יום חמישי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo88.gifיום חמישי../images/Emo88.gif

61 ימים לחנוכה יאללה, מעכשיו ספירות לחופש הבא בשרשורים יומיים

Ditz 93

New member
ישנתי משו כמו שעה וחצי...

למרות שהייתי במיטה ב-1. פשוט לא נרדמתי עד חמש וחצי, ועמדתי להתחרפן מהשעמום וחוסר מעש. שתיתי בבוקר קפה, טוב טוב D:

גם לי היה קשה להרדם!

התרגלתי ללכת לישון מאוחר ולקום ב12:00.. אז ניסיתי ללכת לישון ב24:00 ולא הצלחתי אז ראיתי שנות ה70...

Ditz 93

New member
זהו. יום לפני זה הלכתי לישון באיזה 4...

למרות שממש ניסיתי ללכת לישון יותר מוקדם

עוד יום מבוזבז לאוסף../images/Emo156.gif

מתחילה ב9. היסטוריה- כמובן שחזרנו על החומר שוב
חלון/ספרות- המורה לימדה איזה משהו על פיסקאות ואחרי זה סתם ישבנו- אז קראתי ספר^^; לשון והביתה
[המורה שלי בגרמניה...] בכללל אופן, בהפסקה באתי ליועצת והיא רצתה שנחזור אליה יותר מאוחר, אז שיחקתי אותה נחמדה וילדה טובה וביום א' אני ב5 יחידות, וואו.
עוד מעט רופא שיניים ואז ללמוד למתמטיקה.

hadarinke

New member
שחררו אותנו 3 שעות לפני הזמן!

אז סיימנו ב14:20
יש לי עבודה במטמתיקה להגיש מחר... ואין לי כוח>< רק עוד 61 ימים;-]

How I Disappear

New member
איך שיחררו אותכם בשתיים ועשרים אם את כתבת את

ההודעה בשתיים ועשרה וממש עכשיו גם זה עדיין לא שתיים ועשרים ? XD

hadarinke

New member
התבלבלתי../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

1:35 + נסיעה באוטבוס -זה תמיד נראה כמו נצח><

How I Disappear

New member
חחח מגניב ... ../images/Emo6.gif

אוקיי אז היום התחלנו בשעתיים מתמטיקה, בדקנו קצת שאלות מהעבודה לסוכות ולמדנו על משיק למעגל
אחכך היה אנגלית והיא עברה על השיעורים רק למי שהיה את הספר [ואלה היו רק 7 אנשים] ובגלל שלא היה לי אז סתם דיברתי עם חבר שישב לידי .. ואז פיזיקה שעתיים בדקנו שיעורים והלכנו הביתה ...

pRimaVeriTaVIV

New member
מחר שעתיים חופשיות!

שעה ראשונה-שנייה: היסטוריה, משעמם תחת וכתבנו דיי הרבה. שעה שלישית: אנגלית, נמאס לי מהמורה הזאת, היא מעצבנת! והתחלנו את הנושא של תיאורים, כתיבת תיאור וכל זה
במבחן נצטרך לכתוב על מישהו שמעריצים או ששונאים, ואין לי מושג בשיט שעה רביעית: ספורט, יצאנו החוצה וכל אחד יכל לבחור אם לשחק כדורסל, כדורגל או ללכת למתקנים
הלכתי למתקנים
שעה חמישית: ביולוגיה. דיפוזיה, מרגש
שעה שישית: אנגלית שעה שביעית: ביוטכנולוגיה
מבנה האטום sucks! מחר שעתיים חופשיות! חינוך, תנ"ך, ואז שעתיים חופשיות במקום מת'
ואז פיזיקה, והביתה נכון שזה שיעור לפני מבחן וכל החרא הזה, אבל עם כל הצניעות, ממש לא אכפת לי ולא מזיז לי

../images/Emo10.gif

אני צריכה חופש..
למרות שיום חמישי בכללי הוא יום כיף
1-2- היה לי קולנוע, קולנוע זה כיף! ראינו שעתיים שלמות סרטים של צ'ארלי צ'אפלין בשחור לבן
3- ספרות.. המורה שלי לספרות היא האישה הכי מוזרה בעולם! יש לי כתם כחול בין העיניים ואני נשבעת שראיתי את זה זז!! 4-ספורט- המורה בהריון, לא עשינו כלום. 5-6-
מת'.. אני אמורה להיות בחמש יחידות אבל משום מה החליטו השנה לעשות 4-5 יחידות ביחד כי זה בכל מקרה אותו חומר.. אז אנחנו 40 ילדים בכיתה, אז למי יש כוח להקשיב?
חנוכה..

pRimaVeriTaVIV

New member
גם אצלנו היה אמור להיות ככה

ובסוף לא, אבל בכל זאת ממש עמוס ב4 יחידות
אשכרה אי אפשר לצרף עוד תלמידים כי פשוט לא יהיה להם איפה לשבת... טוב, אחרי המבחן חצי מהכיתה תרד ל3
ואני מת לעלות ל5. אם רק עוברים מבחן של 5 יחידות זה יספיק בשביל לעלות? או שחייבים מציון מסוים?

נממ..

אני חושבת .. O.O אצלינו זה כבר אחרי המבחן הגדול ואנחנו עדיין 40 תלמידים.. מה עושים? עושים עוד מבחן ענק! אווש אני לא יעמוד בזה
מה קורה?

איכ.../images/Emo203.gif

61 ימים נשמעים פתאום כ"כ הרבה :( שעה ראשונה כימיה.. כל ילד היא שאלה איך היה בחופש, וסיפרה לנו שהיא הלכה לקנות בגדים והיה חם. זה נורא ריתק אותנו.. שעה שניה פיזיקה. שיהיה.. שעה שלישית הסטוריה, כמובן שדיברנו על הטיול השנתי ולא על היסטוריה או משו. הפעם זה היה על המסלול אופניים שיהיה לנו. בווהווווו. שעה רביעית מתמטיקה. אני ממש שונאת את המורה. ממש ממש שונאת את המורה!! וחבל, כי מתמטיקה אני אוהבת. שעה חמישית-שישית צרפתית. ואני לא האמנתי שאני איי פעם אומר את זה, אבל אני מעדיפה בהרבה את המורה של שנה שעברה. לפחות הבנתי מה הוא אומר. המבטא של המורה השנה, מטריד. אחרי הבצפר הלכתי עם חברות לקופי בין, ושתיתי אייסבלנד וניל-קפה, כי לא היה שוקולד... אבל היה טעים D: ואח"כ הבייתה ועכשיו אני פה. ומשעמם לי. פיכס!

למעלה