חרישת השבוע

britney4u

New member
../images/Emo88.gif חרישת השבוע ../images/Emo88.gif

אני ממש מצטער שלא המשכתי עם הפינה הזאת בזמן האחרון, פשוט שכחתי ממנה
סורי :(
שיר השבוע של בריטני:
שיר השבוע בכלליות:
זמר/ת או להקת השבוע:
תמונת השבוע:
הופעת השבוע:
קליפ השבוע:
סרט השבוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:

Sqaure One

New member
התמונהההה../images/Emo99.gif

בהופעה עצמה היא לא נראית משו, אבל בחזרות היא מדהימה

britney4u

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של בריטני:
אממ בוא נחשוב... הממ.. כנראה Luv The Hurt Away. שיר השבוע בכלליות:
הרבה...: ילד אסור ילד מותר - ריקי גל/מורן/נינה/שירי ציירי לך שפם - נוער שוליים Fired Up - ג'סיקה סימפסון Anytime - קלי קלאקסון Laisse-moi t'aimer - מייק בראנט משהו ממני - הראל סקעת My Heart Will Go On - סלין [נדוש, אבל תיכף תבינו למה
] זמר/ת או להקת השבוע:
נו לא יודע... בריטני
תמונת השבוע:
הפוטושוט החדש של Q. הופעת השבוע:
של עיר ערוץ הילדים
הצטלמתי עם טל מוסרי ונתתי כיף לרדריגו גונזלס חחחחח. כאילו שיווו!!!!111 קליפ השבוע:
אין. סרט השבוע:
טיטאניק.
לא ראיתי אותו הרבההההה זמן. אוקצור ביום חמישי ראיתי אותו עם אחותי, ועזבו את זה שהיא בכתה בכי ממש ה-י-ס-ט-ר-י כשג'ק מת, זה אשכרה הצליח להוריד לי דמעות!! חח... ואני ממש לא בוכה מסרטים. שלא תטעו. קיצר, כזה סרט עצוב ומרגש. הוא לא יצא לי מהראש עד עכשיו חחח. אני בדיכאון כל השבת. הסרט הכי טוב בכל הזמנים. שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: קלי קלארקסון - Anytime, הבלדה הכי טובה שלה

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של בריטני: She'll never be me שיר השבוע בכלליות: Nothing in this World-פאריס הילטון זמר/ת או להקת השבוע: ג'סיקה סימפסון
תמונת השבוע: אני אוסיף אח"כ זו תגובה מהירה חח הופעת השבוע: Because you live של ג'סי מקרטני (
) מאיטליה..:) קליפ השבוע: like i love you של ג'סטין..
סרט השבוע: סיפור סינדרלה בפעם ה100000 שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: My love של ג'סטין..הוא ממש חמוד

tali44

New member
עונה =]]

שיר השבוע של בריטני: Before the goodbye שיר השבוע בכללי: השיר הזה של ריאנה "אנפיפול" והשבוע נדבקתי שוב לדיסק "Britney" זמרת השבוע: אבריל לוין? תמונת השבוע:
הופעת השבוע : (??) קליפ השבוע: אמממ u + ur hand של פינק... (שיר מהמם!! ובכלל פינק חמודה
) סרט השבוע: השבוע לא ראיתי שום סרט, אז נלך על שודדי הקאריביים......... שיר שאני ממליצה לכולם לשמוע: Britney Spears - B In The Mix - Early Mornin'

Invisible Boy

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בריטני: Before The Goodbye שיר השבוע בכלליות: Nelly Furtado- Promiscuous
Go Go Power Rangers
זמר/ת או להקת השבוע:נליי
תמונת השבוע:
הופעת השבוע:Stronger AMA
קליפ השבוע:אין סרט השבוע: סיפור אהבה בלתי נשכח
שולטט
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:Nelly Furtado- Promiscuous

Im Not Dead

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של בריטני: שיר השבוע בכלליות: כריסטינה - Hurt זמר/ת או להקת השבוע: דסטניז צ'יילד משום מה... תמונת השבוע: הופעת השבוע: נירוונה - Something In The Way (Unplugged קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=hLB96GzlWio סרט השבוע: שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:

Shiri from the block

Active member
survivor!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה השיר שלהן שאני הכי אוהבת../images/Emo99.gif איך הייתי מכורה אליו, ומזה חרשו על הקליפ הזה בMTV, זה היה כל כך כיף

