דיון

miniii

New member
אני מסכימה עם אסף!

זה ד-י-ו-ן אף אחד לא שופט פה אף אחד, כל אחד מביע את דעתו ואם אנחנו אומרים שזה לא בסדר כלפיי הילד אז זכותנו לחשוב ככה! תחשבו איך אתם הייתם מרגישים אם הייתם בניי 12 עם אמא בת 76 אני בטוח לא הייתי רוצה להיות במקומו...! אגב אנוכיות זה להתחשב באינטרסים האישיים וזה בדיוק מה שהיא עשתה... התחשבה ברצונות שלה להמשכיות וברצון להיות אמא!!! האם זה הוגן כלפיי התינוק?לא חושבת!אבל אם הייתי במקומה אני לא יודעת מה הייתי עושה..אוליי הייתי בוחרת ללדת ואוליי לא קיצר מצד אחד אפשר להבין אותה, מצד שני לא

MiTzi Miau

New member
את רוצה להגיד..

שאם בהא לי על משהו.. ואני עושה אותו, הרי יש לי אינטרס לעשות אתזה, סוג של רצון... זה אומר שאני אנוכית? יעני אם בא לי להכין אוכל מססויים ואני מכינה ואוכלת זה הכל מתוך אנוכיות לא? עדיף שתפתחי מילון לפני שאת מדברת בנאדם אנוכי זה אחד שאכפת לו ממה שהוא רוצה בלי להתחשב בזולת. ואת גבירתי הצעירה, דווקא כן שופטת אותה "היא אנוכית" וכו' רצונה - והיא תעשה מה שבא לה. וטוב שעשתה כך אני רוצה לראות אותך, בת 64 בלי ילדים, לבד, בלי דור המשך, את בתור בחורה [
] אמורה לדעת מזה!!!\

miniii

New member
לדעתי...

אנוכיות ואינטרס הם לא בדיוק אותו הדבר... אנוכיות-אדם שמתחשב בעצמו ..(ע"פ התפיסה שלי יש דרגות של אנוכיות...) יש כאלו שלא אכפת להם מאף אחד חוץ מעצמם... ולא מעניין אותם אם הם פוגעים במישהו..משמע "סופר אנוכיים "ויש כאלו שחושבים על ההשלכות,אבל בסופו של דבר פועלים לפי הדרך שניראת להם הטובה ביותר עבורם ומשתדלים כמה שפחות לפגוע בזולת-לפי תפיסת העולם שלי, גם הם אנוכיים... זה לא אומר שהם לא אנשים טובים,זה פשוט אומר שהם התחשבו יותר בעצמם. בקיצור -אפשר להיות רגיש לסביבה ובכל זאת בסופו של דבר להיות אנוכי.האישה שילדה את התינוק פעלה מתוך התחשבות בעצמה ,שיהיה לה דור המשך, שהיא תרגיש מזה להיות אמא....ברור שהיא חשבה על ההשכלות,על החיים שיהיו לתינוק...אבל בסופו של דבר מה ש"ניצח" זה הרצונות שלה ואני בטוחה שתור אמא היא תדאג להקל על החיים שלו,אבל אם היא הייתה נטולת אנוכיות באופן טוטאלי(מה שמאוד קשה להיות) היא פשוט לא הייתה יולדת אותו והייתה מוותרת על הרצונות שלה. אינטרס-משהו\רצון שמניע אדם לפעול ככה שלא-אם את בוחרת לאכול דבר מסויים זה לא אנוכיות,זה אינטרס....

MiTzi Miau

New member
תגידי... את מודעת לכך שאת לא יכולה.

לקחת מילה... להגדיר אותה .. בשביל זה יש מילון - הוא מגדיר את כל המילים וככה אנשים יכולים להבין אחד את השני כי אם אני אחליט שכן, אומר לא. בחיים לא תביני מה אני רוצה. נכון? יפה.

miniii

New member
--->

לא הגדרתי את המילה מחדש,אמרתי שיש "דרגות של" כי בסך הכל ככה זה עם כל תכונה זה כמו שיש אנשים נחמדים יותר ויש אנשים נחמדים פחות את יכולה לבוא ולאמר על אדם אחד שהוא נחמד ולאמר על אדם אחר שהוא נחמד אבל עדיין לחשוב שאחד יותר נחמד מהשני. כנ"ל לגביי אנוכיות-יש כאלו שהם אנוכיים יותר ומתחשבים רק בעצמם ולא מעניין אותם בכלל אנשים אחרים ויש כאלו שהם אנוכיים פחות-שיש בהם מידה מסויימת של אנוכיות,אבל הם לא אנוכיים באופן מוחלט

תראו...

אני שונאת להתפלסף וכל זה... רק בספרות ובפסיכו' אני אוהבת לנתח כל דבר!!
חח.. אבל במקרה הזה, אני חושבת שיש לה זכות לבחור אם היא רוצה ילד בגיל כזה או לא?! הריי הילד הוא שלה, יצא ממנה.. והיא אחראית ומחוייבת לטפל בו כמו כל אם אחרת בכל גיל.. אז.. זכותה לעשות מה שבא לה, כל עוד היא רוצה את הילד, ויש לה אמצעים לגדל אותו... קיצר, סבבה לה! שתהייה בריאה! וגם הוא!

מ א ג ר ט

New member
הכל תלוי במצבה

כלומר אם היא בריאה והכל אז סבבה לה, וחוץ מזה בגיל כזה היא כבר בפנסיה, ככה שהיא יכולה לגדל את התינוק הזה בראש שקט (בתנאי שהביטוח לאומי מספיק), ויש במדינה הזו הרבה אנשים שיש להם ילדים בליסוף, שחיים על חשבון המדינה, וזה דווקא נהדר שהרפואה בימינו נותנת לאנשים להביא לעולם ילדים בגיל שכזה... מזל טוב לה.

מ א ג ר ט

New member
את עצמי כבר הצגתי

אבל תזכורת-שירה, תלמידה (עדיין לצערי) בקציר. חוםש נעים לכל התלמידים שביננו

מ א ג ר ט

New member
פששש... זה היה מהיר

אני לא רגילה שמגיבים כ"כ מהר (אולי חוץ מהעובדה שעכשיו חופש) (עוד לא הבנתי אם יש כאן אנשים מקציר, למה לפי ההודעות אז הרוב דה-שליטניקים)

asi man

New member
אחחחחחח.....

לראות את הפורום מלא מזכיר את הימים שהיו

למעלה