ריספאאאאאקט

The Kinslayer

New member
../images/Emo88.gifריספאאאאאקט../images/Emo70.gif

ובכן, קצב ההצבעה, על אף שחשבתי שהוא נמוך, התחיל להוציא פירות. כפי שניתן לראות בתמונה, ברדיוס 100FM
השיר Lithium מדורג במקום ה-3 במצעד הרשמי!
אבל, לא צריך לנוח על זרי דפנה(?!) ברגעי האופוריה הללו, צריך להמשיך ולהצביע על אף הרגשת ההחלשות והחוסר פופולריות בפורום של להביא את אוונסנס לארץ.
ההצבעה בגלגל"צ לא נפסקת, בואו להצביע לLithium גם למצעד של שבוע הבא! נ.ב. מישהו יודע באיזה מקום לית'יום דורג במצעד היום בגלגל"צ?
יאללה, תמשיכו לדרג!!!!

כבר פתחו על זה הודעה...

אני מבינה את ההתלהבות אבל שים לב בפעם הבאה,אתם מתנהגים כאילו זו מלמה,בסדר נצביע...לא צריך להיסחף

The Kinslayer

New member
הכול כוונות טובות.

לא צריך להתעצבן יותר מידי, לא לוקחים מס על הודעות. סבבה, שאחד המנהלים ישרשר את ההודעה הזאת, לא ביג דיל.

לא התעצבנתי חמוד../images/Emo6.gifואני מבינה את הכ

הכוונות אבל אני שמה לב להודעות פה וזה נראה כמו מירוץ או משהו פאנטי,אז בסדר כול אחד יצביע לליטיום בתיקווה שהוא יגיע למקום הראשון לא צריך להגזים ואולי לא לוקחים מס על הודעות-אבל גם לא לוקחים מס על לבדוק אם פתחו ולשרשר...

The Kinslayer

New member
נו טובבבב...../images/Emo3.gif

328568689 הגיע זמני לעשות היכרות עם מישהו מהפורום הזה.

היי ! אני מתצ על הזמרת אבל לא יודע

פרטים , כי בדרך כלל אני מתיחס רק למוזיקה ולא לרכילות מסביב ( לגבי מבצעים בדרך כלל ). רציתי לשאול האם השיר הזה הוא בלי הלהקה שהייתה לה ? כי העיבוד די דומה ללהקה שלה , היכן אפשר לקרוא את מילות השיר ? שיר אדיר - אני רואה אותו בערוץ 63 ב YES - הקטע שהיא עולה בקול ואח"כ יורדת מטריף אותי

למעלה