דיון

fliperit

New member
זה תלוי מאוד בהרבה גורמים

אבל עקרונית...ב-5 שיעורים הראשונים עדיף פרטי, כי כשהשיעור הו 1 על 1 יותר קל להתמקד בטכניקה הבסיסית(למשל ישיבה נכונה). אח"כ כדאי לבלות קצת זמן בקבוצה כי זה עוזר בללמוד לנהוג את הסוס כמו שצריך ולשלוט בו ב100%... וכשנמצאים ברמה גבוהה, הכי טוב שיעורים פרטיים (למרות שזה בד"כ פחות משעשע..)

Ride Or Die

New member
אממ

מבחינה כלכלית קבוצתי... מבחינה של התקדמות ויחס וכל זה אז פרטי... אני לוקח רק פרטים זה הרבה יותר טוב...

הממ אני ממש אוהבת גם וגם

וזה לפי מצב רוח אני אוהבת לרכב עם עידו וסיוון... אבל כשאני מרגישה שאני צריכה לעבוד על משהו ספציפי אני מבקשת מעימנואל לקבוע לבד כמו היום למשל =] לוידעת, בעיקרון בפרטי מתרכזים כמובן יותר בך אבל כל אחד מה שמתאים לו

עדימ

New member
עד לפני זמן קצר אהבתי רק פרטי ולא

סבלתי קבוצתי מבולגן מידי בשבילי בייחוד בחווה הקודמת זה היה סיוט!וכן גם כי רציתי לקבל את מלוא צמת הלב בשיעור. כשברתי לקטי אז עד לאחרונה היו לי שיעורים פרטים בלבד. אבל מאז שניסינו שיעור משוטף עם הבת שלה אז שיניתי את דעתי. ממש כחף ךנו יחד! מה גם שהיא עוזרת להזיז את מג'יק הבטטה! שלא מזיז תתחת שלו! עצלני מתוקי שלי. אז תחלס זה תלוי גם מי איתך בקבוצה מי המדריך וכו.

לדעתי הכי טוב לשלב בינהם

כי לרוב שיעוריים פרטיים הם חצי שעה ולטעמי זה מעט מדיי ויש מדריכים שאין להם זמן לתת שיעורים פרטיים של שעה (עמו עודד...לפעמים אין לו זמן לפרטיים בכלל אז של שעה? חח) וכשרוכבים בקבוצה שהיא לא גדולה מדיי נהנים גם מיחס אישי וגם מעצמאות מסוימת..כמובן שרואים עוד אנשים רוכבים שומעים את מה שהמדריך מסביר להם או מעיר להם ולומדים עוד יותר. אבל כמובן שאין כמו היחד האישי בפרטיים..חח לדעתי הכי טוב לשלב בין השניים נניח ממ שיעור פרטי אחד ושיעור קבוצתי אחד בשבוע.

אממ אני מעדיפה שעור פרטי...

כמובן שכל התשומת לב מופנית אלייך והמאמן מרוכז רק בך.. וגם מתי שיש קבוצה המאמן מסביר לכל אחד מה לשפר איך לבוא יותר טוב פעם הבאה ואם מתחילות כמו בעיות של סרובים אז מתעקבים יותר על זה שיש לו בעיות והאחרים מתייבשים בצד ומחכים ובינתיים הסוסים מתקררים ונרדמים.. שעור פרטי אתה יותר מרוכז וגם הסוס.. ולי לפחות שעור פרטי יכול לקחת גם 25 דקות עם קפיצות וחימום כמו שבוע שעבר שהלך מעולה וקפצנו מסלול והיה מעולה אז אין טעם להמשיך לקפוץ אם הולך טוב... ושעור גם יכול לקחת שעה.. זה הכל שאלה של איך הסוס הולך ואם יש צורך שהמאמן יעלה.. או להתעקב ולהאט את הקצב.. אבל לדעתי הכי טוב פרטי..

לדעתי הכי טוב בזוג...

ככה גם מקבלים מספיק יחס, גם יש זמן לעבוד לבד וגם זה שעה בערך ולא חצי שעה (שלפי דעתי זה מעט מידי זמן...)

זה בידיוק אותו דבר

כי עובדים רק איתך תחצי שעה ה"נוספת" הזאתי שנראה לך שאת מקבלת זה פשוט עבודה לבד בזמן שעובדים עם הזוג שאיתך... לא שזה רע כי לפעמים בין לבין אפשר לתת לסוס לנוח כשמישהו אחר קופץ אבל חוץ מזה, בקטע של עבודה ויחס מהמאמן שניהם אותו דבר

לא בדיוק כי שמעי...

לך יש סוסה פרטית..אז אם השיעור נגמר ובא לך לעבוד על זה עוד קצת או משהו זה לא בעיה...וגם יש לך את כל השבוע... במקרה שלי זה לא ככה. וגם ככה אני רוכבת רק פעם בשבוע אז אני כבר מנצלת אותה עד הסוף... בשיעור פרטי ובקבוצתי ההספק הוא פחות או יותר אותו דבר...אבל מבחינת הרכיבה עצמה ולא משך הזמן זה עדיף לדעתי.

את פשוט רוכבת יותר

את מקבלת אותו דבר ולפעמים אפילו פחות זה סתם פסיכולוגי עדיף לך לרכב מעט אבל יותר אפקטיבי מאשר לרכב יותר (ורק להרגיש ככה) וסתם למרוח תאימון חוץ מזה שבסוף אימון, כשעימנואל אומר שסיימנו, אני בחיים לא אמשיך לרכב זה לא עובד ככה...

זה אפקטיבי באותה רמה

והרכיבה יותר ממושכת..את אמרת בעצמך..חחח חוץ מזה שכבר אמרתי..לך יש את כל השבוע ולי לא... בשבילי ולדעתי, הכי טוב בזוג

מה שניסיתי להגיד זה

שהרכיבה יותר ארוכה לא כי את רוכבת יותר, אלא נגיד כשהזוג שלך עושה מסלול את מחכה שהוא יסיים ואתם עושים תורות בגלל זה האימון נמשך יותר זמן אבל את מרוצה מהאשליה של "לרכב יותר" אני מקבלת בידיוק אותו דבר ככה או ככה... לוידעת איך זה אצלכם

לא לא...אני לא מדברת

רק על קפיצות... קודם כל שעשיתי שיעורים עם נופר בקפיצות אז השיעור ממש זרם טוב ולא בזבזנו בכלל זמן..ככה שזה היה מעולה ושעשינו דרסאז' אז זה בכלל היה מעולה כי תמי נתנה לי תרגילים לנסות, הלכה לעבוד עם נופר ואחרי כמה דקות חזרה אליי ותיקנה אותי...שזה הדבר הכי מעולה מבחינתי..

PinkHorse

New member
מבחינתי להתקדמות רק פרטי.

אני בנאדם כזה שנורא קשה לי להתרכז ובשיעורים זוגים/קבוצתים אני סתם נלחצת ובפרטים אני מתקדמת יותר טוב
. אז יש לי 3 פרטים בשבוע ואני מרגישה שככה אני מקדמת יותר טוב
. וזה גם מנסיון שעשיתי פעם גם וגם ובדקתי מה מתאים לי יותר... בשבילי שיעור קבוצתי זה שכונההה כי אני שטיות, לא מתרכזת, צוחקת וכ'ו..

horse 1212

New member
../images/Emo45.gif,גמאני אותו דבר../images/Emo3.gif!

בעיקר בהורסבול זה הכי שכונה!
כל שנייה נופלים,צוחקים מרביצים וזה מזה כייף!
.

למעלה