ראש בראש #4

jeackyh

New member
../images/Emo88.gifראש בראש../images/Emo88.gif#3

פורומנים (לא פירומונים..) מתוקים א. אני רוצה לתרץ את האצת 'ראש בראש' שמשתלטת על הפורום- עקב גיוסי הקרב ובא
ככה שאני רוצה להספיק כמה שיותר
ב. מתנצלת מראש על ראש-בראשים שאהובינו הניצחי מייקל כבר עשה...אני לא כ"כ ותיקה as you know היו כמה שפספסתי..סליחה אם אני 'חוזרת' עליהם.. בכל אופן, הזוכה של
ראש בראש
#2 הוא כשהקיץ יבוא הפעם אבל באמת היה קרב צמוד יותר..משהו בסביבות 12/9...לא זוכרת..הסנליות משתלטת על הפורום הזה...כנראה שעברי בכל זאת קורא פה
בכל אופן, לראש בראש החדש....ואפילו חשבתי עליו מעט..
בחרתי 2 שירים..לא ממש קשורים אבל משום מה הם נורא דומים לדעתי, אולי במלודיה אולי ב'מעמד שלהם' בדיסק..אין לי מושג איך להגדיר זאת אבל העיקר ש- תתנו להם בראש זה טוב
כשהכל יעבור

jeackyh

New member
ולבחירה שלי../images/Emo26.gif

יש בשיר הזה הרגשה של הטפה עצמית...ממש כבדה והמילים שלו....
שמימיות...
אין ספק, שלפוזה המלנכולית שלי- בהחלט כשהכל יעבור

beenINSANE

New member
אני ראשונה???

גררררר זה הולך ונהיה קשה מרגע לרגע כשהכל יעבור ועכשיו אני אשלח את זה לפני שאני אתחרט

beenINSANE

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

מתי לעזאזל כולכם הספקתם לכתוב
זה לא פייר אני רציתי להיות ראשונה!

jeackyh

New member
beeninsane,

קחי את האיסיקיו שלי #168608350 פעם הבאה אני אגיד לך לפני שאני 'אשלח' ואז תהיה ראשונה, טופ?:)

jeackyh

New member
רצינית לגמרי, תפני אלי:) טים כנס גם

ואפרופו, ל'להודיע שניה לפני ששולחים את ההודעה לפורום' טים, מה קרה לחידונעברי?:)

כשהכל יעבור

השיר הזה אף פעם לא נמאס,תמיד מעודד אותי,הוא בדיוק מה שאני מרגישה-"כשהכל יעבור ואתה תשתכר עם הכוס הכחולה שלך שבסוף תישבר"-שאני מתאמצת ולא יוצא מזה כלום... רגישות איומה, רגישות מתוקה-זה אני... וכל פעם שאני עצובה-אני שומעת אותו,הכל יוצא לי-אתם כבר יודעים..וזהו-חוזרת להיות שמחה אם לא קרה משהו טרגי.. כשהכל יעבור!

OfrikiG

New member
כשהכל יעבור

זה השתנה בערך 7 פעמים לפני שהחלטתי סופית טוב, לא בדיוק סופית... אבל בנתיים

זה טוב!!!!!

ויש ימים שהמלכה של השמיים מחייכת ונותנת הרגשה טובה.... אני פשוט מתה על השיר הזה!!!

beenINSANE

New member
יש לי רעיון

בואי נעשה תחרות מי יותר משועממת וככה לא יהיה לנו משעמם...

למעלה