ראש בראש 7

מייקל21

New member
../images/Emo88.gif ראש בראש 7 ../images/Emo1.gif

ראש בראש - ההכרעה השבועית יוצאת לדרכה! בשבוע שעבר עמדו ראש בראש 'משהו אמיתי' מול 'ג'קט' ולמרות שרק בהפרש קטן נולדה ההכרעה לקח לו 'הג'קט הכי יפה בעיר' והנוסטלגיה לוקחת מחדש... והשבוע: ראש בראש - 'בחולצת פסים' מול 'תמיד אהבה' (בקטגוריית הלהיט הכי גדול של לידר) אז תנו ראש בראש! נ.ב אני יודע שללידר יש גם את 'הכוס הכחולה', 'לאונרדו', 'בוא', 'גשם אחרון', 'בתי קפה' כלהיטים, אבל חיפשתי את הגדולים ביותר...

וגם כי בהופעות הוא עושה-

את הקטע של המואאה! נשיקה בפה.... זה אדיר! ובכלל שיר יפה יותר-בעיני...וקצב יותר טוב...

חחחח אי אפשר.....

הם שניהם פשוט יפים!!! ל"תמיד אהבה" יש את היופי והקסם שלו ול"חולצת פסים" יש את היופי והקסם שלה.... באמת... קצת התחשבות....

תראי תשמעי

כולם רוצים להיות כמוני סתם אני מרשה למייקל כמו שאני בטוח שהוא מרשה לי להשתמש ב אפ אפ אפ

מייקל21

New member
החוצפה של האנשים פה... ../images/Emo8.gif

כרמית! אפ אפ אפ זה רק שלי! ותראי תשמעי הוא של תומר אבל אני משתמש בזה כבר ים זמן ולך אין בכלל משפט! (אין ספק שהחום עושה את שלו)

חוצפה? אני לא חצופה! ../images/Emo46.gif

אפ אפ אפ!!!! אני תמייייידדד אומרת את זה !!! לא בפורום אבל אני מלאא אומרת את זה.
אתמול גנבו לי את הו היו גונבים לי מילים.. על הו אני לא מוכנה לוותר אבל הזכויות של אפ אפ אפ כן. אז שיהיה

ZVI Z

New member
די אתה הורס את הנפש מבפנים!

איך אני אמור שבוע אחר שבוע לקרוע את עצמי?! די לשחיתות(בפעם המליון אני קורא לשים סוף לשחיתות!) שיהיה בחוולצת פסים להפעם

למעלה