דעתי בנושא.
אני לא יכול לומר בהחלטיות שהדבר לא יקרה עם מירי, מאחר שלא פגשתי אותה מעולם ואינני יודע מה היחס שלה למעריציה. אבל לפי המשתמע מהפורום אני חושב שהוא די טוב. כך גם אני לא יכול לשפוט את עברי לידר, אלא רק אמנים שאני פגשתי. אני יכול להבהיר שכל אמן שפגשתי או כל "מפורסם" שפגשתי, לא הפנה לי עורף. הוא חתם, הצטלם וכדומה (הוא נתן את היחס המינימלי). אני חושב שאם האמנים הללו החליטו לפרוץ אל אוויר העולם ולהיכנס אל התודעה הם צריכים גם לקחת את האחריות ולהיות בקשר ולו המזערי ביותר עם התומכים-אוהבים-מעריצים-מעריכים שלהם (איך שתרצו לקרוא לתופעה הזו). כיוון שהם יכולים היו להיות אמנים מופנמים שעושים את הטוב ביותר לעצמם. עצם העובדה שהם רצו להתפרסם, לפרוץ עם יצירותיהם או לחלופין עם הכשרון שלהם מכליל בתוכו גם את "תופעת הלוואי" שלעיתים קרובות מאוד משפיעה על הסביבה משום שהסביבה מתחילה לפתח רגשות לאמנים האלו. ז"א, מי שאוהב ומתחבר לשירים של אמן מסוים עד מאוד בדרך-כלל גם מתחבר אל האמן ואז יש את שרשרת הארועים שכוללת בתוכה ללכת להופעה, לשוחח עם האמן (שיחה הדדית, כאדם לאדם. לא צריך להגזים). בשורה התחתונה- לדעתי כל אמן שמבקשים ממנו יחס צריך להתחשב ולתת. אך הדבר תלוי בתנאים המוצבים- אולי האמן לא חשב בטוב וכל המשתמע מכך. כל אמן הוא נפש אחרת, גוף אחר- בן אדם שונה. על כל פנים, אני מצפה לקבל את היחס המינימלי.