עצבים...

Janem

New member
../images/Emo88.gif עצבים...../images/Emo59.gif

1)מה אתם עושים כשאתם כועסים? 2)איך אתם פורקים את העצבים שלכם? 3)כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד? 4)מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? 5)מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון? 6)מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם? 7)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן? 8)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים?

תשובות!

1)מה אתם עושים כשאתם כועסים? משתוללת=\ומתעצבנת... 2)איך אתם פורקים את העצבים שלכם?שמה מוזיקה ואם אף אחד לא מזיין לי את השכל זה עובר 3)כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד?מנסה לדבר עם אנשים שקרובים אליי,להיפגש,לשמוע מוזיקה....וכו' 4)מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? זריקת כל מיני דברים ,צעקות 5)מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון?הרבה עדיף לא להיכנס לזה...=\ 6)מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם?יש הרבה דברים... 7)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן?תלוי במצבים 8)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים?כנ"ל אבל לא מזמן בייתי עצבנית על המקלדת אבל סידרתי אותה חחח

GallaxY

New member
בוםם!

1)מה אתם עושים כשאתם כועסים? מוציאה עצביםםםםםםםם!!!! 2)איך אתם פורקים את העצבים שלכם? ספורט!!!! המון!! ריצות; חדר כושר... 3)כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד? עושה טראק\ מעשנת סיגריה 4)מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? אממ... קיללתי את אבא שלי? ברוסית ? חח 5)מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון? אני מניחה שחודשיים ככה... אם לא יותר.. 6)מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם? גזענים (כשמדברים רעות על רוסים), כשמזלזלים במוות של אדם קרוב; או כשמזלזלים בי ובמשפחה שלי ובאנשים הקרובים אליי. 7)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן? תלוי באיזה יום תופסים אותי
בזמן האחרון אני רגועה מוות חח 8)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים? הייתי רוצה להיות אופטימית אבל ... לא יוצא לי תמיד... משתדלים

SpyKid

New member
../images/Emo59.gif

)מה אתם עושים כשאתם כועסים? אמממ... זה לא קורה לי הרבה... בדרך כלל אני לא ממש מספיקה לעשות משהו חחח 2)איך אתם פורקים את העצבים שלכם? כנ"ל 3)כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד? וואי, זכורה לי שאלה בסגנון באחת משיחות הוועידה במסנג'ר חחח... אני מקשיבה למוסיקה, כותבת לחבר הכי טוב שלי, מנסה לא לחשוב על הדברים הרעים אלא להתעסק במשהו אחר... 4)מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? אמממ... לא זוכרת
5)מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון? חצי שעה-שעה... זה עובר לי מהר. 6)מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם? אחותי... 7)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן? תלוי עם מי - יש אנשים ששום דבר שהם יעשו\יגידו לא יעצבן אותי, ויש כאלה שכל משפט שני
8)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים? אופטימית!!!!!!!!

../images/Emo46.gif../images/Emo13.gif

1)מה אתם עושים כשאתם כועסים? משתדלים לא לשבור.. קורעת הרבה צועקת חושבת.. יוצאת החוצה וחוזרת כעבור שעה שעתיים שלוש.. 2)איך אתם פורקים את העצבים שלכם?יוצאת החוצה ומוציאה את כל העצבים על האופניים .. כל יום.. משו כמו 10 קילומטר על האופנייפ [אני לא אומרת שאני כל הזמ מדוושת.. אבל הרבה.. ומהר..] 3)כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד? שומעת מוזיקה , מדברת עם ידידים יוצאת החוצה.. חושבת.. מציירת.. 4)מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? קיללתי את כל העולם ואחותו העפתי בגחיפה חזקה מאוד כל מי שהתקרב אליי ומי שהשיך להתקרב יותר מכמה פעמים חטף בעיטה.. וקללות.. שברתי כמה דברים קרעתי משהו ל זוכרת מה רשמתי משהו על היד עם סכין חדה.. וזהו נידמה לי..
5)מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון? חצי שנה -שנה.. 6)מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם? לא זוכרת בדיוק.. אני מעדיפה שלא לזכור דברים כאלה.. 7)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן?יש דברים שעליהם אני אתעצבן ישא ואחשב ל"פציל קצרצר מאוד" ויש דברים שפשוט לא יזיזו לי .. 8)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים? אופטימית.. ומדי פעם פסימית.. מאוווד.. חח.. יהיה מעולה! וזיכרו- להיתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים!

the freaky girl

New member
כןןןןןןן.............

