Breakaway

sarayEliya

New member
../images/Emo207.gif דיי דחוף =)

שלום כולם... מה המצב? סבבה..? יופי! אני חייבת אותכם ^_^ אני צריכה לצרוב דיסק של מוזיקה שקטה-שירים באנגלית לא חייבת חדשים .. אפילו רצוי שיהיו ישנים (הכי יפים) אז אם יש לכם איזה שיר שקט באנגלית שאתם אוהבים/מכירים/לא יודעת מה בבקשה תרשמו לי פה שמות...!

Twisted Shadows

New member
טוב הנה כמה...

אני לא יודע אם את מגדירה שקט כעצוב...אז בכל זאת, מה שיתאים: Maroon 5 - She Will Be Loved doors down 3- here without you sugarbabes - Stronger Lionell Richie- Hello Lifehouse - You & Me Christina aguilera-Beautiful Christina aguilera-I turn to you Christina aguilera- Walk away Melanie C - Better Alone Scorpions- Wind of change Mariah carey- Whenever U call Mariah carey- My all Evenscence- My Imorrtal Avril lavinge-Tomorrow No doubt-Running Maya buskila- Say That You Will
תני לזה צ'אנס
Green day- Good Riddance Anouk - Michel Bon Jovi - Always Bryan Adams - Please Forgive Me celine dion - because you loved me celine dion - My heart will go on celine dion - beauty and the beast celine dion - The power of love Coldplay - Trouble DANIEL BEDINGFIELD - If You Are Not The One Depeche Mode - Freelove Enrique Iglesias - Hero Enrique Iglesias - Addicted Eurythmics - I Saved the World Today Guns 'n' Roses - November Rain Guns 'n' Roses - Dont cry Guns 'n' Roses - Knockin on heavens door HIM - Join Me In A Manner Of Speaking אני אפעם לא זוכר של מי זה Jessica simpson- Don't have to let go Kosheen - All In My Head Metallica- Nothing else matters Micheal Jackson - Earth song Nsync - This I Promise You Reamon - Supergirl REM - Everybody Hurts Robbie Williams- Feel Robbie williams- Angels Shakira-Underneath your clothes sugababes - Run For Cover Alanis morissette- That I Would Be Good Tori Amos - Winter Nick lachey- You're The Only Place והכי הכי הכי הכי הכי: Nelly furtado- Try.

Beautiful SouI

New member
זה בחתימה../images/Emo9.gif.

ה-47 וה-" >< " זה ה-דברים של אלירן^^ חוץ מזה את הקטע עם ה"הרגת פקצאה..."

patito ƒeo

New member
ראשון ../images/Emo107.gif

כי זה שיר שמדבר על הפריצה שלה, נו P: והנה הסינגלים שהייתי בוחרת בלי לפרט כל כך [אסי תוותר לי, נכון?]: Breakaway Since You been gone Because Of You Behind These Hazel Eyes Addicted
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gone - סתם שיהיה שיר שדומה לSUBG. זהו!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifתגובתי החביבה...../images/Emo3.gif

נכון יותר לעשות?...לשחרר את ברייק {לשחרר...ברייק...לא משנה
} בסוף, כי באמת שלא ייחשבו שהיא תקועה בתוך הזהו של הסטארים או WE... חוצמזה, היא הוציא התא הסיגנלים בסדר של כזה קליל...רציני...רציני...קליל וקליל מינוס כזה... והסדר שהייתי רוצה שהם ייצאו? הראשון SUBG באמת היה טוב, כי הוא קליל כזה וקופצני, שלא ייחשבו יישר שהיא דיכאונית כזאת או משהו השני את...נממ השירים שלה שאני אוהבת הם רציניים, אז אם כבר את Addicted, סתם כי הוא יפה וצריך לדעת בהתחלה שהיא מהממת השלישי את BOY...לאמצע, כי הוא שיר נורא חזק...לא יודעת להסביר למה דווקא לאמצע הרביעי את BTHE, שהוא גם נורא רציני, אבל פחות מBOY...למרות שגם שם נשבר לה הלב וכאלה...נו, לא יודעת
החמישי את breakaway או את HM, תלוי מה בדיוק התדמית שקלי רוצה להוציא בפני העולם
אתם יודעים שאני אוהבת לחפור?
ועוד 5 דקות אני בטוח משנה את דעתי

למעלה