים הם מ-600 ומעלה. לאחר החתונה והגשת הבקשה לספונסרשיפ אין לך זכות לעבוד או ללמוד!! עד קבלת האישור לתושבות קבע-PR שלוקח בממוצע 8 חודשים אבל יכול לקחת גם שנה וחצי...

אלא אם כן הם מתחתנים בקנדה..

ובמקרה כזה היא יכולה להגיש בקשה לwork permit שזה ייתן לה אישור עבודה זמני בקנדה בתנאי שהיא מגישה את ניירות ההגירה תוך זמן מסויים.

redduck

New member
היא לא יכולה להוציא אישור עבודה

עד אישור ראשוני של בקשת ספונסרשיפ.. בדקתי את זה אצל עורך דין.

אני לא יודעת מה העורך דין אמר לך-

אבל אם תתקשרי ישירות ל CIC הם יגידו לך. וזו עובדה, אם מתחתנים בקנדה אפשר להשיג אישור עבודה תוך 6 שבועות אם אכן מתחייבים להגיש את ניירות הספונסרשיפ.

uzipikar

New member
לפי הסדר.....

1. בטח. 2. להגיד לו שיוציא את הזבל. 3. מקבלים דרכון קנדי אחרי החתונה מהרבנות בפתח תקווה.

redduck

New member
בדקתי עכשיו עם CIC

אני התחתנתי בקנדה וזה מה שהוא אמר לי. במענה האוטומטי שלהם אומרים שזה לא משנה איפה התחתנת אם הבקשה לספונסרשיפ מבוצעת מתוך קנדה, CIC אמורים לתקשר איתך תוך 90 יום משליחת הבקשה ורק מרגע זה אפשר לבקש אישור עבודה. איפה ראית שזה 6 שבועות?

rinam

New member
Hello, this is Canada the laws

changes hear every sec. when snowithe check it was 6 week today it's 90 days 2morrow it can be 1 day. r

זה נכון...

אני התקשרתי לפני יותר משנה וחצי לשאול וזה מה שאמרו לי. ובכל מקרה מה שאמרת הטעה כי לא לוקח 90 יום לאישור ראשוני של ספונסרשיפ, אלא 6 חודשים (מינימום).

redduck

New member
אני ביררתי היום

ולא לפני שנה וחצי.. המינימום הוא 3 חודשים. 6 חודשים יכול להיות הממוצע . את מוזמנת להתקשר ולבדוק.. CIC אומרים 90 יום , לא אני ולא העורך דין.

או-קיי... אני לא סותרת אותך

אני רק אומרת שבזמנו כשאני התקשרתי, זה מה שאמרו לי. וכמו שרינה אמרה- חוקים בקנדה משתנים מרגע לרגע ולכן זה מאוד הגיוני שלפני שנה וחצי זה היה 6 חודשים ועכשיו 3. What ever לא צריך להתווכח על כמות של חודשים...

uzipikar

New member
מזכיר לי בדיחת בלונדיניות

למה לדוגמנית בלונדינית יש שני IQ יותר מסוס? כדי שלא תחרבן על המסלול..... (זה בנוגע לדרכון הקנדי ברבנות של פתח תקווה....)

yvr2005

New member
את צריכה המון סבלנות

לי זה לקח כמעט שנתיים עד שקיבלתי את ה PR מילים טובות על שלטונות ההגירה אין לי הסוכנת שטיפלה בתיק שלי יצאה לחופשה והתיק עמד עד שהיא חזרה מחמישה שבועות של חופשת אני מכיר פה הפורום אנשים שהגישו בקשה למעמד פליט לפני 3 שנים ועדיין לא קיבלו תשובה המצב ממש לא טוב וצריך עצבים של ברזל

נראה לי שאתה קצת מבלבל

בין שלטונות ההגירה לבין איזו סוכנת פרטית שלקחת ושיצאה לך לחופשה. עורכי הדין והיועצים אינם עובדים אצל שגרירות קנדה. לגבי מילים טובות על שלטונות ההגירה: אם קיבלת אשרת הגירה לקנדה, לדעתי צריכה להיות לך מילה אחת בלבד: תודה. לגבי הסבלנות אני מסכים אתך.

yvr2005

New member
אני לא מתבלבל

סוכנת ההגירה עובדת בCIC במרכז שלהם באלברטה ואני פשוט יודע אליה הרבה כי היא שלחה לי מכתבים עם בקשות לכל מיני מסמכים והמצב הגיע שכך כמעט אחנו נפגשים בחגים... סתם

למעלה