הכר את הפורום

Miss Menta

New member
../images/Emo45.gif+שאלות ../images/Emo28.gif

מה קורה? הכל טוב? היית היום בבצפר? איך היה? יום אהוב בשבוע: יש לך פלאפון? איזה חברה? מה הרינטגון שלך?

עונה ../images/Emo9.gif

מה קורה? הכל בסדר הכל טוב? כן היית היום בבצפר? כן איך היה? נחמד מאד, שחררו אותי משעתיים אחרונות.. יום אהוב בשבוע: שבת יש לך פלאפון? כן איזה חברה? פלאפון מה הרינטגון שלך? שים ת'ראש על דיונה

../images/Emo45.gif

היית פעם בחו"ל? אם כן איפה? אם לא היית רוצה? בא לך לאכול ברגע זה? ( חחח... שאלה סתמית ביותר P=) מה? בא לך לשתות? ( וגם זאת...) מה? שומעת מוזיקה כרגע? איזה? וזהו....

עונה

היית פעם בחו"ל? לא אם כן איפה? לא הייתי אם לא היית רוצה? כן ברור בא לך לאכול ברגע זה? ( חחח... שאלה סתמית ביותר P=) חח לא ממש מה? לא בא לי בא לך לשתות? ( וגם זאת...) כן מה? מים שומעת מוזיקה כרגע? כן איזה? קליפה- איה כורם.

עונהנהנהנה

היית פעם בחו"ל?כה..
אם כן איפה?בלגיה,צרפת,טורקיה ועודדדד....
אם לא היית רוצה?אני הייתי אבל בא לי שוב..=]
בא לך לאכול ברגע זה? ( חחח... שאלה סתמית ביותר P=)לא... מה?לא בא לי לאכול..
בא לך לשתות? ( וגם זאת...)גם לא.. מה?לא בא לי לשתות!
שומעת מוזיקה כרגע?כןןן
איזה?של הגיים בויז המושלמים..
אשמור את ליבי,כמה אהבה,שמחה,גליה..........

../images/Emo45.gif שאלווותתת../images/Emo39.gif

מקורה?? איך החיים? מה השם שלך?
[פליז פליז דניאל=שם שולט] מיזה אורי?
מאיפהה?? מתי בכית לאחרונה? למה?? אם זה בגלל מישהו אני אפרק לו תצורה
תכלס תכלס תכלס.... כמה אחוזים מהאהבה שלך ליהודה את משייכת לזה שהוא חתיך הורס??? [למשל.... 60 אחוז המראה החיצוני 10 אחוז טעם גלידה
ו30 אחוז כישרון] מה את חושבת אפרת או נינט? או שבעצם... אה אה קלטתי אותך את רוצה אותו לעצמך!! שום אפרת שום נינט...את רוצה להעיף את נינט מהתמונה!!! [פעם זה היה קשה היום יותר קל
] זמרת ישראלית אהובה? שחקנית ישראלית אהובה? שחקן ישראלי אהוב?[בואנה את במבחן
] זמר ישראלי אהוב? זמר לועזי אהוב? שחקן לועזי אהוב? שחקנית לועזית אהובה? זמרת לועזית אהובה? להקה ישראלית? להקה לועזית? בכלליות מה סוג המוסיקה שאת שומעת? הכי סרט?? אימה אוהבת???[
] >>אם כן, פאריס אוהבת? [סוג של אימה מהה] >>אם לא, למההההההה????? סלט טעים? בשר??[איכס.] את יודעת שאני שונאתתתת פיצה?? [הרגע קראתי שאת אוהבתתתת
, אגב... איך איך הדבר הזה נכנס לך לפההה?] היית בחו"ל? את קולטת שאני יכולה להמשיך עם השאלות האלו? רוצה עוד?

עונה

מקורה?? בסדר איך החיים? סבבה מה השם שלך? [פליז פליז דניאל=שם שולט] חח לא, דנית
מיזה אורי? אורי מטבע מאיפהה?? פתח תקווה מתי בכית לאחרונה? היום למה?? אם זה בגלל מישהו אני אפרק לו תצורה? מישי מאד קרובה אלי נפטרה תכלס תכלס תכלס.... כמה אחוזים מהאהבה שלך ליהודה את משייכת לזה שהוא חתיך הורס??? [למשל.... 60 אחוז המראה החיצוני 10 אחוז טעם גלידה ו30 אחוז כישרון] אממ כישרון 60% מראה חיצוני 30% חיוך 10% מה את חושבת אפרת או נינט? אפרת.. או שבעצם... אה אה קלטתי אותך את רוצה אותו לעצמך!! שום אפרת שום נינט...את רוצה להעיף את נינט מהתמונה!!! [פעם זה היה קשה היום יותר קל] חחח זו גם אופציה
זמרת ישראלית אהובה? קרן פלס.. שחקנית ישראלית אהובה? איילת זורר ונטע גרטי. שחקן ישראלי אהוב?[בואנה את במבחן] יהודה לוי, ליאור אשכנזי. זמר ישראלי אהוב? הראל סקעת. זמר לועזי אהוב? אין מישו ספציפי.. שחקן לועזי אהוב? ג'ים קארי. שחקנית לועזית אהובה? זאת שמשחקת ב"יש לה ביצים" ולינדזי לואן חמודה. זמרת לועזית אהובה? קלי קלארקסון ואבריל לוין נחמדה. להקה ישראלית? אין להקה ספציפית. להקה לועזית? גרין דיי. בכלליות מה סוג המוסיקה שאת שומעת? רוק, MTV וישראלי (קרן פלס בעיקר). הכי סרט?? שמש נצחית בראש צלול, ספור אהבה בלתי נשכח. אימה אוהבת???[] ברור >>אם כן, פאריס אוהבת? [סוג של אימה מהה] לא מכירה >>אם לא, למההההההה?????לא מכירה סלט טעים? לא משו בשר??[איכס.] נחמד, תלוי מה, אבל הרוב לא אוהבת. את יודעת שאני שונאתתתת פיצה?? לא מאמינה עליך [הרגע קראתי שאת אוהבתתתת, אגב... איך איך הדבר הזה נכנס לך לפההה?] במהירות
היית בחו"ל? לא.. את קולטת שאני יכולה להמשיך עם השאלות האלו? חחחח לי נגמרות מהר.. רוצה עוד? חח אין לי בעיה