Paz Eldror

New member
עונהההה =]]

שיר השבוע של בריטני:CRAZY נדבקתייי אליוו :p :p שיר השבוע בכלליות:DON'T STOP של ג'נט ג'קסוןן זמר/ת או להקת השבוע:פינקק =]] תמונת השבוע:>>>>>> הופעת השבוע:?????. קליפ השבוע:ME AND U סרט השבוע:מנמנמנמננמנמנמנמ..יש לה ביציםם שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:DON'T STOP של ג'נט ג'קסוןן ברימקססססססס =]=]=]

britmel

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של בריטני: deep in mty heart שיר השבוע בכלליות: my love-justin timberlake זמר/ת או להקת השבוע: justiiin
תמונת השבוע:---------------->
(ביבי ג'סטין) הופעת השבוע:ג'סטין ב2006vma קליפ השבוע: sexyback סרט השבוע:----שחקי אותה מותק שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: my llove-justin timberlake

britneyb21

New member
היי

שלום...הייתי רוצה לדעת מה שמם של הסרטים שבריטני משחקת שם,אשמח מאוד לדעת,אם מישהו מכם יודע....ואין על בריטני!!!

BRITNEY MY STAR

New member
עונה:)

שיר השבוע של בריטני: BABY ONE MORE TIME..נדבקתי ממנו
שיר השבוע בכלליות: הוו מלא..פרומיקסיוס של נלי
MY LOVE של ג'סטין,וכל האלבום של פרגי
זמר/ת או להקת השבוע: נלי,פרגי,ג'סטין.. תמונת השבוע:
הופעת השבוע:אין.. קליפ השבוע:פרומקיסיוס
סרט השבוע: שודדי הקאריבים 2,כמה חרשתי עליו
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: LOSING MY GROUND-FERGIE

xtina 4 ever

New member
עונה ^___^ ../images/Emo210.gif

שיר השבוע של בריטני: ATWK שיר השבוע בכלליות: Nightwish-i wish i had an angle Pink - U & Ur Hand PCD-I dont need a man Travis- baby one more time זמר/ת או להקת השבוע: טראביס. תמונת השבוע: הופעת השבוע: אין. קליפ השבוע: אין. סרט השבוע: אין. שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Nightwish-i wish i had an angle

avnner

New member
שלי

שיר השבוע של בריטני: לאב דה הארט וואי שיר השבוע בכלליות: החדש של פאריס (סעמק הדיסק שלה טוב!)זמר/ת או להקת השבוע: פאריס הילטון (מי היה מאמין)תמונת השבוע: מצורף נספחהופעת השבוע: טוקסיק אצל אלןקליפ השבוע:NAGMYAW סרט השבוע: שטן לובשת פרדהשיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: גלוסי של פאריס

eedo17

New member
הדיסק של פריס טוב?...

נסחפנו לא?? יש לה קול ושירים זוועת עולם

עונה =]

שיר השבוע של בריטני: Outrageous שיר השבוע בכלליות: london bridge me and you promiscuous unfathful sexyback call me when your sobber u ur hands Bossy nothing in the world זמר/ת או להקת השבוע: קשה... פאריס הילטון. שיחה אותה עם הקליפ ללהיט החדש. תמונת השבוע:
הופעת השבוע: אין קליפ השבוע: Nothing in the world סרט השבוע: ראיתי טיסה 93, לא ממליץ. סרט עצוב. חוץ מזה, אני לא רואה סרטים
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Nothin in the world של פאריס

בריט23

New member
עונה :)

שיר השבוע של בריטני: She'll Never Be Me (נדבק לי לראש) שיר השבוע בכלליות: Mona Lisa חח גם הוא נדבק לי לראש :] זמרי השבוע: בריטני וג'סטין, הכי מתוקים שיש! תמונת השבוע - > קליפ השבוע: Tearin up my heart של Nsync בתחילת דרכם, להיט ענק :} סרט השבוע: "ילדות רעות" (שולטות)! סרט עצוב:"משחקי פיתוי" משחק שם הגבר הכי יפה בעולם, רייאן פליפה שהוא גם ממש כפיל של ג'סטין המושלם שיר מומלץ: Unleash The Dragon של Sisqo (החמוד ששר את "טונג-סונג") צום קל לכולם

למעלה