ניצן!-דיון!

../images/Emo88.gifניצן!-דיון!

ניצן הצטרפה לסדרה בפתאומיות. איך אתם חושבים היא תשפיע על הדמויות? איך ישפיע זה שהיא גרה בבית משפחת דביר? אם איה תחזור מה אתם חושבים שיקרה? לאן אתם חושבים/הייתם רוצים שתתפתח הדמות שלה? אתם בכלל בעד שהדמות שלה הצטרפה או שהייתם מעדיפים שלא? תגובות לדיון"ניצן"-לפה! ליהי לאב הילי
 
../images/Emo55.gifחח כמה דיונים! לדעתי..

לדעתי ניצן מאוד מוסיפה לעלילה
ואני אישית מאוד אוהבת אותה.. את הדמות.. היא כזאת קשוחה ולא נפתחת ופתאום היא כזה נקשרת לדגנית ומתחילה להפתח..
שאיה תחזור היא בטח תכעס שתפסו את מקומה בבית וכל זה.. אבל אני דווקא מקווה שהן יתחברו..
אני בעד זה שהיא הצטרפה לסדרה ולדעתי יתפתח משו בינה לבין ניני... ואז דורי יריב עעם ניני או משו כזה...
 

ny22

New member
מנהל
זאת לא אותה אחת...

ליהי לאב הילי סתיו לאב הילי אבל שתיהן חמודות!
 
תודה חחח...

וגם זה דיון על נושא מסויים אין פה נכון או לא נכון("כל תשובה היא נכונה בשבילך.."(תמר לניני)
 

ny22

New member
מנהל
ברשותך ליהי, אני אפתח קצת את הדיון

האם ניצן מסמלת משהו? לפי דעתי היא הדמות האנטגוניסטית של איה. יש בזה משהו שאיה נעלמה הויא הופיעה, גם כן סוג של אנטגוניזם...
 

ny22

New member
מנהל
הסבר למילה "אנטגוניזם" והקשר לסדרה

זאת לא בורות, אני למדתי את זה בכיתה יב' בספרות... בכל אופן המילה עצמה לקוחה מתוך המחזה "אנטיגונה" של סופקולס. אני לא אסביר את מהלך הסיפור, רק אסביר שהרעיון הוא שזו מעין דמות מנוגדת. כלומר, מעין "הפך" כזה. למשל, דון קישוט והעוזר שלו סנשו פנשו(?). דון קישוט - לוחם אמיץ, גבוה ורזה. העוזר שלו לוחם פחדן, נמוך ושמן. אותו דבר אם איה וניצן (לפי איך שאני ראיתי את זה): איה - תולעת ספרים, זוכרת כל מה שהיא קוראת. היא באה מבית חם ואוהב עם שני הורים. אבא שלה ואמא שלה שני אנשים משכילים. היא מנסה המון פעמים לברוח מהבית. בנוסף היא באה מבית "עמיד". תחשבי עכשיו על ניצן, היא בדיוק ההפך ממנה, היא הדמות "המנוגדת" שלה. היאר שונאת ללמוד, בכלל לא בטוח שהיא קראה אי פעם ספר כלשהו, אין לה הורים, ובטח שהם לא משכילים. אין לה כסף, וכמובן שאין לה בית כמו לאיה. היא בניגוד לאיה, כן הייתה רוצה בית (לפי המ שהבנתי). הבנת?
 

ny22

New member
מנהל
אתם מסכימים בקטע של האנטגוניזם../images/Emo35.gif

 

Super Chuly

New member
אני מאוד מסכימה

אני חושבת שהניגוד (אני נמנעת מ"אנטגוניזם" כי המילה הזאת מזכירה לי את טראומת "אנטיגונה" משנה שעברה...) בין איה לניצן הוא מה שהופך את ניצן לכזו דמות מעניינת, בעיקר כי לאט לאט היא תופסת את מקומה של איה, ומעניין נורא לראות מה יקרה כשאיה תחזור ואז באמת יהיה פה קרב ענקים... ענקיות... ליהי :)
 

KiShKooSh

New member
בדיוק../images/Emo13.gif

(גם אני מנסה להמנע מטראומת "אנטיגונה"[אפילו שהמחזה עצמו יפה] אז גם אמנע מהמילה הזו) ניצן שהיא בעצם ההפך מאיה תופסת את מקומה של איה אט אט בבית משפחת דביר ובלב חבריה, וזה מאוד מעניין, כי שתי דמויות שהן הפוכות נמצאות (או היו נמצאות) באותו מקום, אותה "פיסת אדמה" ו"פיסת לב" בבית דביר. ההשלכות של כל אחת על זה תהיה שונה, אבל אני חושבת שבגלל השוני המובהק בניהן, בגלל זה הן ממש דומות.
 
מעניין תודה!

הם באמת הפוכות מסכימה בקשר לזה (אני רק בח' אז כנראה שזה הגיוני שאני לא יודעת מה זה..
 

chen010189

New member
אני מתה על ניצן!

אני מוסיפה הרבה אקשן לסדרה, כל הקטע הזה שהיא פתאום עברה לגור בבית דביר, יותר מזה היא תפסה את החדר של איה. כל עוד דמות מסוימת מכניסה יותר קצב לסדרה, למה שאתנגד? היא דמות שלא הייתי מוותרת עליה... מלבד זאת אני אוהבת את האופי הקשוח שלה(לפעמים היא מראה את הצד שיש בכולנו, הצד הריגשי) ככה אני הייתי בתקופת היסודי. לעומת דניאל שבא לי להעיף לו איזה בעיטה או שתיים.
בכל מקרה, זה ברור שאם איה תגלה שניצן "תפסה את מקומה" זה יעורר בה כעס ועצבות. אני הייתי רוצה לראות איך היא מחליפה את איה גם בשמינייה עצמה, כלומר, הייתי רוצה לראות אותה מנסה עכשיו לעבור לצעד הבא ונכנסת לתוך כל הפרוייקט הזה, תופסת את המקום של איה במצפה, תופסת אותו בחבורה... הייתי מתה לראות את התגובה של ניני, ויותר מכל את התגובה של דדי ואבנר!
 
לדעתי יש מספיק אקשן גם ככה../images/Emo6.gif

אבל אם ניצן תצטרף לשמיניה ובמיוחד אם איה תחזור באותו זמן היא תכפיל את האקשן
 
למעלה