הערצה

chen010189

New member
../images/Emo88.gifהערצה../images/Emo88.gif

דיון נוסף בפורום
מהי הערצה? בעקבות שיחה עם ביקי(כמה צפוי, הערצה, ביקי.... ממש משחק אסוציאציות
) למה בעצם אתם מעריצים? הילי, ידידיה(או ויטלו'ש, בשם החדש שנוצר לו פה בימים האחרונים
), מיכאל, אבי, אדית או כל אחד אחר... מושלמים? כוסונים? מוכשרים? מה גורם לכם להעריץ את המוערץ שלכם? אבל תהיו כנים. ואל תגידו פתאום "...אבל הוא גם משחק יפה." אם עד עכשיו הסתכלתם בעיקר על היופי. כי אני כבר ראיתי כמה ויכוחים פה של "את אוהבת את מיכאל רק בגלל שהוא יפה?
" ואז פתאום, במקרה "...בסדר, אבל הוא גם משחק יפה אז אל תגידי שאני מעריצה אותו רק בגלל היופי!" וכו'... האם התחלתם להעריץ בגלל המראה? למה בעצם מעריצים בגלל מראה שחקן מסוים? ואם אני פצצה עולמית אבל מה לעשות לא התברכתי בכושר של משחק? אז מדוע לא מעריצים אותי? (אני לא פצצה עולמית, זו הייתה דוגמא
) ואם אתם מעריצים בזכות היכולות משחק, לפי מה אתם שופטים את יכולות המשחק אצל המוערץ שלכם? לטוטאלים(נדבקתי למושג חדש מאבי קורניק
) שבניכם, מה גורם לכם בעקבות הכישרון להעריץ דווקא ולא פשוט להעריך? אלא להשתמש בחתימות, תמונות.... בכל זאת הרי אתם מעריצים את הכישרון שלו ולא את המראה שלו. ובכל זאת? תסבירו את ההערצה שלכם
וכהרגלתי אסיים הודעה בצחוק, מדוע אף אחד לא ביקש עד היום חתימה מ
מוטי?

KiShKooSh

New member
אוי זה יהיה שרשור מעניין

אחרי לא מעט בנות "הוא כזה כוסוןןן מושלםםםםם" וכדומה, ואז אחרי זה כדי לא לצאת פאנטים "הוא גם משחק יפה"(ללא הרחבה). זה פשוט עלוב לטעמי שאנשים מעריצים בגלל דבר אחד "מראה" ורק בגלל שהם בטלוויזיה, כמו שהיה עם יאיר לפיד, מישהי ביקשה ממנו חתימה בגלל שהוא מפורסם. ואחרי זה מתפתחת אובססיה עד שהם מגיעים לצוותא והולכים באמצע ההצגה לאחרוי הקלעים לבקש חתימה מה"כוכב טלוויזיוני" שלהם[לא אני לא מתכוונת לרדת מזה, זה ממש היה גבול שעברו רחוק מידי])

NATALIE 20

New member
תראי אני לא מעריצה

אף אחד מהשמינייה אבל יש בידידיה משו שמושך אותי אליו. אולי זה מראה התמים שלו,או שהוא כזה מתוק!! אני פשוט נמסה שאני רואה אותו

chen010189

New member
מחר תשבי באוטובוס,

ויישב לידך חייל מסוקס. יגרום ללב שלך להחסיר פעימה. אבל בעיה אחת אצלו תגרום לך לא להינמס מהמראה, הוא לא סלב'. תגובות שלך הן שכיחות ובכל זאת? אני מתה להבין סיבות להערצה, להערצה ולהערצת יתר(כמובן שיש הבדל בין השתיים) משהו בידידיה מושך אותך שבחתיך אחר שיעבור לידך לא ימשוך אותך.

KiShKooSh

New member
ולדבר הזה קוראים סלבריטאיות...

מה כ"ך מושך במישהו בגלל שהוא בטלוויזיה? כי 90% לא רואים אותו בגלל שהוא מפורסם, אלא בגלל שהוא בטלוויזיה והוא חתיך

NATALIE 20

New member
לא מושך אותי. .

שהוא מפורסם... הוא חתיך פשוט (ולא אמרתי מאוהבת) ברור שאם אני אראה אותה במציאות (הלוואי) אולי אני ארגיש משו אחר.

