יום חמישי

איזה כיף שאני לא לומדת מחר ../images/Emo178.gif

באתי שעה שניה כמו כל ימי חמישי... היה שיעור ספורט ופחדתי שהיא תמדוד ריצה אבל היא לא =] וסתם עשינו מתיחות וכפיפות בטן.. אחרי זה היה תיקון מבחן באזרחות עם ספר פתוח.. ובגלל שלא עשיתי את המבחן פשוט עשיתי את כל המבחן עם ספר פתוח... אחרי זה היה חינוך.. בקרוב טיול שנתי יאיאיאיאי וגם דיברו על המשלחת לגרמניה שאני רוצה להשתתף בה אבל אין לי כוח שוב למיונים וכל הבלאגן הזה.. אחרי זה מבחן במתמטיקה שהלך סבבה והוא החזיר את המבחנים הקודמים וקיבלתי 97 =]

Ditz 93

New member
לה לה לה. D:

הייתי צריכה להתחיל בעשר וחצי.
אבל התעוררתי בשבע, כי הייתה לי בדיקת דם.
בוחן פתע בפיסיקה.
אבל הלך לי ממש טוב
אבל טעיתי במשו קטנטן וזה ממש מעצבן X_X;
שאלתי שתי שאלות מגניבות באנגלית ובספרות והמורות התלהבו XDD
עשיתי החלפות באוכל עם חברה ויצא טעים

DevilGirl92

New member
אז..בית ספר חדש...

חלק מהילדים היו נחמדים היו ילדים שלא התייחסו אליי כמעט, למרות שדווקא מהם ציפיתי
המורה להיסטוריה חופרת, רק מכתיבה כל השיעור, והנושא משעמם. האנגלית פה ברמה של כיתה ב'. טוב נו, יש מורה פרטית, ערוצים באנגלית וספרי לימוד נורמליים יותר. אסור להתעצל. דווקא שיעור ספרות היה הכי נורמלי. ביום ראשון אני עוברת ל4 יח' כי משום מה שיבצו אותי ל5 במת' (3 אי אפשר בכיתה מדעית)
בתנ"ך כמעט נרדמתי כי לא ישנתי כל הלילה. האווירה יותר טובה מהבית ספר הקודם אבל...נחכה ונראה.

גאולונת

New member
../images/Emo7.gif

היה מבחן במתמטיקה הלך גרוע,ממש גרוע. עשיתי משו כמו 3 שאלות שבאחת מהן נכשלתי 100%. לא היה מספיק זמן... אפילו שהחומר ממש קל! מי נותן שיעור למבחן?! ועוד אחד שכל שאלה זה חצי דף... נמאס כבר. "אחלה" התחלה של שנה.... נכשלים... המון כאלה. פאאאק.

למעלה