שנה....שנה מדהימה....
אז נתחיל בתיאור שטחי של השנה... גילוי שיבוצים של שנה שעברה- נדחף בין הראשונים להכנס, נכנס לחדר ומולי המרכזים- "מצטערים, אבל יש לנו בעיתיות לתת לך להדריך השנה, אז אתה תהיה מחסנאי..." אני יוצא מהחדר, מעכל, וקולט ת'הרגשה שלי- "הייתה לך שנה גרועה, אז נוכיח לך שיכול להיות יותר גרוע"... ככה סבלתי, עוד לפני תחילת שנה דיברתי עם המרכזים הצעירים על לעבור תפקיד...לא יצא... התעצבנתי, הייתי בהרגשה די קשה, אבל עשיתי ת'תפקיד שלי, הייתי מחסנאי, הייתי בא לימי פעילות, סגור במחסן, מחלק ציוד.... אחרי חנוכה דרום קבעתי שיחה עם המרכזי שכב"ג, המסקנה הייתה שצריך אותי במחסן, אבל אני לא מסוגל להשאר שם בגלל ההרגשה שלי, והמסקנות- אני נשאר במחסן, אבל זאת החלטה שלי מה אני אעשה.... השיחה הייתה ביום ראשון, ביום שלישי של אותו שבוע הגעתי לאחד המרכזים ואמרתי שאני פשוט לא מסוגל, אני לא אצליח להמשיך במחסן....אז נכנסתי עם היו'רים לשיחה והודעתי שהחלטתי לפרוש, הם ניסו להשאיר אותי ולשכנע אותי להשאר, אבל לא הסכמתי.... אח"כ במשך חודשיים הייתי חבר שכבה, פשוט באתי בשביל לעשות כלום....הייתה תקופה כ"כ טובה, נהנתי מכל רגע...באתי כדי להנות, לשחק כדורגל בזמן ימי פעילות...לעשות כלום.... בסוף החודשיים, נכנסתי לשיחת שיבוץ, המרכזים כיוונו אותה לתפקיד שסיימתי בו, ליו'ר פנ"ש של ט', אבל הם ציפו שיקרה משהו....אחרי עוד קצת זמן, נכנסתי לתפקיד, בפסח....ועדה של 6 בנות ואני..... הרגתי מוזר, לא ידעתי מה אני אמור לעשות בהתחלה...אז אחרי כמה ישיבות גיבוש, התחלתי לנסות להזיז משהו, אבל הן היו עסוקות במסיבת סיום חטיבה שלהן......אז הצלחתי להשפיע קצת, להכניס ת'קטע של להפסיק ת'אדישות....הדבר שהכי רציתי להכניס להן, והן אמרו שנכנס.... במחנה, יצאתי בשיא הכיף, ביום השני בערב, כינסתי את הועדה לסיכום, בבית ישבתי והכנתי להן מכתב, מכתב פרידה, הבכי שהיה במהלך הכתיבה, מוכיח כמה נקשרתי לועדה, כמה אני אתגעגע אליהן....במסדר דמעות, שיר פרידה קצר, אבל עצוב, בכיתי, בכיתי לא מהקטע שצרריך להפרד, אלא מהקטע שראיתי שלהן עצוב להפרד, שהן נקשרו אליי כמו שאני אליהן, שאני השפעתי עליהן.... עכשיו, אחרי שאני יודע ששנה הבאה אני צוות חוץ, אני יכול להגיד שהדבר שהכי יחסר לי, זה הועדה.... הועדה שלי, פנ"ש 2007! היה טוב וחבל שנגמר!