סקר

../images/Emo88.gif סקר ../images/Emo88.gif

בסקר הקודם ניכר כי רוב הפורום
(9 מתוך 14) בעד הופעות בליווי כמה שיותר נגנים= גירסאות אוטוביוגרפיות, מול גירסאות חשמליות/מקוריות(5 מתוך 14).
שאלת הסקר החדש-
האם שמעתם את כל השירים של הכנסייה
בואו להצביע ולתת לנו קצת מושג. אתם מוזמנים להוסיף את השירים של הכנסייה ששמעתם ולא נכללו באלבומים.

קצת מביך, אבל אני דיי מתחילה

מכירה רק את אוטוביוגרפיה, וכמה מהביצועים המקוריים. אאוץ' לי. מתכננת להשלים את הפער בקרוב

orev 21

New member
ברור שאת כל השירים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי שלא שמע את כל שירי הכנסייה צריך להשלים פער מוזיקלי רציני וכנראה עדיין לא יודע להעריך מוזיקה איכותית...

ובכן, זה דיי קיצוני ../images/Emo4.gif

אני מקווה שזה נאמר בהומור. בכל אופן אני מעריכה את הכנסייה מאד - אחרת לא הייתי כאן. אני לא חושבת שאני צריכה לתת הסברים, אבל שוב - אני רק מתחילה
בטח גם את/ה לא קנית את כל הדיסקים של הכנסייה ביום, נכון?

orev 21

New member
הכל בהומור

אני גם לא פה שנים אלא רק כמה חודשים... וזה אחלה שיצא לך להכיר את הכנסייה עכשיו ככה תוכלי להסתכל אחורה או יותר נכון לשמוע את השירים שלהם מכל האלבומים שקדמו לאוטוביוגרפיה ותגלי כמה הלהקה היא מוצלחת ואיכותית עוד מלפני שנים... בכל אופן, הכל בהומור וכולם פה בפורום אנשים טובים ואיכותיים שמאוחדים סביב להקה מדהימה ואהובה... ברוכה הבאה !!!!!!! מקווה שתהני... :)

itoosh2

New member
אתה יודע... זה לוקח זמן...

אני לא יכול לקחת אמן ולשמוע את כל השירים תוך שבוע... אני עובר אלבום אלבום ומוציא את המירב מכל אחד... שלא לדבר שהכנסייה היא לא הכל... היא בדיוק נכנסה לי בתקופה של הרבה דברים חדשים במוזיקה, ואומנם הם עושים לי טוב, אבל הם לא הדבר שאני הכי מחייב את עצמי לשמוע בתקופה הזאת...

orev 21

New member
לקחתם את זה קצת קשה....

חבר'ה גם אני שומע עוד אומנים חוץ מהכנסייה ולא אמרתי שזה בושה לא להכיר את כל השירים... לאט לאט מגלים אומן ואוהבים או לא אוהבים אותו כל אחד והטעם שלו אל תקחו דברים קשה !!!

זה יצא ככה במקרה

כי שנינו גם בפורום אביתר בנאי, ובפורום אביה לוקחים דברים קשה
סתם
אני מתה עליהם ,אנשים מדהימים (בואו לפורום אביתר בנאי!
)

ספיל

New member
אז זהו, שאני לא שמעת הרבה שירים שלהם

ואין לי אפשרות לשמוע, כי האימיול של אחשלי
אם הייתי יודעת איפה להוריד, הייתי מרידה ממזמן.. למישהו יש מושג איפה אפשר חוץ מאימיול/קאזה? תודה

ספיל

New member
נכון....אופייני לי לשכוח אפשרות כזאת

אני לא שומעת ממש דיסקים
הייתי מעדיפה פשוט להוריד שירים, גם אם זה עולה כסף(מגיע להם)

אני (((:)

אני יכולה להבין איך הצביעו 6 אנשים לסקר ויש כאן רק 2 תגובות?
הצבעתי ל"כן, יש לי את כל האלבומים." יש לי גם שיתופי פעולה במחשב-
השיר מהגן עם אסטרל
איני יכול עם אלי לוזון
נגעה בשמיים עם יובל בנאי
טיפ-טיפה עם אהוד בנאי
בואי מהפכה שלא נכנס לאף אלבום

cowgirl Ms

New member
נגעה בשמיים../images/Emo99.gif

האמת, שהשיר הזה, הוא זה שגרם לי להתאהב בלהקה, לפני יותר משלוש שנים. איזה ביצוע מדהים...

R h o n e

New member
שמעתי ואני מכיר את כל אלבומי הכנסייה

רק ש...אין לי את כולם. זתומרת במוח כן, מוחשית לא.

למעלה