יאללה את באה איקס עיגול?
B beenINSANE New member 22/10/03 #30 אל תצחקי אפילו פעם חברה שלי ואני היינו כ"כ משועממות ששיחקנו איק עיגול במסנג'ר...
S shira g New member 22/10/03 #17 כשהכל יעבור שניהם נחמדים אבל אני אוהבת לשמוע ולשיר יותר את כשהכל יעבור (הגישה הדיפלומטית...בלה בלה)
א אריהOfir New member 22/10/03 #19 זה טווווווווווב אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה טווווווווווווווווב
B beenINSANE New member 22/10/03 #28 את עוד שואלת למה??? תסתכלי (שוב) בתמונה!!! ותביני למה. (רמז- כי זו את שם מנשקת את עברי ולא אני)
Q QsomeoneQ New member 22/10/03 #25 דיייייייייייייייייייייי ../images/Emo7.gif את חייבת להפסיק עם זה כל פעם שאני רואה את התמונה הזאת אני מתפוצצת מקנאה אאאנננניייי גגגגםםםםם ררררררווווצצצצהההה
דיייייייייייייייייייייי ../images/Emo7.gif את חייבת להפסיק עם זה כל פעם שאני רואה את התמונה הזאת אני מתפוצצת מקנאה אאאנננניייי גגגגםםםםם ררררררווווצצצצהההה
ח חן j New member 24/10/03 #37 וואו איזה תמונה חמודה!!! איכס התמונות שלי עברי יוצאות תמיד כל כך נוראיות... אני מניחה שזאת את בתמונה?
וואו איזה תמונה חמודה!!! איכס התמונות שלי עברי יוצאות תמיד כל כך נוראיות... אני מניחה שזאת את בתמונה?
H heaven is here New member 22/10/03 #35 זה טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif שיר אדיררר! אני אוהבת את השיר הזה זה טוב שיש לי מישהו לריב איתו...
זה טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif שיר אדיררר! אני אוהבת את השיר הזה זה טוב שיש לי מישהו לריב איתו...
J jeackyh New member 24/10/03 #39 ../images/Emo88.gifראש בראש #4../images/Emo88.gif ולזוכה של #3: כשהכל יעבור- שיר בהחלט עננננננק ובכל מקרה, לזוג החדש- (שוב, אין הרבה קשר בין השירים ) מלטף ומשקר מול אישה לוויתן.
../images/Emo88.gifראש בראש #4../images/Emo88.gif ולזוכה של #3: כשהכל יעבור- שיר בהחלט עננננננק ובכל מקרה, לזוג החדש- (שוב, אין הרבה קשר בין השירים ) מלטף ומשקר מול אישה לוויתן.