ראש בראש

אריהOfir

New member
הערה

לדעתי אנשים בחרו יותר ב"בוא" כי מרי לנצח יותר נפוץ... ואת בוא אפשר לשמוע רק בהופעות

לירן מם

New member
יש לי עוד "יכול להיות"...

יכול להיות שהרוב בחרו את בוא(כולל אני..) כי זה לא באמת שיר של עברי...אז הרס שלו הוא לא כזה נורא...ומרי לנצח הוא שיר כ"כ נוסטלגי שלו..שלהרוס אותו ככה זה פשוט לא בא בחשבון שכזה... ואני עדיין שמה את זה ביכול להיות...אני בעצמי חושבת שהוא פשוט יותר יפה אבל יכול להיות שזה באמת היה קו המחשבה שלי-אבל נאי לא סגורה על זה..כאילו אני לא בטוחה...טוב די לשגע אותכם..שבוע טוב!

Rain Star

New member
איזה שטויות!!!!!!!!!!!!

מרי לנצח ענק, ועברי בכלל לא הרס אותו אבל בוא פשוט גאוני... מה זה השטויות האלה "כי זה לא שיר של עברי"

לירן מם

New member
בעעעע לא הבנת אותי נכון...

לא אמרתי כי זה לא שיר של עברי... זה כי בוא הוא מן שיר כזה...אני לא יודעת איך להסביר...בעעע קיצר מרי לנצח זה נוסטלגיה של עברי...זה משהו שנהרס באלקטרוני-דעתי, לא להרוג אותי בקשה...זה למה בוא הוא יותר טוב...כי זה כאילו לא יודעת..כאילו פחות נהרס... קיצר אני לא יודעת איך להסביר את עצמי...אבל מה שנאי כן יודעת זה שהבנת אותי לא נכון...

יש לי עוד יכול להיות

יכול להיות שפשוט בוא האלקטרוני יותר טוב או כמו שגל אומר בוא האלקטרוני - אורגזמה משולשת

לירן מם

New member
חחחחח אמרתי שזה באמת יכול להיות...

לא פסלתי את האופציה הזאת כמובן...חחח

מכוערייים? טווווווב....

אני אוהבת מאוד את שניהם... אבל.... את מרי לנצח שמעתי המווווווון פעמים ככה שהוא כבר מיצה את עצמו קצת... את בוא לעומת זאת אני שמעתי פעמיים בלבד... אז החלטתי היא:
בוא!!! ובגדול!

פה ושם :)

סתם סתם היו לי המון עבודות ודברים כאלה, ואודישנים ובלאגנים אבל חזרתי ונורא התגעתגעתי אלייך!!!!!!

למעלה