דיון

The Eraser

New member
Parachutes

תשמע רק אותו אחד הטובים אחר כך תשלח לי מסר או משהו אני אשלח לך כמה שירים יפים משאר האלבומים וזהו.

ברררר

New member
מה זה?? ששש

קולדפליי פה לא צורבים ולא מעתיקים.... ומה זהו? אתה כנראה לא מבין בקולדפליי אם אתה אומר "וזהו". יוםטוב.

The Eraser

New member
אין מה לעשות

בראש אוף בלאד יש כמה הברקות, אותן אני אשלח לחובב הקולפליי הצעיר. X&Y לא שווה שמיעה. אם הוא ממש יתעקש אני אשלח לו TALK ואת השירי בונוס האלה. ואם הוא לא ינוח גם אחכ אני אתאמץ בשבילו ואבחר לו כמה ביסיידס טובים ועשו לעצמכם טובה, שמעו את הסלף טייטל של הדלתות.

ברררר

New member
ראש אוף בלוד. כי זה הדיסק הכי קליט

כלומר.... יש שם הכי הרבה להיטים והוא כיפי לשמיעה ברמה הקלילה. פארשוטס יותר עמוק וקשה אבל מדהים... איקס אנד וואי זה אלבום גם קצת קשה.

ברררר

New member
ושאני חושבת על זה שוב

אני התחלתי עם ראש אוף בלוד ולא כל כך תחברתי בהתחלה. אז אויל עדיף פראשוטס... :)

Yonatan Shamam

New member
באמת שזה תלוי במצבי רוח

זה יכול להשתנות, מעריץ שרוף של הלהקה אני מאמין יסכים איתי שכל תקופה יש לו את האלבום שלו שהוא חורש עליו. כולם טובים! אין אחד יותר או פחות!

sf59

New member
הדיעה שלי ../images/Emo27.gif

כדאי להתחיל עם parachutes כי הוא האלבום הראשון, לדעתי הוא מאוד יפה, יותר אקוסטי. x & y מאוד יפה, בפעם הראשונה הוא נשמע לי קצת יותר רועש, אבל אחרי שהאזנתי כמה פעמים, אני ממש אוהבת את האלבום הזה, והוא אפילו נראה לי שילוב של שני האלבומים הקודמים ולא פחות טוב מהם! הבעייה היא שמרוב ציפיות מהאלבום הזה, אנשים התאכזבו וקטלו אותו ללא הצדקה. a rush of blood to the head קצת יותר כבד, אבל גם מאוד יפה.

sf59

New member
זאת ההרגשה שלי...

לדעתי המוסיקה ב-parachutes היא יותר פשוטה ואקוסטית, וב-robtth יש יותר מוסיקה אלקטרונית. אני לא מוסיקאית,אז אני לא יכולה להסביר את זה במושגים מוסיקליים.

en li shem 7

New member
לדעתי שניהם יותר כבדים מX&Y

אבל בראש אוף בלאד יש יותר מלנכוליה כזאת...עמוקה וחודרת, משהו עצוב וגם מסתורי...

למעלה