הודעת הנהלה

אִיתַי

New member
../images/Emo88.gif הודעת הנהלה

לחברי הפורום שלום, משום שההודעה הראשית נכתבה לפני יותר מ-72 שעות, לא הצלחתי להקפיץ את השרשור (הכולל את תגובתי) אל ראש הפורום. ערב טוב לכולם
.

גנגי

New member
הנהלה יקרה, מותר לומר משהו?

איתי, נראה לי שרוב הדברים שנכתבו בשרשור שנמחק נכתבו בהומור, ברוח שטות, אמנם, אבל ברוח (שטות) טובה וללא כוונה לפגוע באמת במי מהגולשים. אני לא סבורה שיש צורך למחוק שרשורים רק כי הגולשים משתטים בהם. לפי הקריטריון הזה היה צורך למחוק את רוב השרשורים ברוב הפורומים. בעיקר בקיץ. לי נדמה שאף אחד מהמעורבים בשרשור הזה לא באמת נפגע (לפחות על עצמי אני יכולה להעיד שהשרשור הזה רק שעשע אותי), ואווירה חמורה מדיי בפורום, או קו ברור שנמתח ומסמן "עד כאן - ומכאן מוחקים" - אני לא בטוחה שזאת גישה שכדאי ושווה לנקוט. אגב, אם באמת יש בעיה של אווירה לא-טובה שנוצרה בין הגולשים (מה שאני ממש לא חושבת שקרה כאן, דווקא) מחיקת השרשור לא בהכרח תטהר את האווירה, זה לכל היותר דומה לטאטוא מתחת לשטיח, אז מה יוצא מזה? איפור נאה לפורום? ובקיצור - למרות שבחרת למחוק, אני לא חושבת שזה היה נחוץ.

משינד

New member
להנהלה,

לדעתי גנגי צודקת מאד, הכל היה בסה"כ מלתא דבדיחותא, למען ההרגשה הטובה והעליזה, לא היתה כוונה לפגוע ואני אישית התענגתי מהחדות של הדברים ולא נפגעתי כלל ותמיד אשמח לכזה סגנון מושחז, אך ברוח טובה. בקיצור לא תמיד הגישה של "יקוב הדין את ההר" היא הנבונה. לדעתי ראוי להפעיל שיקול דעת רחב ומעמיק יותר ואולי... אפילו להתיעץ עם הגולשים בפורום.

משינד

New member
צר לי,

אין לי מושג למה זה קורה. אם יש רעיונות אשמח לשמוע. אגב מה זה "מכפל" אני מכיר את המילה מהמקורות: `ישני מכפל`- האבות הקבורים במערת המכפלה. אם יש עוד משמעות (חוץ מזו החדשה...) עדכני. תודה !

משינד

New member
תודה

את/ה מכניס אותי לשבת ולשבוע החדש חכם בהרבה. שבת שלום !

משינד

New member
גנגי,

מילים כדורבנות, זוהי השקפה בוגרת ומפוכחת, לא בטוח שאני זה שיכול להחמיא... אבל אני מעריך.בי.

אִיתַי

New member
מותר, ואפילו רצוי

גנגי, אני מסכים איתך שרוב הדברים בשרשור ההוא נכתבו בהומור, אך לא כך נראה הדבר כלפי חוץ. לקראת סוף השרשור התגובות הפכו למאוד לא נעימות, וחששתי שמא מי מכם נפגע מחילופי הדברים. קראתי את התגובות אמש, והחלטתי לא להתערב, כי לא מצאתי צורך של ממש. בביקורי בפורום הערב שיניתי את דעתי והחלטתי אחרי לבטים והיסוסים למחוק חלק מהדברים שנראו לי בוטים וחסרי טעם. אני חייב להדגיש: אינני אוהב להשתמש בכלי המחיקה, ואם איני טועה, גם כמעט שלא מחקתי מעולם. אני שונא לקצץ ולחתוך, זה הופך את השיח בפורום ללא טבעי, לא זורם, ולמעשה, חסר כל תכלית. הרי אני לא מתכוון לעשות בפורום כבתוך שלי, מדובר במקום ציבורי הפתוח לכל. ובכל זאת, לפעמים צריך לעשות גם את זה. משינד, ראשית, ברוך הבא לפורום
אני מתנצל שבנסיבות כאלה יצא לנו להיפגש ואשמח מאוד לראות אותך כותב כאן. מצפה להבנה מכולם (ובמיוחד ממך, גנגי, כמנהלת) ומקווה שכולנו נמשיך לכתוב בפורום בכיף כמו תמיד.

גנגי

New member
הבנה? ודאי,

ואפילו הרבה חיבה כלפיך, ואתה מנהל מצוין, אין על זה עוררין. אבל תן לנו להשתולל קצת לפעמים. רק לפעמים.

משינד

New member
איתי,

אתה ראוי לשבח, למרות הכניסה המעט ברוטלית שלי לפורום קבלתי אירוח נפלא וסובלני, אם הגזמתי תמחק וכמובן סליחה. הפורום הזה מרתק ומענין וגם נעים מאד, תודה לכולם ולאיתי.

משינד

New member
איתי,

אתה ראוי לשבח, למרות הכניסה המעט ברוטלית שלי לפורום קבלתי אירוח נפלא וסובלני, אם הגזמתי תמחק וכמובן סליחה. הפורום הזה מרתק ומענין וגם נעים מאד, תודה לכולם ולאיתי.

dorgad

New member
גנגי, לא עקבתי, אך מסכימה עקרונית

ולעניין המתחת לשטיח - האם טאטוא עדיין תקף? האם הוא לא נדחק לטובת טיאוט? דור

למעלה