דיון

../images/Emo88.gifדיון../images/Emo88.gif

רק הצטרפתי וכבר יש לי שאלה לדיון, למרות שאין לי מושג אם אני יכולה לפתוח דיון או שזה תפקיד של מישהו אחד בפורום. לשאלה- רציתי לדעת, לפי דעתכם, עם איזה אלבום כדאי להתחיל לשמוע קולדפליי? אלבום כלשהו, איזה שבא לכם.

en li shem 7

New member
X&Y

מהפחות טוב להכי טוב לדעתי X&Y A RUSH OF BLOOD... PAPACHUTES זה גם מבחינת זמן.. אלקטרוני מגניב למשו מוזר..(אין לי תיאור) ולאחרון, מנלכולי ולדעתי הכי טוב. האמתי שבתכלס זה לא משנה חחח
..אבל שיהיה בהצלחה.

aviGODFATHER

New member
Parachutes

לדעתי זהו האלבום הטוב ביותר שלהם (ואחד האהובים עליי בכלל). חשוב מאוד לשמוע אותו כאלבום שלם ולא שיר שיר, הוא הרבה יותר טוב ככה...

Galadriel 3000

New member
פרשוטס...

גם כי הוא טוב, וגם כי הוא הראשון אז זה גם בסדר כרונולוגי, וגם כי הוא הראשון שאני התחלתי לשמוע ממנו אז קשה לי לדמיין שאפשר להתחיל מדיסק אחר...

MushrooMush

New member
x&y

האמת שאת יכולה גם בשני rush of........ אמת לאמיתה.....את יכולה לקחת את כולם האמת מזה כלום יש סכ"ה 3 אלבומים והאמתת...שכולם כימעט אותו דבר... אז זה לא ממש משנה.....

en li shem 7

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כל האלבומים של קולדפליי הם אותו דבר??? יש שלושה אלבומים אבל יש המון שירים בצד...(ולזה קוראים ביסיידז - BSIEDES)

MushrooMush

New member
אהה חחחחח

רק עכשיו שמתי לבשכתבתם לי הודעות אז בקשר לירים גם אםם העשרים שירים ה ביבסייד לא דומים לרגילים אז הם דוממים אחד חשני תעשו טובה הדיסקים של קולדפליי יפים אבל הם דומים ונגיד שיש כמה שירים שונים השירים שהם הוציאו כסינגלים הם כולם אותו דבר ....

en li shem 7

New member
במה זה דומה לעזאזל??!../images/Emo122.gif

אולי תפרטי...? אם את מבינה בזה משהו...>.>

MushrooMush

New member
את יודעת מה אין לי כוח...

אליךךך....... שתחריריירירייייי וזההווו!!! לא נימאס לך!??!????!!??!??!?!??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!??! וכן אני מבינה בזהה משהווו!!!
איזה קטנה את......

en li shem 7

New member
מזה שתחריריירירייייי??

תלמדי לכתוב ואז תבואי אלי בטענות. ילדה עילגת. אני בגיל שלך, ואני מצטערת על זה. יש לי את השם שלך, ואני מצטערת על זה. רק שאני לא כותבת כמוך >>"?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!?!??!!??!?!!?"
בהצלחה בבגרות בלשון.

sf59

New member
מה זה העלבונות האלה????

אני מצטערת, זה סתם הורס את האווירה בפורום.להתווכח עם מישהו על איך הוא כותב,זה ביזבוז זמן !!! אני חושבת שהדר mush... כותבת מאוד יפה, יש לה חוש הומור וזה ממש לא נורא שהיא מכפילה אותיות וסימנים. לפחות היא משקיעה בפורום הזה. לדעתי לקרוא בפורום מילים מעליבות או מילים לא מתאימות זה הרבה יותר גרוע.

MushrooMush

New member
צודקת....

וביגלל שאת צודקת אני לא ירד לרמה שלה..... ותודה......

MushrooMush

New member
תאמת לא ניראה

לי שיהיה מיפגש פורום בזמן הקרב את ה יודע.... יש כמה כמה סיבותת אז נירא לי שתיצטרך לישמוראת הרעיונו שלך..

למעלה