Breakaway

Twisted Shadows

New member
../images/Emo88.gifBreakaway../images/Emo220.gif

הפעם יש לי שאלה פשוטה לשאול
. מה לדעתכם חכם יותר / נכון יותר /מתאים יותר היה לעשות. להוציא את ברייקאווי בסינגל ראשון (בכל העולם), או אחרון
ואם כבר, אז נניח הייתם המנהל של קלי
(או החברת תקליטים לצורך העניין), איזה 5 סינגלים הייתם בוחרים להוציא ואת הסדר שלהם. (רצוי הסבר
).

Twisted Shadows

New member
לייק דאט:

לדעתי הוא היה הכי טוב כסינגל אחרון. גם מבחינת המילים והמשמעות שלו, וגם מבחינת הצפייה לדיסק הבא.. בתור סינגל אחרון הוא יכול להגיד שלמרות כל מה שקלי עברה בשנה האחרונה, היא עדיין אותה בחורה פשוטה שעבדה בעבודות מזמדנות לפני שהתפרסמה.. וגם זה יכול להתפרש בזה שהיא הוכיחה את עצמה מעבר לאמריקן איידול, ועכשיו היא צריכה להתנתק מזה (ברייקאווי כאילו Oo). והסדר של הסינגלים: 1. Since you been gone- הוא הוכיח את עצמו מספיק בתור סינגל נראה לי
זה הסינגל הכי מצליח של קלי...אממ..הוא גם סינגל הבכורה שלה באירופה, שגרם לה למכור יותר מ-3 מליון עותקים (בערך). 2. Because of you- אחרי שהיא הצליחה לעשות שטיפת מוח לאנשים עם סינס, היא צריכה שיכירו אותה גם כבנאדם רציני, אז לדעתי השיר הזה היה יכול להיות מצויין
. 3. Gone- אין לי איך להסביר
, אבל זה רק בגלל שאין אופציות אחרות לסינגל שלישי. היא צריכה משו לא רציני מידי ושיהיה מיינסטרים כזה... 4. Behind these hazel eyes אין לי כוח להסביר. 5. Breakaway- בגלל הסיבה שכתבתי למעלה. אני חושב שאת Addicted ו- Hear me כדי לה לשמור בתור מתנה לאלו שקונים את הדיסק. היא לא צריכה להוכיח שהיא זמרת טובה לכולם, אלא רק למי שקנה את הדיסק
(או הוריד
). זהו, זאת החפירה שלי

spelling

New member
נצל"ש-הודעה לא קשורה אבל כנסו!

לכל אוהבי מכושפות-שבטוח יש פה! אנחנו בפורום "מכושפות" עושים ספר לשחקניות מהמעריצים בישראל..נשמח אם תיקחו חלק! אז כנסו לפורום..תודה מראש-צוות הפורום!

Beautiful SouI

New member
אותו דבר../images/Emo45.gif.

רק שבמקום Gone הייתי מוציאה אולי את You Found Me לא יודעת אולי הוא היה מצליח דווקא
.

Twisted Shadows

New member
איכס../images/Emo3.gif

אם היא הייתה מוציאה את יו פאונד מי הייתי פורש מהניהול..

Beautiful SouI

New member
ואם..ואם..ואם..

ואם היה לי מיליון דולר הייתי עכשיו בפיג'י
. סתם,מה הוא שיר קליט יש לו קצב לא מהיר מידי ולא איטי מדי איפשהו יש איזון לא מוסבר. לא יודעת דווקא לי נראה שהוא היה יכול להצליח

Twisted Shadows

New member
זה כזה שיר הילרי דאף../images/Emo122.gif

אפילו להילרי דאף אין שירים ברמה כזאת נמוכה...
.

Beautiful SouI

New member
לא נכון להילרי יש דווקא שיר אחד יפה

הזה של חוף הלגונה
השיר נושא נו;[

Twisted Shadows

New member
זה של מישל בראנץ' :S

להילרי יש כמה שירים יפים: Fly Dangerous to know Someone watching over me come clean

patito ƒeo

New member
לא. וזה שיר מדהים אגב..../images/Emo107.gif

פעם אהבתי אותה מאוד מאוד מאוד מאוד [הגזמתי..רק מאוד]

הממ

האמת לדעתי הכי טוב איך שהיא הוציאה את ברייק 2 הקליפים שלו כי היא הוציאה את ברייק-פסקול-של-יומני-הנסיכה כשברייקאווי-האלבום יצא, ועכשיו אחרי שהיא הוציאה את ברייק-קליפ-לייב אז זה מעין סגירת מעגל של האלבום, כולל כל הקליפים והסינגלים שהיא הוציאה

Addicted To You

New member
../images/Emo45.gif

הייתי מוסיפה לה עוד איזה סינגל...
לא יודעת איזה...שתפתיע אותי

חלי13

New member
לדעתי

עדיף שהוא יהיה אחרון:) כי אני יודעת שאנשים באמת מתחברים אליו... כל מי שהכרחתי לשמוע את הדיסק של קלי [:p] אמר שהוא מאוד מאוד מאוד אהב את ברייקאווי
וחוצמזה הוא כזה תקוותי חח... אז אם יש כזאת ירידה לקלי ברייקאווי יכול "להציל" אותה מזה... לדעתי

למעלה