לייק דאט:
לדעתי הוא היה הכי טוב כסינגל אחרון. גם מבחינת המילים והמשמעות שלו, וגם מבחינת הצפייה לדיסק הבא.. בתור סינגל אחרון הוא יכול להגיד שלמרות כל מה שקלי עברה בשנה האחרונה, היא עדיין אותה בחורה פשוטה שעבדה בעבודות מזמדנות לפני שהתפרסמה.. וגם זה יכול להתפרש בזה שהיא הוכיחה את עצמה מעבר לאמריקן איידול, ועכשיו היא צריכה להתנתק מזה (ברייקאווי כאילו Oo). והסדר של הסינגלים: 1. Since you been gone- הוא הוכיח את עצמו מספיק בתור סינגל נראה לי
זה הסינגל הכי מצליח של קלי...אממ..הוא גם סינגל הבכורה שלה באירופה, שגרם לה למכור יותר מ-3 מליון עותקים (בערך). 2. Because of you- אחרי שהיא הצליחה לעשות שטיפת מוח לאנשים עם סינס, היא צריכה שיכירו אותה גם כבנאדם רציני, אז לדעתי השיר הזה היה יכול להיות מצויין
. 3. Gone- אין לי איך להסביר
, אבל זה רק בגלל שאין אופציות אחרות לסינגל שלישי. היא צריכה משו לא רציני מידי ושיהיה מיינסטרים כזה... 4. Behind these hazel eyes אין לי כוח להסביר. 5. Breakaway- בגלל הסיבה שכתבתי למעלה. אני חושב שאת Addicted ו- Hear me כדי לה לשמור בתור מתנה לאלו שקונים את הדיסק. היא לא צריכה להוכיח שהיא זמרת טובה לכולם, אלא רק למי שקנה את הדיסק
(או הוריד
). זהו, זאת החפירה שלי