דיון: נמאס? ממצה?

Dark chocolate

New member
וואו.. אין מצב שזה יגיע לכזה דבר.

לא נראה לי שמירי בן אדם כזה שמזלזל בתומכים שלו, אפילו שלא פגשתי אותה.. וכן זה לגיטימי מאוד לבוא ולהגיד את זה, כי מי לעזאזל יורק לבאר שממנו הוא שתה??? קחו לדוגמה שחקנית מסוימת מ"האלופה", שנבנה לה פורום כאן בתפוז. כמה תומכות שלה באו למאחורי הקלעים בהצגה אחת והיא פשוט לא התייחסה אליהן. אז בטח שזה מוריד מההערכה. אמנם הם לא חייבים לנו כלום, אבל זה הרי ברור שאם הם נותנים לנו להרגיש כמו זבל אורגני נפסיק להעריך אותם. זה ממש מטומטם שמחקו את השרשור בפורום עברי, כאילו מה הקטע?? מישהו בא ואומר את דעתו ואפילו עברי מגיב, אז מוחקים את זה? סתימת פיות לדעתי.. ואני די מופתעת שמישהי אומרת כזה דבר על עברי, כי פגשתי אותו והוא בן אדם ממש נחמד.

אם לא פגשת אותה לא נראה לי

שאת יכולה להבין איך היא.. מה שבטוח- נחמדה או מקסימה וכל מה שעושים ממנה.. היא לא!

הילה 201

New member
תרגיעי ומהר,או לחילופין ...

תסבירי. אם מירי נתנה לך יחס כל כך חם ואת מגיבה ככה זה פשוט גועל נפש, ואני לא מבינה אותך בכלל, אלא אם אכן מירי עשתה משהו עד כדי כך נוראי מה שאני לא מאמינה עליה ויצא לי לדבר איתה לא פעם ולא פעמיים...

לא זכור לי שאני חייבת לך הסברים..

את רוצה לחשוב שהיא מושלמת מדהימה מקסימה וכל מה שאת לא רוצה..זכותך..

ady18

Well-known member
אני מקווה שהשאלה שלי בסדר

אז יותר לא את לא מעריצה את מירי ?

יפעת

את לא חייבת לי דיווח אםאני זוכרת נכון פעם הכינוי שלך היה יפעת לאב מירי (יכול להיות שאני טועה מרוב השינויים בניק יפעת לאב יעל יפעת לאב אריק
) אז את בטח מבינה לאן אני חותרת אני אומנם לא הלכתי להופעןת (עדיין) של מירי אבל יצא לי לראות אותה בהופעות של אחרים (איה, אריק וקרן) וכן היו פעמים שהיא היתה יותר נחמדה (כמו בהופעה האחרונה של קרן בצוותא ) והיו פעמים שפחות אבל זה בסדר כי היא בסך הכל בן אדם אדם פרטי עם מצבי רוח עם חוסר חשק ונכון שהמפגש עם המעריצים הוא חלק בלתי נפרד מההופעה עצמה אבל עדיין את לא יודעת מה עבר עליה לפני שיכול להשפיע עליה בצורה כזו או אחרת מה שבטוח היא לא עושה את זה בכוונה

אני חושבת שיש גם הבדל

בין לפגוש אותה אחרי/לפני הופעה שלה ששם מן הסתם היא יודעת שמפגש עם המעריצים זה חלק מהעיניין ולא זכור לי שהיא התנהגה בצורה לא יפה למישהו במסגרת הופעה שלה, לבין הופעות של זמרים אחרים שהיא באה להינות ולפרגן ולגיטימי שלא תמיד יהיה לה מצב רוח ופה זה יותר החיים הפרטיים שלה ולא במסגרת "העבודה" ובסך הכל זה סוג של עבודה. באופן אישי כמי שיצא לה לפגוש אותה לא תמיד במצבים שהיא ציפתה למפגש עם מעריצים אני יכולה להעיד שהיא תמיד היתה מקסימה וחמה. בסופו של דבר אני חושבת שצריך לקחת הכל בפרופורציות ולא אם פעם אחת היא התנהגה ככה אז להפסיק להעריץ ואם פעם אחרת היא מתנהגת אחרת אז שוב להעריץ אני מניחה שהרוב התחילו להעריץ את מירי בגלל המוזיקה שלה ולא בגלל ההתנהגות שלה זה שהיא נחמדה זה גורם לזה להיות יותר כיף אבל בסך הכל העיניין זה המוזיקה ואם היא עושה לכם טוב אז כיף לתת בחזרה לאומן ואם לא אז לא זה משהו מהלב ולא "חובה". וכן לדבר על זה זה לגיטימי לחלוטין כל אחד צריך לומר מה שהוא מרגיש גם אם זה לא ימצא חן בעיני כמה מנהלים בהליקון/הד ארצי ווט אבר... ואו מקווה שתבינו משהו מהחפירה.

