../images/Emo88.gifהסדנה ה2!
ברוכים הבאים לסדנה ה2! נא לקרוא הודעה זו עד הסוף. בגלל שאני לא אוכל לפתוח את הסדנה ב8, היא נפתחה מוקדם יותר השבוע. נושא הסדנה הפעם הוא: בעלי חיים! הזמנים קצת השתנו, והפעם יש לכם יומיים ליצור את היצירות, ולאחר מכן ייפתח חלון הזדמנויות של יום להציג את היצירות. הסדנה תיפתח ביום שלישי בערב ותיסגר ביום רביעי בערב. מי שלא יכול להציג את היצירה שלו בחלון ההזדמנויות הזה, שישלח אליי מסר ואני אציג את היצירה בשבילו. הכללים השתנו מעט, נא לקרוא אותם בעיון!
נא לפרסם את יצירותיכם רק בתגובה להודעה זו, ולא כתגובה ליצירה של מישהו אחר. תלמדו בבקשה לשרשר.
על היצירות להיות אך ורק בנושא בעלי חיים. אין לשנות נושא.
מותר ואף מומלץ להגיב ליצירות, אך ביקורות בונות בלבד בבקשה. ביקורת בונה אינה "חרא", "טמטום" ואפילו "מעולה". בבקשה תסבירו את הנקודות החלשות והחזקות ביצירה ולמה.
אין להעליב את היוצר בתגובות! גם אם הקטע כל כך לא מצחיק שכמעט חתכתם את הורידים שלכם, נסו לשמור את התגובות בפרופורציות. זה פורום תרבותי.
לא חייבים להגביל את עצמכם למלל בלבד. גם קריקטורות, סרטונים, מערכונים מוקלטים וכד' יתקבלו בברכה.
אסור לנצל"ש הודעה זו וגם לא להפוך לאוף-טופיק. נא לא להגיב להודעה זו עד שאני אומר!
ברוכים הבאים לסדנה ה2! נא לקרוא הודעה זו עד הסוף. בגלל שאני לא אוכל לפתוח את הסדנה ב8, היא נפתחה מוקדם יותר השבוע. נושא הסדנה הפעם הוא: בעלי חיים! הזמנים קצת השתנו, והפעם יש לכם יומיים ליצור את היצירות, ולאחר מכן ייפתח חלון הזדמנויות של יום להציג את היצירות. הסדנה תיפתח ביום שלישי בערב ותיסגר ביום רביעי בערב. מי שלא יכול להציג את היצירה שלו בחלון ההזדמנויות הזה, שישלח אליי מסר ואני אציג את היצירה בשבילו. הכללים השתנו מעט, נא לקרוא אותם בעיון!