1)מה אתם עושים כשאתם כועסים? כועסת, מתעצבנת, מתחילה לדבר בציניות ולשים זין.. 2)איך אתם פורקים את העצבים שלכם?בדר"כ בצורה פיזית.. אם זה לשבור משהו [שברתי את משקפיי השמש שלי..:(], או לעשות פעילות גופנית [אותי זה מאוד מרגיע... למשל היום הכעיסו אותי אז כל הדרך הבייתה הלכתי ברגל ובמהירות.. זה עוזר..] או בעזרת מוזיקה... לפעמים כשאני לא יכולה להראות את הכעס שלי מתוך כבוד לבנאדם מסויים או כל סיבה אחרת, אני שרה בראש, או חושבת מחשבות זדוניות... לפעמים תוך כדי "משחקת" עם הידיים...:| 3)כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד?מוזיקה, חברים, שתייה, בילויים, מקומות חדשים, חבר, אהבה. 4)מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? ממממ... היו הרבה... למשל שיצאתי מהבית, שהתחלתי לצעוק על כל הבית.. שהרבצתי למישהו...
אני לא גאה בזה.. אני לא אוהבת להוציא ככה עצבים..
5)מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון? לא בדיוק ספרתי, אבל היתה לי פעם תקוםה של חודש או חודש וקצת כתוצאה ממשבר מסויים... 6)מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם?כל פעם זה אחרת, כל פעם מגלים רמות חדשות ש"אף אחד לא עיצבן אותי ככה בחיים"... תמיד יש משהו.. אני בוחרת להתגבר ולשכוח... כזו אני.. לפעמים אני לא אוהבת את זה, כי לפעמים כשאני בעצבים אני חושבת "או.. ככה אני אנקום בו, ככה הוא יראה שלא עושים לי ככה וככה" [סתם דוגמא], ואני שוכחת, ואני עושה לבנאדם דברים טובים עד שהוא שוב כפויי טובה ואז אני נזכרת "וואי, איך יכולתי.. הוא פוגע בי, עכשיו תורי"... וזה כמו מעגל... אני שונאת את זה..:| 7)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן? לפעמים ככה, לפעמים אחרת.. יש לי פתיל קצר כשיש לי בעיות מסביב כשמתחילים לעצבן אותי, אבל בדר"כ אני סובלנית.. 8)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים? אופטימית.. לפעמים יש תקופות שחורות, אבל אפילו בהן אני אופטימית..
זהו.

Janem

New member
כן...

אבל זה מפריע לעישון... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הנה תשובות שלי:)))

1:אני הולך לרוץ שעתיים 2:בריצה 3:רצים או אוכל מממתקים אבל בדרך כלל רץ 4:לקל את אם בצורה קיצונית ביותר ופעם הכנסתי אגרוף 5:יומים אבל כשתחלתי לעשות ספורט זה עובר לי דיי מנסה לקחת הכל בקלילות 6:שקרים 7:פתיל קצר אבל תלוי למי כלפי בחורות אז זה יקח דיי הרבה זמן אבל בחורים אפילו אל תנסו אותי 7:זה ברור שאופטימי כי זה מחזק אותי:))))))))))))))))

ומה עם 8? יש 2 שבעיות...../images/Emo6.gif

ואני תוהה אם אני אזכה לחיות היום שבו תעשה סמיילי שמח עם סוגר אחד ונקודות טיים - 1 :)
בהצלחה מחר!

למעלה