Nimrod121

New member
דעתי בנושא.

אני לא יכול לומר בהחלטיות שהדבר לא יקרה עם מירי, מאחר שלא פגשתי אותה מעולם ואינני יודע מה היחס שלה למעריציה. אבל לפי המשתמע מהפורום אני חושב שהוא די טוב. כך גם אני לא יכול לשפוט את עברי לידר, אלא רק אמנים שאני פגשתי. אני יכול להבהיר שכל אמן שפגשתי או כל "מפורסם" שפגשתי, לא הפנה לי עורף. הוא חתם, הצטלם וכדומה (הוא נתן את היחס המינימלי). אני חושב שאם האמנים הללו החליטו לפרוץ אל אוויר העולם ולהיכנס אל התודעה הם צריכים גם לקחת את האחריות ולהיות בקשר ולו המזערי ביותר עם התומכים-אוהבים-מעריצים-מעריכים שלהם (איך שתרצו לקרוא לתופעה הזו). כיוון שהם יכולים היו להיות אמנים מופנמים שעושים את הטוב ביותר לעצמם. עצם העובדה שהם רצו להתפרסם, לפרוץ עם יצירותיהם או לחלופין עם הכשרון שלהם מכליל בתוכו גם את "תופעת הלוואי" שלעיתים קרובות מאוד משפיעה על הסביבה משום שהסביבה מתחילה לפתח רגשות לאמנים האלו. ז"א, מי שאוהב ומתחבר לשירים של אמן מסוים עד מאוד בדרך-כלל גם מתחבר אל האמן ואז יש את שרשרת הארועים שכוללת בתוכה ללכת להופעה, לשוחח עם האמן (שיחה הדדית, כאדם לאדם. לא צריך להגזים). בשורה התחתונה- לדעתי כל אמן שמבקשים ממנו יחס צריך להתחשב ולתת. אך הדבר תלוי בתנאים המוצבים- אולי האמן לא חשב בטוב וכל המשתמע מכך. כל אמן הוא נפש אחרת, גוף אחר- בן אדם שונה. על כל פנים, אני מצפה לקבל את היחס המינימלי.

ady18

Well-known member
עוד משהו שאני רוצה להגיד

והוא חשוב זמר\אומן הוא בן אדם וצריך להתחשב בו אחרי הופעה ולא להיות עליו אלא לתת לו לנשום זו דעתי גם

../images/Emo26.gif הילה.. אחלה דיון.

דעתי בנושא- עד שלא פגשתי את מירי לא האמנתי לכל הסיפורים כל כמה שהיא חמודה ומדהימה ומעניקה יחס חם לכולם.. כי זה נשמע סתם מילים.. אבל אחרי שהייתי בהופעה הבנתי שזה פשוט באמת ככה. והופתעתי. כי נכון שידעתי שהיא בן אדם כזה חם ואוהב אבל לא ידעתי שבאמת תיהיה לה את הסבלנות לצאת אחרי ההופעה ולהתנהג כאילו היא פשוט חלק מאיתנו [: היא חיבקה אותי ונתנה לי נשיקה כל שנייה. ופשוט עמדתי לידה שעה והייתי בהלם. היא מקסימה (-: באמת שהיא נותנת יחס מעולה לכולם! אבל- אני לא חייה בסרטים.. יכול להיות שזה קצת יפחת עם הזמן. וואלה? סבבהה. היא בן אדם קודם כל.. לא פיה טובה מהשמיים. יום אחד היא תיהיה קצת יותר לחוצה/ עצבנית/ בתקופה לא טובה ודברים קצת ישתנו בהתאם. לא קרה כלום. אחרי שהיא תפעל כזמרת מצליחה עוד המון שנים אז אולי היא גם פחות תתרגש מהמתנות או מה"הערצה" שלנו אליה.. וזה טבעי. אבל היא אף פעם לא תזלזל בנו או תפסיק להתייחס אלינו או תתנשא וכו'.. זה ברור לי. זה פשוט לא באופי שלה כבן אדם וזה די ברור.. האופי שלה שונה משל עברי לגמרי. מירי... אני איתך (-:

למעלה