דיון: נמאס? ממצה?

perrinat

New member
../images/Emo88.gifדיון: נמאס? ממצה?

אני רוצה להסב את תשומת לבכם להודעה שנכתבה בפורום עברי לידר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=268&msgid=92965350 עיקרי הדברים- "עברי, אתה לוקח אותנו כמובן מאליו. אתה לא רואה ממטר את האנשים שבזכותם אתה בנקודה בה אתה נמצא היום. ואז מה אם יש לך עוד אלפים כמונו, זאת סיבה להתייחס אלינו כמו לזבל שלך? זה לא מגיע לנו. רק חבל שלא קלטנו את זה בזמן, והמשכנו להשקיע בך מאמצים שלא הגיעו לך." לדעתי זה נושא חשוב שצריכים לדון בו: נראה לכם שזה יכול לקרות עם מירי? [או שאולי כבר קרה?] פעם הרגשתם שממש נמאס לכם מהערצה? וזה נראה לכם לגיטימי לבוא ולהגיד את זה? כי מצד שני, מה הם בכלל חייבים לנו? אגב, זו התגובה של עברי לידר לעניין: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=268&msgid=93074416

אין לי מושג מה המצב שם...

כאילו... אני לא יודעת איזה יחס עברי נותן למעריצים שלו... כי אני לא עריצה שלו... אולי הילדה צודקת ואולי לא... אממ... לא יודעת אם זה יכול לקרות עם מירי, בכמה פעמיםפ שפגשתי אותה לאחרונה, היא הייתה מאוד מאוד מאוד חמודה
נראלי לגיטימי לומר את זה, כי שמעריכים בנאדם כל כך כל כך הרבה והוא לא מתייחס וזורק *** , אז זה לא נעים. וראסמי, אני מאמינה שהדבר הכי חשוב אצל אומן, זה הקהל מעריצים, ברור שהכישרון חשוב , אבל המעריצים הם אלה שבונים את האומן ובלעדי מעריצים, תומכים, מעריכים, אז אין פרסום.. זו דעתי...

hilali1

New member
../images/Emo45.gif ולפעמים מספיק משהו אחד קטן

כד שאנשים יקומו וילכו וימאס להם. וחבל.

pRimaVeriTaVIV

New member
דעתי../images/Emo121.gif

אני לא חושב שזה יקרה עם מירי. לא נראה לי לגיטימי להגיד את זה כי באמת, הם לא חייבים לנו שום דבר. נכון שבלעדינו הם לא היו מגיעים לאיפה שהם היום-אבל עשינו את זה מתוך הנאה שלנו, אנחנו נהננו לשמוע את המוזיקה הזאת, ולכן שמענו אותה כמובן שזה לא נחמד לא להתייחס, למרות שלא ממש חייבים לנו כלום. אני בעד שיעשו את זה מנחמדוּת ולא מחובה

perrinat

New member
אני דווקא חושבת

שאי אפשר להתעלם מרגשות, ובתחושות אין דבר כזה לא לגיטימי. אומנם אי אפשר להכריח את מי שמעריצים/אוהבים שיאהב אותנו חזרה. אבל אם היית משקיע והיית נותן אהבה והצד השני, נניח, לא היה אומר לך אפילו שלום והיית מרגיש ששמים עליך זין, אני חושבת שזה כן היה יעשה לך רע והיה מוריד לך מהערצה.

pRimaVeriTaVIV

New member
כמובן, היה מוריד../images/Emo121.gif

אבל אני עדיין לא חושב שבאמת חייבים לנו משהו ברור שאם אותו אמן לא יתייחס למעריצים שלו אז יאהבו אותו פחות ופחות, אבל הוא לא חייב להתייחס אליהם

perrinat

New member
חייב הוא בטוח לא

אגב, גם בתור מעריץ אתה תמיד יכול לעשות אחורה פנה, אתה לא חייב לו הערצה אף פעם.

pRimaVeriTaVIV

New member
בדיוק../images/Emo121.gif

אף אחד אחד לא חייב כלום, זה דבר שחייב להיות הדדי ומרצון, אחרת הוא לא יתקיים

hilali1

New member
די לתמימות אביב..

שום דבר לא חייב בחיים. הכל עניין של בחירה והחלטה.