NATALIE 20

New member
ברור שיש הבדל

בגלל זה אמרתי בהתחלה שאני לא מעריצה אף אחד מהשמינייה! כי אני יודעת מה זה המשמעות הערצה

../images/Emo99.gifידידיה ..../images/Emo99.gif

ידידיה הוא כישרון מלידה .. הוא מושלם..!ומשחקק כול כך יפהה שאפשר למות!
ואני לא אדבר על העובדה שהוא כוסוןן סוףף.. אני חולהה עלל ידידיהה..!!

chen010189

New member
אתם לא נוגעים בנקודה,

אני לא שאלתי מה אתם חושבים עליו או על שחקן אחר שאלתי איך אתם מבטאים את זה, למה הערצת כישרון מלווה בתליית פוסטרים ושמירת חתימות?(שזה משהו שמאפיין יותר הערצת יופי) למה יש דבר כזה שנקרא הערצה ע"פ מראה? הרי שמים לב למראה של השחקן(החתיך) המסויים כי אותו השחקן הוא גם מפורסם, הרי כמו הדוגמא עם האוטובוס, אני לא אראה מישהו חתיך באוטובוס ואעשה לו בוק פפראצי כדי לשמור בחדר. זה שיש פה 90% שהחלום הרטוב שלהן זה להסתגר בתא שירותים עם אחד השחקנים זה כבר מובן מאליו השאלה היא מה ששאלתי למעלה תנסו להבין את השרשור לפני שאתם עונים
?

NATALIE 20

New member
הבנו. . .

אז מסבירים לך את מי הם מעריצים ולמה. קוראים לזה הערצה זמנית אם זה מבחינת יופי

j u l i a 1 3

New member
אני מעריצה את מיכאל

כי הוא קודם כל בן אדם מקסים ומאוד מוכשר ואני מאוד אוהבת את המשחק שלו. וכי בעצם, למה לא? הוא גם משחק טוב, גם נראה לא רע, הוא גם הרבה יותר משחקן... הוא פשוט אדם מקסים! ורואים את זה גם כשהוא בשידורים בערוץ הילדים וגם במקומות אחרים. הוא מצחיק, חכם, מוכשר ובגלל שאני פשוט אוהבת אותו! זה לא כל כך בשליטתי... זה לא שבוקר אחד אני קמה ומחליטה שאני אוהבת את מיכאל אלוני, זה פשוט קורה... אני לא אוהבת להגיד שאני מעריצה אותו, אני מעריכה ואוהבת, זה נשמע יותר טוב... אני גם שונאת שאנשים רואים בו רק את היופי וחושבים שבגלל זה אני מעריצה אותו, מה שממש לא נכון, אני קודם כל מסתכלת עם התוכן של האדם ורק אחר כך על איך שהוא נראה.. דרך הגב, דיון נורא נחמד פתחת פה.. חשוב...

ny22

New member
מנהל
מה גורם לנו להעריץ?

שאלה ממש יפה שעלתה ממה שכתבת!

My self and i

New member
../images/Emo28.gifבחיים לא חשבתי על זה בצורה כזא

ת עמוקה.. אני לא מעריצה שחקן בגלל שהוא יפה, אני חושבת שאני מעריצה מישהו בגלל שמה שהוא עושה הוא עושה הכי טוב שהוא יכול. נגיד, אני מעריצה את שלמה ארצי בתור זמר, והוא לא חתיך ולא מוווושלם (
), אלא כי הוא שר יפה, וזה מה שהוא אמור לעשות.. אבל בניגוד לזה, דוגמנים, הם אמורים להיות יפים, אז אני לא מעריצה אותם, אני רק חושבת שהם יפים.. אבל יהודה לי (ררררררררר)
, אני גם חושבת שהוא יפה, וגם חושבת שהוא שחקן+רקדן+שר מעולה
מה שאני מנסה להגיד שאני מעריצה מישהו לא כי הוא חתיך, אלא כי הוא עושה את מה שהוא עושה טוב..

../images/Emo214.gifטוב..אז ככה..

