הודעת הנהלה

גנגי

New member
לא יודעת, אצלי בבית יש תורנות טאטוא

אבל אולי אצל אחרים יש טיאוט, מה אני יודעת (ורק נותר עוד לבדוק מה עובד טוב יותר).

ברוב המקרים

מספיק ללחוץ פעם אחת על "שלח". משינד, ידידי ואלופי, האם ייתכן שאתה לוחץ פעמיים? ולגבי טיאטוא, אי אפשר בלי להזכיר את המעשייה מהתלמוד הבבלי, מסכת ראש השנה דף כו ע"ב: לא הוו ידעי רבנן מאי "וטאטאתיה במטאטא השמד". יומא חד שמעוה לאמתא דבי רבי דהוות אמרה לחבירתה: שקולי טאטיתא וטאטי ביתא. ותרגומו: חכמי התלמוד לא ידעו למה הכוונה בפסוק "וטאטאתיה במטאטא השמד". יום אחד שמעו את המשרתת בבית של רבי יהודה הנשיא אומרת לחברתה: "קחי מטאטא וטאטאי את הבית" ( - ומכך הבינו שמטאטא זה מטאטא). אגב, עד היום הפרוש המקובל למטאטא נסמך על המעשייה הזאת...

משינד

New member
אהלן, תודה על ההערה

האפשרות שאתה מעלה בנוגע למספר הלחיצות, לא נשמעת לי מספיק סבירה כיוון שגם אם לחצתי פעמיים, למה ההודעה מופיעה ארבע פעמים? תודה על המעשיה המאלפת, אשתדל להוסיף עליה בבוא העת, כעת אני מעט עסוק. תגיד שינית שם? אתה נראה מאד חד מתוקף תפקידך ושמך הרמים. בהצלחה הלאה.משינד ,ידידך משכבר הימים.

../images/Emo6.gif

לא אתה נתת לי את השם החדש? אולי אני טועה. בכל מקרה, תודה, גם אני חושב שהוא יפה. ולא כל כך הבנתי למה אתה חושב שההודעה מופיעה ארבע פעמים, אבל נו, זה לא יהיה הדבר הראשון שאני לא אבין.

משינד

New member
מצער אותי

שאתה לא מבין אותי, מכל מקום- ההודעה שלי היום בראשית דרכה הופיעה ארבע פעמים, אם זה לא היה כאן, יכול להיות שזה היה בפורום אחר, הבעיה מדי פעם מחריפה ומדי פעם נעלמת, לצערי ללא שליטה. אם יש לך פתרונות נוספים, אנא, הצע אותם. בי.

Eldad S

New member
ואני בכלל חשבתי שאתה

שולח את ההודעות מטלפון סלולרי - וזה מה שגורם לשכפול שלהן בכל פעם. יש איזשהו "טריק" שצריך להכיר בשליחה ממכשיר סלולרי, כך שהשליחה לא תתבצע שוב ושוב. לא זכור לי כרגע מהו. אם אתה אכן לא שולח אותן מן המחשב - כדאי לך לשאול בפורום "תמיכה בתפוז", 10.

משינד

New member
נכון

אלא שאני עומד בשעה טובה להיות נגיש סוף סוף לאינטרנט בביתי וכך אחסוך ממכם מקום ואולי גם קצת עצבים...

dorgad

New member
גם אצל אא"ש יש תורנות טאטוא, אבל

לפעמים הוא מרשה גם תורנות טיאוט. אצל ספיר, לעומת זאת, יש אך ורק תורנויות טיאוט. ואצלנו בבית... מסכנה העוזרת... התבלבלה לגמרי. דור

lordgino

New member
איך הולך השיר הזה?

תטאטא את התא, לא אתה תטאטא....
משו כזה. נדמה לי שזה של להקת איזולירבנד.

גנגי

New member
אהה, הפתרון פשוט:

אצלי אין עוזרת, גנגי היא העוזרת של גנגי, כלומר, ככה זה, ולכן עוסקים כאן בתורנות-טאטוא - פעם אני ופעם גנגי.

למעלה