חחחח:] אגב../images/Emo122.gif

באימה - פאריס.. התכוונתי לפאריס הלטון... היא סוג של אימה בעיניי חוחו

../images/Emo45.gif

אממ אין לי שאלות לדנדוש עכשיו..נראה לי שכבר שאלתי אותה הכל ב"הקורבן" בקומונה הישנה.. אם יהיו לי שאלות אני אכתוב בהמשך..

מורלוש

New member
../images/Emo45.gifאני רוצה להישתתף :) +שאלות ..

בת כמה את ? :) האם יש לך קשרים שאיתם נוכל לפעול למפגשי פורום עם יהודה ? :) מה את אוהבת לאכול ? ולשתות ? XD איזה מזל את ? [:
שבת-שלום !

עונה

בת כמה את ? :) 16 האם יש לך קשרים שאיתם נוכל לפעול למפגשי פורום עם יהודה ? :) לא אין לי, אבל אעשה רבות על מנת שאולי יהיו בעתיד. מה את אוהבת לאכול ? כריות ופיצה. ולשתות ? XD קולה איזה מזל את ? [: בתולה.

Mi RoNi

New member
../images/Emo45.gif + שאלות.

פרטים אישיים: שם: גיל: עיר מגורים: מאכל אהוב? מאכל שנוא? צבע אהוב? צבע שנוא? תוכנית אהובה? תוכנית שנואה? סידרה אהובה? סידרה שנואה? סרט אהוב? זמרת אהובה? זמר אהוב? להקה אהובה? ספר אהוב? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? זה או זה - פיצה או סלט? פיצה או המבורגר? קולה דיאט או קולה רגילה? בית ספר או כלא? טלוויזיה או מחשב? סרט בבית או סרט בקולנוע? אין לי כוח לעשות עוד... רוני.

עונה

פרטים אישיים: שם: דנית גיל: 16 עיר מגורים: פ"ת מאכל אהוב? פיצה וכריות מאכל שנוא? חצילים צבע אהוב? צהוב ותכלת צבע שנוא? סגול חציל חח תוכנית אהובה? מועדון לילה, עכשיו כבר אין. תוכנית שנואה? אממממ הרצועה. סידרה אהובה? האלופה.. סידרה שנואה?פיק אפ סרט אהוב? שמש נצחית בראש צלול, סיפור אהבה בלתי נשכח.. זמרת אהובה? קרן פלס זמר אהוב? הראל סקעת להקה אהובה? אין להקה ספציפית ספר אהוב? העבד.. שחקן אהוב? יהודה לוי וליאור אשכנזי שחקנית אהובה?איילת זורר ונטע גרטי זה או זה - פיצה או סלט? פיצה פיצה או המבורגר? פיצה קולה דיאט או קולה רגילה? רגילה בית ספר או כלא? בית ספר טלוויזיה או מחשב? מחשב סרט בבית או סרט בקולנוע? בקולנוע

שאלות../images/Emo113.gif../images/Emo126.gif

שם: גיל: אזור מגורים: זה או זה ארטיק או גלידה? אייסי או מסן? לישון או לקום? יסודי או חטיבה? חטיבה או תיכון? מים או קולה? קולה או פאנטה? גלידה וניל או שוקולד? עדי אשכנזי או מיה דגן? השמנייה או ראש גדול? השיר שלנו או האלופה? יהודה ב'האלופה' או ב'לחיי האהבה'? תהניייייי

עונה

שם: דנית גיל:16 אזור מגורים: פ"ת זה או זה ארטיק או גלידה? גלידה אייסי או מסן? מסן לישון או לקום? לישון יסודי או חטיבה? יסודי
חטיבה או תיכון? תיכון מים או קולה? מים קולה או פאנטה? קולה גלידה וניל או שוקולד? שוקולד עדי אשכנזי או מיה דגן? מיה דגן השמנייה או ראש גדול? השמניה השיר שלנו או האלופה? האלופה יהודה ב'האלופה' או ב'לחיי האהבה'? באלופה

למעלה