סקר

נשבעעתלך../images/Emo46.gif

את יודעת איזה מסע כומתה עשיתי בשביל להשיג את קח שירים שלי?
ולכן זאת אשמתך
אין דבר העומד בפני הרצון, בוודאות.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo46.gif#@^#^!^#!^

יש דבר העומד בפני הרצון והוא נקרא הארנק הריק שלי
כל מי שאי פעם דיברתי איתו ושאל אותי אם אני מעוניינת באלבום אמר שהוא רוצה עליו 140 ש"ח. מאיפה אני אמורה להשיג בדיוק 140 ש"ח? זה שוד לאור יום!!! ממילא אחרי שרכשתי את "אוטוביוגרפיה" בטאוור רקורדס ירדתי אל עמוק מתחת לקו העוני
. ועוד מעט אהיה חיילת וארוויח 300 ש"ח בחודש אז בכלל אין על מה לדבר.

אממ

לפני שנה נשרף הבית.. מלא דברים ניצלו, כל הדברים החשובים ניצלו<תמונות וכאלה>, אבל דווקא כל החדר שלי הלך לגמרי..ואיתו הדיסקים. אבל הכל בסיידר והכל טוב ויש דברים גרועים יותר בחיים:)

R h o n e

New member
את אופטימית וזה חמוד בעיניי :}

אם היה נשרף לי החדר הייתי מת. כנ"ל כל הדיסקים שלי

..

מאמי, כשיקרה לך דבר גדול בחיים<ואני לא מאחלת לך כן?> אתה תבין שיש 2 אפשרויות או להתנהג כמו ילד קטן ולבכות ולצרוח ולהיות בדיכאון כי הלך החדר או להתנהג בבגרות, ולראות את הצדדים החיוביים בעניין. חדר זה חדר, ותמיד אפשר לקבל אחד חדש, כנ"ל דיסקים או בגדים או כל דבר אחר אז נכון לא ישר משלימים את כל מה שהיה אבל לאט לאט. תאמין לי שיש דברים הרבה יותר גרועים בחיים, והעיקר שאין נפגעים או הרוגים ושהדברים החשובים ניצלו. כשקורה כזה דבר אם אתה באמת בנאדם בוגר, אז הבגרות יוצאת ממך במצבים כאלה ואתה תופס את עצמך בידיים. זה מה שאני חושבת. אז זה ממש לא קשור לאופטימית..

R h o n e

New member
נו ברור..

לא התכוונתי לזה שאני אהיה בדיכאון כל החיים שלי בגלל שנשרף החדר. אבל ברור שזה צובט בהתחלה ואני בטוח שהיה לך קשה.. זה לא שישר המשכת הלאה,נכון?

אממ

האמתי?שכן ישר המשכתי הלאה.. בשעה שראיתי את הלהבות זה צבט, אבל כבר בלילה אחרי שהכל כובה והבנו מה קרה..המשכתי הלאה ואפילו הלכתי לבצפר יום אחרי... כי אני לא חושבת שלשבת ולבהות בזה או לחשוב על כמה נזק נגרם יעזור.. וזהו:)

שבוע שעבר קניתי את "אוטוביוגרפיה"

אין יום שאני לא שומעת שירים ממנו....התמכרתי לקול המלנכולי של יורם....

למעלה