הכר את הפורום

מ א י י ק

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אוקיי,בואו נתחיל להפעיל את הפורום הזה =] אז ככה,תסמנו
אם אתם רוצים להשתתף,ואני ירשום את כולם =] והיום,כמו תמיד,המנהל של הפורום הוא תמיד ראשון
היום תתארח דנדן לאב אורי
אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות ולהגיד
אם אתם רוצים להשתתף =] זהו

מ א י י ק

New member
שאלות../images/Emo13.gif../images/Emo135.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

למי שמכיר אותי,אני לא שואל הרבה שאלות,יש סדרת שאלות שהמצאתי והם שאלות הגלידה
אז אני שואל אותם תמיד: את אוהבת גלידה?
אם כן באיזה טעמים?
כמה את מוכנה לשלם על גלידה?
איפה את קונה גלידה?
טילון גדול או קטן?
ארטיק או קרטיב?
זהו

עונה ../images/Emo9.gif

את אוהבת גלידה? ברור, מי לא?
אם כן באיזה טעמים? עוגיות, ביסקוויט, פצפוצים, מקופלת יש גם.. כמה את מוכנה לשלם על גלידה? עד 15 שח.. איפה את קונה גלידה? בקניון לפעמים, במקדונלד, בים שאני הולכת.. טילון גדול או קטן? גדול
ארטיק או קרטיב? ארטיק...

יערונת15

New member
../images/Emo45.gif אני רוצה להשתתף+כמה שאלות..../images/Emo41.gif

אני רוצה להשתתףףףף והשאלות שלי למנהלת הןןן: בת כמה את? מאיפה? מה את אוהבת לעשות? איזה מאכל את אוהבת? מקצוע אהוב בבצפר? [[אם את עדיין לומדת חח]] יש לך פלאפון? דור שלישי? מאיזה חברה? מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? מה הדבר הכי עצוב? מה האפדיחה הכי נוראית שלך ? וזהווווו

עונה

בת כמה את? 16 מאיפה? פ"ת מה את אוהבת לעשות? מחשב, טלויזיה, חברים וזה. איזה מאכל את אוהבת? כריות, פיצה. מקצוע אהוב בבצפר? [[אם את עדיין לומדת חח]] מתמטיקה וכן חח.. יש לך פלאפון? כן דור שלישי? נדמה לי מאיזה חברה? פלאפון מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? אין דבר ספציפי שאני זוכרת עכשיו. מה הדבר הכי עצוב? מישי ממשפחתי נפטרה. מה האפדיחה הכי נוראית שלך ? היא לא כל כך נוראית אבל פעם התיישבתי על כיסא מלא בפנדה ירוקה ואז כל התחת שלי היה ירוק והיה מפחד כי הייתי צריכה להרצות על משו בבוקר.

מ א י י ק

New member
חח צבעי פנדה?!../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אני ישבתי פעם על דבק

מ א י י ק

New member
חח כי ישבתי וקמתי מהר../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

זה היה דבק פלסטי,נו אתם יודעים הלבן הנוזלי

../images/Emo45.gifאני גם רוצה

דנדן נשמה... שאלות: 1.מה את אוהבת לאכול? 2.מה את אוהבת לשתות? 3.מקצוע אהוב? 4.מקצוע שנוא? 5.איזה עוד פורומים וקומונות את נמצאת בתפוז? 6.שיר אהוב? 7.זמר? 8.זמרת? 9.שחקן? 10.שחקנית?

עונה ../images/Emo9.gif

שאלות: 1.מה את אוהבת לאכול? פיצה וכריות 2.מה את אוהבת לשתות? קולה 3.מקצוע אהוב? מתמטיקה 4.מקצוע שנוא? אנגלית 5.איזה עוד פורומים וקומונות את נמצאת בתפוז? האלופה אורי אומנותי וקומונת העצלנים. 6.שיר אהוב? יש מלא, כל הציפורים, איתיי.. וזה גם משתנה לעיתים קרובות. 7.זמר? הראל סקעת 8.זמרת? קרן פלס, קלי קלארקסון.. 9.שחקן? יהודה לוי, ליאור אשכנזי, ג'ים קארי. 10.שחקנית? איילת זורר, נטע גרטי, לירז צ'רכי גם נחמדה.

דנדונונההה../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

סיבכתי ת'שם שלך אע?
מנשמע? אני שמחה שהכל בסדר:) מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? כמה פעמים פגשת את יודה? איפה הכרת וראית את יודה פעם ראשונה? איזה צבע את אוהבת[[כלכך לא קשור
]] איזו חיה את אוהבת? איזו חיה היית רוצה להיות? מה את אוהבת לאכול? ולשתות? מה התחביבים שלך? מה התאריך לידה שלך? איפה את גרה? וואלה גמני גרה שם
איזה בצפר?!?!?!?! אע באסה אני לא בבצפר הזה
ספרי בדיחה
נוו אל תיהי רעה
שיהיה אז ספרי פדיחה חוץ מהתחת הירוק
טוב נגמרו לי השאלות הטיפשיות

עונה ../images/Emo9.gif

מנשמע? הכל טוב אני שמחה שהכל בסדר:) מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? להיות במחשב, בטלוויזיה ולהיות עם חברים. כמה פעמים פגשת את יודה? 3.. איפה הכרת וראית את יודה פעם ראשונה? לא הכרתי אבל ראיתי פעם ראשונה בכותל, כי באותו יום שהוא היה הייתי בטיול בירושלים. איזה צבע את אוהבת[[כלכך לא קשור]] תכלת וצהוב איזו חיה את אוהבת? דולפין וחתול איזו חיה היית רוצה להיות? ציפור.. לעוף
מה את אוהבת לאכול? כריות ופיצה ולשתות? קולה מה התחביבים שלך? אני חברה בתנועת הנוער העובד.. מה התאריך לידה שלך? 15-9-90 איפה את גרה? פ"ת וואלה גמני גרה שם חחחחחחחחח
אז למה שאלת?? איזה בצפר?!?!?!?! ברנר- תיכון- אע באסה אני לא בבצפר הזה... חחחחחחחחחחח
ספרי בדיחה נוו אל תיהי רעה שיהיה אז ספרי פדיחה חוץ מהתחת הירוק פעם אני ובת דודה שלי זרקנו קטשופ למרפסת של השכן והוא חשב שזה דם של ציפורים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

דם של ציפורים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדדוללללל
תודה שענית

למעלה