סקר-דיון!

R o c h a1

New member
../images/Emo88.gifסקר-דיון!

אממ אני מניחה שדנתםבנושא בעבר, אשמח אם אנשי המקצוע והדוגמניות [בעיקר אלה שחתומות] יענו על כמה שאלות, ואלה שלא ממש בתחום עדיין כמובן מוזמנים להשתתף.
האם, לדעתכם, הדוגמניות של היום [הירידה המשמעותית שלהם במידה מאז העשורים הקודמים] משפיעות על נערות צעירות? האם נערות צעירות לוקחות מהן דוגמא?
האם מופעל לחץ תמידי בתעשייה בארץ [בחו"ל אני יודעת שכן] על הדוגמניות לרזות? האם פגשתם בחייכם בנות שפשוטו כמשמעו הרגו את עצמן כדי להישאר בעסק?
במידה וכן, האם אתם חושבים שכדאי לפעול בנידון? האם אתם חושבים שנעשה מספיק בנידון?
האם לתעשייה יש חלק במחלת האנורקסיה, אצל הדוגמניות או נערות צעירות? או שאתם חושבים שהכל בא מהמשפחה כמו שחלק טוענים בחו"ל? כל מה שתרצו להוסיף, הרי זה מבורך. תודה רבה!

קסנדרה20

New member
לדעתי

בהחלט שמשפיע, חוץ מזה שהרבה בנות רוצות להיות דוגמניות, אז כל הבחורות רוצות להראות כמו דוגמניות, כי זה מה שנחשב בעיניהן כיפה, ועוד שלא נדבר על זה שזה משפיע על הגברים עצמם שכמעט כל הדוגמניות רזות על זף אנורקסיה, או אנורקטיות, והם גם מחפשים אישה שתראה כמה שיותר כמו דוגמנית.
כן, יש לחץ תמידי בתעשייה, גדם בארץ לרזות, ועל בנות אנורקטיות אין לחץ להשמין, וזה לא באמת מונע מהן לקבל עבודות.
לא, אני לא חושבת שנעשה מספיק בנידון, פוסלים את הדוגמניות שנמצאות בשלב מתקדם של אנורקטיה, אבל בשלבים מתחילים של אנורקטיה לא מופעל עליהם לחץ.
כן, חינוך טוב באמת מגן על נערות מפני מחלות נפש, ביניהם אנורקסיה, אבל יש הרבה אנשים שההורים שלהם לא היו מספיק טובים בשביל להגן עליהם מפני לחץ כזה, והם פגיעים להשפעות ולחצים שכאלה. וצריך גם לזכור שלא כל מי שמדגמנת היא מספיק בוגרת ומספיק מפותחת נפשית כדי לא להיות מושפעת, נערות בנות 15 למשל, ועוד שלא נדבר על בנות 13, עדיין לא מספיק גדולות וחזקות וחכמות כדי לדעת לסנן מידע, ולדעת איזה לחצים הם הגיוניים ואיזה לא.

למעלה