JUMP!

l AdidAs l

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif

לדעתי הכוונה זה פשוט באמת לשכוח מהכל ולהשתחרר.

IVaLeRyI

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo45.gif

בנוסף להכול, קפיצה זה לא בהכרח דבר רע, הוא מתייחס לזה כפעילו ש"מסיחה" את דעתו מכל הדברים שמדאיגים אותו ומשחררת את הלחץ בו הוא שרוי. אז...העם עם אלון!
בכל מקרה, אני חושבת שזה היופי בשירים, שאפשר לייחס אותם להרבה מצבים,ולקבל מהם כאב ראש מרוב המחשבה.
את זה.

Noa Tsror

New member
דעתי...

לפי דעתי המשמעות של השיר הזה הוא לא להתאבד.., הוא לא אומר שנמאס לו מהחיים, הוא אומר שנמאס לו מדברים בחיים שלו.., העבודה העיר החברים וכל זה.., גם אני לא חושבת שזה על התאבדות כי הקצב והמוזיקה שלו קצביים מדי ושמחים מדי מכדי להיות על התאבדות.. נראה לי ככה לפחות... או כאילו מדבר על שינויים, לא על לוותר על החיים בכלל... כאילו לשכוח מהכל, ולעזוב.... קיצר הוא רוצה שינוי...
יש מצב שזה על התאבדות אל לא נראה לי כי גם המוזיקה קופצנית..., וכל הופעה שראיתי שלהם כשהם מנגנים ג'אמפ הם אומרים לקהל לקפוץ, לא נראה לי שהם מכוונים שירפצו מהגג

קרניjack

New member
מה פתאום התאבדות?../images/Emo3.gif

דבר אחד זה לא "הקטע" של השירים של סימפל, המוזיקה לא "מתאימה" להתאבדות, JUMP זה הכוונה שהוא רוצה לקפוץ מעצבים, לא בקטע הפיזי, כי נמאס לו מהכל.....זהו

גמני חשבתי על זה חחח

בהתחהל חשבתי שזה שיר שהוא רוצה לקפוץ ולא לחשוב על כלום ! אבל אז קלר העירה את עייני חחח והמילים של השיר מתאימות יותר להתאבדות i dont wanna wake today cuz every day is the same.... נישמע לי יותר בכיוון של התאבדות... אבל יש עוד חלקים שנישמעים יותר כמו ג'אמפ ולישכחו מכל הצרות וזה... אז אין לי מושג חחחחחחחחחחחחחח

sapirush1

New member
אני בדיוק במצב שלך

אז לא להרוג אותי רק רציתי לדעת מה דעתכם! ואחרי מבט שני במילים יכול להיות שזה באמת לא בכיון של ההתאבדות למרות שאני אוהבת יותר את הכיוון הזה

חחח גמני עשיתי לזה משו

כשחשבתי על הצד התמים עוד.. זה מכוער זה היה בתחילת דרכי!

כוס עמק../images/Emo46.gif

הם לא מתכוונים להיתאבדות הם מתכוונים פשוט לקפוץ ולהישתולל כדי להיות שמח ולא להיות בדיכאון ולשמוע מזרחית ולחתוך ורידים הם לא רוצים להיתאבד! הם מתכוונים ג'אמפ תקפוץ תעשה מה שבראש שלך רק אל תעשה משו שאחכ אתה והאחרים יתחרטו עליו וזהייו ביי

alonaskalsky

New member
הא..טוב לדעת כי בתגובה הראשונה שלך

..שלך חשבתי שצחקת, אבל עכשיו, עכשיו אני יודע שהיית רצינית. זאת הדרך מהיום, להגיב פעמיים על אותו נושא עם אותה הדעה.. ואז אנשים יבינו אתכם.

Just TalTi

New member
אם ככה..

בבית ה-2 הוא דווקא אומר שחבל לו להתעורר יום אחד בלי שהוא לא עשה את כל הדברים שרצה, ושהוא סתם מבזבז את הזמן שלו. אז אולי הוא בעצם רוצה לעשות משהו מועיל עם החיים שלו. וזה הפירוש של ג'אמפ. לקפוץ, להיות פעיל, לשנות. אני מקורית :)

למעלה