בשבילי הערצה היא לאהוב את מה שאותו שחקן, זמר או כל דבר אחר..עושה. אני מודה, כן, אני חושבת שיש פה כמה שיודעים שאני אוהבת את עדי הימלבלוי אבל בהתחלה כשהייתי קטנה..(טוב, לא כל-כך) אהבתי אותה רק בגלל שהיא יפה. אחר כך, ראיתי שהיא יודעת לשחק יפה ובעונה השנייה נטשה התגלתה לי כמישהי אחרת משהעונה הראשונה. אחרי שהבנתי יותר מזה להעריץ התחלתי להעריץ את ידידיה ויטל בגלל שהוא משחק מעולה הוא ממש הדמות, הוא יודע לרגש, כשהוא צריך לרגש אותי, הוא מרגש אותי, כשהוא צריך להצחיק אותי הוא מצחיק אותי זהו. אז אני מסכמת: הערצה היא לאהוב את מה שאותו בנאדם או אפילו חפץ לדוגמא אני יכולה להעריץ את המחשב כי לא יודעת..אממ..שימושי אני יכולה להעריץ את הטלפון כי הוא ךא יודעת מה. אבל בכל זאת יש אנשים שמעריצים שחקנים, זמריכם וכ'ו..רק בגלל היופי שלהם וזה לא שזה אסור זה מותר פשוט אפשר גם למצוא תכונות אחרות. טוב זהו זו הדעה שלי ואם יהיה לי מה להוסיף אני אוסיף..
ביי

chen010189

New member
ואין ספק שעדי וידידיה אנשים יפים.

זה ברור, אני עונה פה אגב לכמה תגובות מעליי אני לא באה ואומרת לכם שלא תחשבו שהשחקן הזה או האחר לא יפים.כן?
פשוט אומרת, שאם אתם כבר מעריצים, תלמדו מה היא הערצה ותלמדו להעריץ את הבן אדם הנכון. ואני מצדיקה אותך בדברייך, במיוחד בשורות האחרונות!

Titush Black

New member
"תלמדו להעריץ את האדם הנכון"

לא אהבתי את המשפט הזה. זה כמו שהיה פרק בעשרת הדברות שמישהו אמר "איך תגיד לחבורת ילדות שהערצה לא עושה להם טוב"(טוב זה לה היה מילה במילה). מי הם שיגידו לנו מה עושה לנו טוב? אותו דבר פה. אין כזה דבר "להעריץ את האדם הנכון". כל אחד מעריץ\אוהב\מסמפט\מחבב\בחר את מה שמתאים לך, את מי שהוא רוצה. ועם היום קמתי בבוקר והחלטתי שאני מעריצה את דני ומחר אני אקום ואחליט שאני מעריצה ידידיה זאת החלטה שלי והם האנשים הנכונים בשבילי. אני מסכימה איתך שהשרשור הזה בהחלט יכול לעזור לילדים , ואפילו לי, לקחת הערצה בפרופורציות ולדעת להעריץ בצורה שהיא יותר מחושבת, אבל ללמד אותנו להעריץ את האדם הנכון? מי הוא האדם הנכון להעריץ, בשבילך? האם זה שלמה ארצי? האם זאת עדי המבלבוי? האם זה ידידיה? האם זה יהודה לוי? האם זאת רוני? והאם זאת אשת הנשיא? האדם הנכון להעריץ, הוא האדם שאת בוחרת להעריץ אותוף אי אפשר לבוא לאדם ולהגיד לו "הגיים בויז הם לא האדם הנכון להעריץ. תעריץ את טל מוסרי". מקווה ש"ירדת לסוף דעתי"
הערצה היא לא דבר רע כל עוד לקחת את זה בפרופורציות הנכונות. תיתוש

chen010189

New member
האדם הנכון בשבילך, לא בשבילי.

וכשאמרתי את זה, התכוונתי תחשבו למה אתם מעריצים אותו. להעריץ בן אדם על פי היופי זו ההערצה? אז אם מעריצים בן אדם על פי יופי, מדוע מעריצים רק יופי אצל שחקנים? ולא איזה אדם יפה שעבר לידי ברחוב? כי ההוא סלב' והשני לא? אז זה כבר משנה את הצד של הכדור והופך את הסיבה ל"כי הוא סלב'." אני לא קובעת לך את מי להעריץ, אני פשוט אומרת שלהערצה תהיה סיבה. המוערץ הוא סוג של אייקון, מודל להערצה אז למה לא לקחת מישהו שאת באמת מקבלת ממנו השראה? ושוב, אני מדברת בעיקר על אלה שמעריצות כי "הוא מושלם". לא יותר מזה. לזה לא הייתי קוראת מושא הערצה, לגמרי לא.

ny22

New member
מנהל
אבל חן, אני לא מבין אותך

מה הכוונה ב"תלמדו מה היא הערצה"? הרי יש לזה כללים? להערצה יש ככלים?

למעלה