שאלה בקשר למזגן

liza26

New member
../images/Emo88.gifשאלה בקשר למזגן

קניתי דירה חדשה עם הכנה למזגן מרכזי. הבעיה שמזגן מרכזי הוא נורא יקר ונורא מלכלך בהקמת התשתית. רציתי לשאול אם אפשר לבנת את התשתית ואת הדקורציה לפני שנכנס לדירה ומתי שיהיה כסף נוסיף את המנוע? תודה

גיא 29

New member
תסבירי

מה את רוצה לעשות בדיוק מה זה בניית תשתית ודקורציה?

liza26

New member
התכוונתי ל...

התכוונתי לבנייה של תקרת הגבס, תעלות המזגן, הספוטים, פתחי האוורור ורק אח"כ מתי שיהיה לי כסף לחבר את המנוע שזה הדבר היקר.

גיא 29

New member
אהה....

אהה.... בניית תיקרת הגבס,תעלות המזגן,פתחי האיוורור מהווים מחצית מהסכום הכולל, כמו כן להגיע לדירה שבה יש כבר חצי עבודה זה לא אהבתם של בעלי מקצוע, אם את מפחדת כ"כ מלכלוך הייתי מציע לך לבקש מהקבלן ליצור מסגרות עץ שאילהם בעתיד יתחברו תריסרי פיזור האויר וכך מה שישיאר זה מזגן+גבס לדעתי לא נכון יהיה לסגור את הפרוזדור? בגבס מאחר ותמיד מתקין המזגן יאמר לך,אם לא הייתם סוגרים הייתי עושה ... כלומר,עם סגירת הגבס והתקנת השרשוריים או תעלת הפח את למעשה סוגרת אופציות נוספות.

רוקוקו

New member
תמיד טוב להכין את הגבס למזגן.

את הפתחים בתיקרה ואת התעלות לא טוב להכין מראש אבל להנמיך תמיד טוב . המבנה של המזגנים המרכזים לא משתנים כבר שנים,וחוץ מזה למי בכלל משנה מה חושב המתקין? כשאני תמקין מרכזי אני תמיד פועל לפי התנאים בשטח ותקרה נמוכה או רביץ תמיד עדיפה על הכל. יחד עם זאת תמצאו מקום שבו אפשר להנמיך יותר בשביל שבעתיד יהיה מקום לקבע את המפוח. שנה טובה רוקוקו. (ערן) (העברתי גם מסר פרטי)

liza26

New member
תודה רבה על התשובות

בינתיים אני רק בודקת אופציות, הדירה עוד לא מוכנה אבל תודה על העצות שנה טובה וחג שמח

גיא 29

New member
אוי,כמה שטוית אתה מדבר

אני שמתי לב שאתה אוהב את זה..

למעלה