עצבים...

Janem

New member
כתמים??????

יש אריאל... אריאל, מכסח ת'אמא של הכתמים (במיוחד אם זה קטשופ)...(או עראפאת) אריאל הרבה יותר טוב מהמוצר המתחרה (קוקה קולה), שלא מוריד שום כתם...(כמה מפתיע)...

GallaxY

New member
לרוץ זה בנזונה

הדרך הכי טובה להוציא עצבים.. כמובן עם דיסקמן ומוזיקה מטורפת לאוזניים .... רוח בפנים; נופים מדהימים של השקיעה... אני חולה על ריצות

פשששששששששששששששש

אני רואה שיש פה בן אדם עם ערכים יפה ואל תשכחי שיש גם בחורות ובחורים

AeroSlash

New member
אוווו..... נושא קרוב אליי...

מה אתם עושים כשאתם כועסים? מרגישה צורך חזק לפרק למישהו את הצורה..
איך אתם פורקים את העצבים שלכם? מוציאה את האגרסיה בכל דרך אפשרית. בין אם זה לזרוק כיסא לקיר, להעיף בשיא העצבים את כל מה שיש על השולחן על הרצפה, לקרוע בגד ישן או משהו וגם אם אין אפשרות לכל אלה לשרוט את עצמי ממש ממש ממש חזק [עם היד או סרגל או מה שיש בהישג היד] כדי לנווט את הכעס לכאב שלי ולשכוח שאני כועסת. לנה לפעמים כשהיא קולטת שאני מתחילה להתעצבן דוחפת לי עיפרון ליד. אז אחרי 5 שניות הוא כבר שבור אבל גם זה די עוזר.
כשאתם בדיכי, מה אתם עושים כדי להתעודד? שומעת מוזיקה, הולכת לים בעיקר בערב להקשיב לגלים, מטיילת על החוף, נפגשת עם החברות, יוצאת לטייל בגשם, יוצאת לטייל בלי גשם [אני מאוד אוהבת לטייל בערב, לפעמים אני לוקחת מחברת איתי וכותבת משהו כי יוצא לי הכי טוב כשאני לבד והרחובות שוממים].
מה הייתה התגובה הכי קיצונית שלכם כתוצאה מעצבים? לפגוע בעצמי פיזית..
מה הזמן הממושך ביותר שהייתם בדיכאון? שנה וחצי :))
מה אתם זוכרים שהכי עצבן אתכם? חוסר צדק, צביעות, אגואיזם.
אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים עם "פתיל קצר", או כאלה שצריך שנים כדי לעצבן? עזבו קצר, לפחות אם היה לי פתיל כלשהו. לא צריך כמעט כלום בשביל להוציא אותי מהכלים.
אתם מגדירים את עצמכם כטיפוסים אופטימיים או פסימיים? אופטימית מ-א-ו-ד. אחרת הייתי נכנסת לתקופת דיכאון עצבנית עם כל החרא שיש עכשיו... יום נעים :)) נ.ב. להתעורר מוקדם זה הבסט.. לראות את הזריחה והכל
ועוד משהו - רוני, ח"ח על הסקר
...

Janem

New member
אע....

אני אסתפק בחיל חימוש... בטח כיף להיות מב"ס.

SupermanZW

Well-known member
מב"ס=מסתובב בבסיס

סמב"ס=סתם מסתובב בבסיס. ח"ח=חייל חנפן.

למעלה