מה סוד ההצלחה?

j u l i a 1 3

New member
לא אמרתי שרע

אבל הם לא! למה להגיד עליהם משהו שהם לא... זה רושם מוטעה על הסדרה.. לא אמרתי טוב יותר או רע יותר, אבל זו פשוט לא האמת...

Rioter

New member
אבל את מתנגדת לזה כאילו זה חטא.

"אבל הם לא!" לדעתי הם כן, וזה דבר חיובי. אוף, אני לא חושבת שיש טעם לניסיון להבהיר לכם את זה, אז לא משנה.

j u l i a 1 3

New member
ממש לא!

אני נורא מסכימה איתך בקטע של ההפרדה בין חנונים ומקובלים וזה נורא מכעיס... אני לא התכוונתי שלהיות חנון זה רע או משהו אבל בשמיניה הם פשוט לא חנונים אז אין טעם להגיד שהם כן... זה כמו להגיד שלעדי הימלבלוי יש שיער שחור, זה לא רע או טוב, אבל זה פשוט לא ככה.

NATALIE 20

New member
גם אם תישאלי

שחקן מהשמינייה אם הם "חנונים" אני בטוחה שהוא יגיד לך שכן...

hilasapir

New member
יותר מדי אנשים משיכיים לקבוצות...

אז קצת קשה ללכת נגד הזרם....בעיקר משיכיים אנשים לקבוצות לפי המודלים שלהם והמוזיקה שהם שומעים.....בכול מקרה גיקים השטלתו על החברה!!!!

Rioter

New member
קשה ללכת נגד הזרם,

אבל מצד שני: "גיקים, השתלטו על החברה?". אוקיי, אז בואו רגע נדבר לפי קטגוריות. בתור אדם ממוצע בחברה, הייתי מעדיפה שהבעל שלי יהיה "חנון" מאשר "ערס". ואת השאלה 'למה', אני אשאיר לכם. אני פשוט לא סובלת את השייכות הזו. כל אדם הוא בפני עצמו, והוא צריך להיות גאה בך. לא לנסות להשתנות. אתה 'חנון'? תאהב את עצמך. אל תרביץ לאנשים בשביל להיות 'מקובל/ערס/אנאערף'. אני באמת מאוכזבת מהחברה של היום, שהכל עובד לפי קבוצות. אפילו הממשלה שלנו בנוייה ככה. לאן עוד אפשר להגיע?

hilasapir

New member
חחח...מה גיקים לא שולטים בעולם?

טוב בכול מקרה את צודקת....באמת נמאס כול ההישתיכות לקבוצות....אבל מה לעשות זאת המציאות וצריך ללמוד להסתדר איתה....כמו שאמרתי קשה ללכת נגד הזרם....

NATALIE 20

New member
תיראי

המילה "חנון" זה סטיגמה למי שלומד ועוד בכיתה של מחוננים!! אבל הם חנונים שניראים טוב (הבנים)

hilasapir

New member
גם אני לא אהבתי בהתחלה....

קראתי לזה "שילוב עלוב/לא מוצלח/רע/וכו'... בין מדע בדיוני לטנלובלה"

Punkitty

New member
אמ...

אני חושבת שסוד ההצלחה של השמיניה הוא שהסדרה לא מביאה איזה סופר-על שיכול לעשות הכל, בסדרה בעצם רואים שאין כזה דבר מושלם, כל אחד טוב בדרך אחרת. אדם בשפות איה בזיכרון וכל אלה. אין שם איזה אחד יותר טוב מכל השאר, הם עובדים יחד. זה גורם לסדרה להיות מציאותית במובן מסויים והרבה אנשים יכולים להתחבר אליה לפי דעתי. כמובן שגם הכתיבה המעולה והשחקנים המצויינים עוזרים

נעמקה19

New member
נכון...

וככה כל אחד יכול להתחבר לדמות מסוימת. כשקל להתחבר לדמויות, זו הצלחה ענקית!

../images/Emo55.gifאממ..

-היחסי ציבור? או הכתיבה המעולה? -המוצרים שעשו כל כך הרבה? או אולי שמונה האנשים היפים והרעננים שמשחקים שם? -הפוסטרים שמקיפים אותנו בכל פינה? או יכולות המשחק של כל הצוות? -השילוב של מציאות עם דימיון או שיעור פרטי מול הטלוויזיה? שניהם... בקיצר, הסדרה כ"כ טובה כי היא ממש מעניינת
, בכל יום קורים דברים החדשים.. העלילה לא נמתחת כמו מסטיק, אל מתקדמת ויש הרבה פואנטות (חחח עזבו זה מהמבחן בספורות...) וגם כמובן השחקנית מושלמים
במיוחד הילי

hilasapir

New member
קודם כול השיווק!!!

-ביקשו שחקנים לא מוקרים כדאי שאחר כך יגידו 'היי זה לא זה שישחק בשמנייה...' וככה ממתגים את השחקנים -עשו שיר מיוחד לשמנייה שהפך להיות גם שיר רגיל לכול דבר אבל אם מורידים אותו רשום שזה לירון לב-השמנייה.....כלומר מתגו שיר -לקחו את מיכל ינאי ודור מכיוון שקהל היעד לא היה בגיל שהכיר את קופיקו ואת קצפת....ואז שוב פעם יש מיתוג של אנשים לסדרה.... טוב הבנתם את הראיון הכללי אני לא צריכה לפרט עד כמה שזה נכון כי יש איין ספור הוכחות....בקיצור המשווקים שיחקו אותה....דרך עגב עד לא מזמן (עכשיו אני לא בטוחה) חשבתי שהקידומת לסדרה יותר יפה מהסדרה....

hilasapir

New member
תתפלאי

שלא נדבר על זה שהוסיפו לו משקפיים כדאי שלא יזכיר למישהו את שלומק'ה...

למעלה