ניצן!-דיון!

ny22

New member
מנהל
נכון! למרות שגם לניצן יש את החוכמה

שלה... ככה נראה לי...

עדידוש

New member
ניצן ממש מוסיפה לסדרה לדעתי..

וכל הסיפור איתה ועם דורי מוסיף מאוד..

KiShKooSh

New member
מה שבטוח עדיפה על איה...

אני יודעת שליהי עוד מסוגלת לרדוף אחרי
אבל הדמות של איה לטעמי פשוטה ובלתי נסבלת, (ליהי לא השחקניתץ, הדמות. בבקשה אני רוצה להישאר בחיים
) ניצן, ניצן היא דמות מיוחדת, היא מיפו, היא לא לומדת, היא לא הדמות ה"נורמאלית" והסתמית, היא מיוחדת

KiShKooSh

New member
ואיי זה קיצר לי את זה בהמון../images/Emo122.gif

אבל אני לא זוכרת כבר מה כתבתי... ושיריותר, אני עדיין עייפה

לכל אחד יש דעה משלו..

זכותך לחשוב כך... אני חושבת שניצן אחלה דמות אבל שתהיה בסדרה ביחד עם איה לא כתחליף שלה..

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif לפי דעתי...

אני חושבת שהיה שווה שהיא הצטרפה לסדרה.. אני ממש אוהבת אותה. לפי דעתי היא תשפיע על הדמויות בכך שיכול להיות שהיא תיהיה רעה, או טובה.. עדיין לא ברור כל כך
לגבי אם איה תחזור.. אני חושבת שאם היא תחזור דבר ראשון היא תכעס! כי כאילו מישהי "מחליפה" אותה בבית.. אבל מצד שני, אף אחד לא ידע שהיא חיה... ואני ממש בעד שהיא הצטרפה כי היא מוסיפה הרבה אקשן!

DoRiNuS sMiNiA

New member
ניצן הייתה תוספת ממש חשובה!

הסדרה,איך נגיד..חנונית! וצריך מישהי שתכניס קצת אקשן שתראה שיש גם אנשים נועזים וגם שלא לכל האנשים החיים ורודים אלא יש כאלה שבמצוקות. ניצן היא אחת הדמויות הכי מגניבות בסדרה,אבל היא לא בדיוק תחליף לאיה.

archer girl

New member
ניצן...../images/Emo218.gif

הוסיפה המון לעלילה. כמובן שיהיה את הסיפור עם דורי. לדעתי, בגלל העידרה של איה דגנית תיקשר לניצן ותרצה לאמץ אותה או משו
ובסוף דדי יסכים. וניני יקבל את זה קשה
, וירגיש יותר ויותר קרוב לאיה... ואז היא תחזור
פיי... ממש תסריט יצא לי
ואני בעד שניצן הצטרפה לסדרה. צריך מישו שיכניס קצת אקשן מעבר לחידות של השמינייה:)

למעלה