ראש בראש

jeackyh

New member
../images/Emo88.gifראש בראש../images/Emo88.gif

וברוב כמעט רטורי, הזוכה מהשבוע שעבר (או שזה היה השבוע?) הוא מרילנצח המקורי שהביס את הגרסא האלקטרונית והפעם, אני משתדלת להקשות את הראש בראש. מרילנצח האלקטרוני או בוא האלקטרוני קדימה, תנו לו בראש....

ברור ש

בוא האלקטרוני במיוחד אחרי אתמול ספיר אני דורש שבוע הבא ראש בראש יותר קשה

Ez sLeeP

New member
זו אמור להקשות עלינו?

אכן 'בוא'. ארוך יותר (בהקשר לגדלים המדוברים לאחרונה..). שווה יותר. איכותי יותר. וזאת אע"פ שכיף לרקוד לצלילי הדרבוקות או וואטאבר-אלקטרוניקל-סאונד שיש במרי. נדבו'ש.

שאלה קטנה בקשר ל"בוא"?

יש בשיר הזה קטעים של סירנות של אמבולנס או משו כזה......? חח זה היה די מצחיק נראה לי שנועה התקשרה או שאני התקשרת אליה ואז חברה שלי שמעה סירנות והיא מזה נבהלה היא חשבה שמישהו צילצל אליה מפיגוע או משו.... עברי הזה מבהיל........:)

Rain Star

New member
חחחחחחחח

שדר: "בשיר הבא יש כמה פיצוצים...אבל אל תדאגו הכל בסדר.." עברי: "אפשר למות עכשיו!" חחחחחחחח, עזבו, דז'ה וו מצוותא...
(יש לי התקף נוסטלגיה עכשיו)

Rain Star

New member
אה, ולא עניתי לך על השאלה..אמממ

סירנות של אמבולנס? לא ששמתי לב...

חן j

New member
כבמובן שבוא!!!מרי החדש גרוע

מזרחי..סוג מוזיקה שאני שונאת

ממממ טוב...

אני לא זוכרת את בוא האלקטרוני, כי שמעתי אותו רק פעמיים... אני אוהבת את בוא דווקא בגלל שהוא שקט ונוגע כזה.... אז-מרי לנצח!!!!! אני נוראאא אוהבת לרקוד על זה!!!!!!!

הבחירה ממש קלה

ברור לי שאם היינו צריכים לבחור בין שתי השירים המקוריים, הייתי הולך על בוא המקורי בטוח. אך מכיוון שבגרסאות אלקטרוניות עסקינינו טיפה'לה יותר מסובך. מרי לנצח החדש, הוא נועז, מגניב, עדכני ומאוד עברי לידרי עידן רייכלי כזה. ולכן אני אוהב אותו נורא. אבל בוא האלקטרוני, לוקח את היופי של השקט, מוסיף לו אפקטים מגניבים, שומר על המלודיה הנוגה, השקטה והיפייפיה, והופך אותו ללהיט מלהיב חושים, מטורפת, מקפיץ איברים, וענקית. קשה לקחת שיר רגיל ולעשות לו גירסת רמיקס טובה. קשה עוד יותר לקחת שיר שקט ולעשות לו גירסת רמיקס טובה. וזה כמעט בלתי אפשרי לקחת שיר כל כך מושלם מבחינת מוזיקלית ומלודית ולעשות אותו אפילו טוב יותר. עברי והנרי עשו את זה שוב, וכמו שהגדרתי את זה היום בצהריים: בוא האלקטרוני הוא אורגזמה משולשת ולכן הוא הבחירה שלי איש יקר

אריהOfir

New member
אוקי

עד כמה שאני אוהב את בוא האלקטרוני מרי לנצח החדש הרבה יותר חדשני והרבה יותר מושקע... ככה שברור שמרי לנצחחחחחחח אני בעצם בחוררררררררר

למעלה