עצבים...

DeAth ScrEaM

New member
=]

1)מה אתם עושים כשאתם כועסים? נממ... פשוט כועסת1 חחח.. תלוי באיזה מצב.. 2)איך אתם פורקים את העצבים שלכם? יוצאת החוצה מטיילת לי לבד ומעשנת... 3)כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד? כלום. כשאני מדיכי אז אני מדיכי ואין דרך חזרה. 4)מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? עזבו.
5)מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון? נו מה אני זוכרת? שנה ומשו נראה לי... אולי שנתיים =/ 6)מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם? אין כזה דבר. 7)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן? לרוב "פתיל קצר".. למרות שבדרך כלל זה תלוי במצב רוח. 8)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים? אופטימית

Dynamo1929

New member
צריך לספור עד 10...

)מה אתם עושים כשאתם כועסים? בועטים במחשב ואז יושבים כל היום על מנת להחזיר את כל הכרטיסים שעפו למקום... 2)איך אתם פורקים את העצבים שלכם? בועטים במחשב... 3)כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד? אני בדר"כ לא מנסה להתעודד בכח, מעדיף פשוט לשמוע מוזיקה שאני אוהב ולטייל עך חוף הים.. 4)מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? חחחחח בעטתי במאוורר שלי (הוא נשבר כתוצאה מכך..).. 5)מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון? זמן ממושך מדי.. 6)מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם? לאחרונה? ציון מגן בהסטוריה... 7)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן? תלוי. יש נושאים שבהם לא צריך הרבה כדי שאני אתעצבן, ומאידך יש נושאים שצריך די הרבה כדי לעצבן אותי.. 8)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים? אופטמיים <:

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא פלא שהאינטרנט כל שניה מתנתק לך... המחשב נוקם

Janem

New member
דיז'...!

)מה אתם עושים כשאתם כועסים? אומר הרבה: סעמק... 2)איך אתם פורקים את העצבים שלכם? אגרופים לקיר... פצצות לדלתות... 3)כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד? שר שירי דיכי, בלדות, או שאני הולך לישון, לרוב-לישון. ככה ישנתי כל התיכון... או לפחות שנתיים.. 4)מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? שברתי קיר גבס. 5)מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון? שנתיים. 6)מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם? אנשים מסוימים. 7)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן? אני מתעצבן מכל דבר קטן, אבל אני שומר בבטן. משתדל להתנקם... 8)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים? תלוי בתקופה. פעם כן, פעם לא, פעם למה לא?

SpyKid

New member
וואי, בקשר ללישון - מזדהה... ../images/Emo13.gif

וזה מזכיר לי - תקופת הדיכאון הכי ארוכה הייתה בערך שבועיים, לא שעה... חחח

E K O

New member
Mine

1)מה אתם עושים כשאתם כועסים? בדרך כלל שומר את זה וכועס על כולם 2)איך אתם פורקים את העצבים שלכם? מתעצבן על אנשים רנדומאליים 3)כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד? מחכה שזה יעבור / מנגן בגיטרה / שורף שעות על המחשב 4)מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? לא הייתה לי תגובה קיצונית, בסך הכל שרפתי מישהו בשדה נטוש, זה קיצוני?!!
5)מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון? אולי שבוע 6)מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם? לא לכאן =] 7)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן? "מה זאת אומרת בוקר טוב?! בוקר טוב תגיד לאבא שלך!" 8)אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים? פסימיסט ^_^

Janem

New member
צחוק צחוק...

אבל כל סוג של לשרוף משהו מרגיע אותי... מדורות מהפנטות אותי. פעם כמעט שרפנו בית נטוש בלי לשים לב. לנגן גם מרגיע
לגבי בוקר טוב-4 שנים בתיכון, לא הייתה פעם שאמרתי בוקר טוב... איך הבוקר יכול להיות טוב??? מה טוב בלהיות ב7 בבוקר בתיכון??? המקסימום שהייתי אומר זה בוקר...-זהו.

AeroSlash

New member
גמני אומרת לכולם בוקר...

והמורה שלי לפיזיקה קלט את הפואנטה של זה D: בקשר לאש נכון
אפילו גפרור מרגיע אותי.. אני חושבת שאני יכולה לשבת מול אש הרבה יותר מאשר להקשיב לגלים אפילו..
|אש|

Janem

New member
היום גיליתי עוד פירומן(נית) נולד...

אלה... |מחיאת כף|

למעלה