אני חולקת עליך

אני דווקא חושבת שזה כן לגיטמי להגיד את זה לפחות לכתוב את זה בייחוד בפורומים כי אחרת בשביל מה הם נועדו? וכן ישנו מצב שאדם לא רואה מעבר לבועה שלו (ראיונות, הופעות, הקלטות-
כל אלו המון עומס ולחץ, אני רק יכולה לתאר ואם נהיה כנים אז ישנו מצב שאותו אדם יתעורר ויראה גם כיצד דברים נראים מהצד של האחר) אני מסכימה עם הקטע של מחויבות לעומת נחמדות

אי אפשר להשוות את עברי למירי.

ולא נמאס לחברי הפורום[שאני חלק ממנו] מההערצה לעברי. זה כל כך מעצבן שהוא שם עלינו **ן ויורק לנו בפנים. הם הכינו לו מתנה ליום הולדת והוא הסתכל בזה שתי שניות ואמר "תודה". הוא לא מתקשר עם המעריצים, בכלל לא מעניין אותו. הוא מקבל אותנו כמובן מעליו, כי תכלס הוא עברי לידר ונמשיך לאהוב אותו ולשלם 110 שקל על כל הופעה שהוא עולה שיכור. מירי רוצה ודואגת ואוהבת. אני מאוד מקווה שאחרי 10 שנות עשייה מירי לא תקבל אותנו כמובן מאליו. ובקשר לתגובה, 99% שזה לא הוא.

בתור מקור מוסמך אני יאמין לך,

למרות שזה נשמע לא מתאים לעברי
ההודעה נמחקה, ד"א =/

ady18

Well-known member
אממ לדעתי

מירי כרגע מאוד משקיעה במעריצים שלה שזה כול הכבוד אבל כעבור מספר שנים המעריצים כבר נראים לאומן כדבר ברור והיום זה חדש לה אז עדין לא נמאס לה אבל אולי עוד זמן יכול לקרות וגם מצד המעריצים צריכה להיות הבנה לפעמים שהאומן הוא בן אדם ולא כול זמן אפשר להמרח עליו חתימות תמונות צריך גם גבולות

hilali1

New member
אני חושבת שכל קשר צריך לתחזק

אני חושבת שכל קשר צריך לתחזק וגם קשר כזה. בסופו של דבר, אם מזניחים, האנשים והקהל יצביעו ברגליים. אלא שלא כמו בקשר רגיל כאן זה אפילו חשוב יותר. כי מה זה אמן בלי קהל ובלי מעריצים? יחד עם זאת אני מאמינה שלכל דבר יש את הגבולות שלו. אי אפשר לפתח ציפיות עד השמיים. הכל במסגרת האפשר, המותר והמתאים לשני הצדדים. בכל מקרה זה לא משהו שמובן מאליו. "..כי אם אתה עוזב ואם אני נשארת זאת לא אותה האהבה..."

perrinat

New member
זה באמת משהו שצריך לתחזק

כמו שלאמן יש איש יחסי ציבור שאחראי על הקשר עם התקשורת, כי אי אפשר להתכחש לזה, זה חלק מאחוזי ההצלחה. כך גם צריך איש קשר שיתחזק את הקשר עם המעריצים. וככל שאמנים ימהרו להבין את זה, כך יהיה להם יותר טוב.

הילה 201

New member
לא יודעת מה איתכם אני לעולם לא אעזו

ב את מירי, ולא, לא בגלל הפירסום וכל מה שמסביב, אלא בזכות מירי, האדם שמאחורי כל הפרסום ומירי אישה מקסימה... ואגב, אם כבר הדיון הטיפשי הזה, אני לא מאמינה שמירי תהיה מה שמתארים שם כי היא מתייחסת תמיד לכולם בצורה מעוררת הערצה שיפה זה לא מילה לתאר. אני רוצה להגיד לכולכם שאהבתי אנשים מפורסמים בחיי ואף אחד וגם לא אף אחת נתנו לי יחס כמו מירי, כך שאין מקום בכלל לדיון הטיפשי הזה... יום נפלא לכולם

hilali1

New member
../images/Emo46.gif תירגעי. הדיון הזה לא טיפשי

הוא חשוב. מאוד. גם לנו וגם למירי. כשקשר חשוב לאנשים אז מדברים גם הדברים שקשה לדבר עליהם בדרך כלל. ואם זה הקשר חשוב אז גם יש מי שמקשיב.. יש סיבה שההודעות בפורום עברי נמחקו.. כנראה שמישהו בחר להקשיב..

למעלה