ראש בראש 7

אצלך כבר אי אפשר לדעת

מתי אתה על כדורים ומתי לא
אבל אתה חחייייב להלוות לי קצת מהם!!!! בשביל כדורים כאלה צריך מרשם וכבר דיברנו פעם על זה ואני בספק אם הזאתי בבית מרחקת תאמין שהרופא בחו"ל... תשלח לי כאלה באימייל?

ת=מ=י=ד א=ה=ב=ה

למה? פשוט מאוד כי זה תמיד אהבה וזה תמיד מסובך ונמאס. וגם וגם וגם בגלל שבהופעה עברי שר איתי את הפזמון אז תמיד אהבההה :))

בחולצת פסים

וטוב שג'קט לקח. אין לי מספיק זמן להיכנס, צרות בבית. לא משהו רציני הצעקות הרגילות+איסור להיות על המחשב עד שאני מתנצל. לא התנצלתי. אני עבריין. בכל מקרה אין לי זמן לקרוא ולהגיב. וגם בגרות מחר ועוד אחת בחמישי.

HFT

New member
גדול עוד פעם בחרתי במנצח והפעם....

בחולצת פסים!!!!!!!!! כאילו דהההה למרות למרות למרותצ שהבחירה באמת קשה ובתמיד אהבה יש את החלק אז זה יפני או סיני אני תמיד מתבלבל....שהוא כזה חלק סקסי...

כאילו דה! ברור!

אני מסכים כמובן עם תומר (בוב) ועם אהבתי החדשה (חופית) וחולק על בני (שבחר בשיר הנ"ל רק בגלל שעברי הסתכל עליו בזמן שהוא שר אותו) ובלי קשר, אין ספק, שחולצת פסים הוא שיר ענק, הקצב שלו גורם לי לעשות דברים משוגעים שאני לא יגיד אותם פה (+18). בחולצת פסים

Ez sLeeP

New member
לא רק בגלל זה.

ונחמד שאבי היקר, שבמשך 16 שנים מחיי לא טרח אפילו לשלוח כרטיס ברכה ליומולדת, אף לא אומר שלום אחיד ויחיד באפטר שהוא מקבל. *מרגיש מוזנח! שוב..*

heaven is here

New member
שלום!

כן, חזרתי אחרי שבועיים ללא אינטרנט (כן! זה היה נורא!) והשיר העדיף עליי מבין שני אלו הוא "תמיד אהבה".

למעלה