אני מאשים.

snopkeen

New member
../images/Emo88.gif אני מאשים.

פורום שמנות ויפות הוא מקום טוב, זהו אי בודד של שפיות בים של כלום ושטחיות (תרתי משמע). אני חלק מהפורום הזה כבר די הרבה זמן, ואני מאוד אוהב את הפורום והמסרים שהוא נועד להעביר, זה הבית שלי בהרבה מובנים - לכן כל כך היה קשה לי להמשיך ולשתוק. כבר הרבה זמן שקורים דברים לא טובים בפורום, שלדעתי מונהגים ומכוונים בידי מנהל הפורום, עופר. במקום להיות מקום שבו יש לנשים שמנות וכן גם לגברים שמנמנים כמוני, קצת נחת מהעולם הלא מפרגן ולא מעניין שבחוץ, הפורום הפך מחנה צבאי שמטרתו מלחמה בכל מי שיעז לא לחשוב כמונו. כמו כן, כפי שתוכלו לשים לב בדפדוף מהיר רוב הנושאים בפורום הפכו להיות "פוצי שמוצי אני אוהבת אותך חולה עלייך גזורה עלייך וכו'" - ירידה תלולה ברמה ובאיכות של השיחות (ולא רק) אם תדפדפו שנתיים שלוש אחורה אני חושב שהתדהמה תכה בכם בכמה הדברים התדרדרו. הסיבה לדעתי היא שכל האנשים האיכותיים פשוט מוברחים מפה כי דעתם לא מתיישבת עם זו של המנהל. אני חושב שזו בעיה חמורה ואני יודע שרבים מסכימים איתי. אין לי שום רצון להתחיל מריבות, ולא, אני לא מתכוון לעזוב (למקרה שמישהו קיווה) אבל אני בהחלט חושב שאם יש כאן עדיין טיפה של אכפתיות מהאנשים ה"טובים" הם ירימו את קולם. שלכם, באמת שבאהבה גדולה, דניאל.

lee_1

New member
דניאל...

עם כל ההערכה שלי למה שהיה פה לפניי שנתיים, ואפילו יותר, ועם כל ההערכה שלי לדעה, לטעמי הדרך שבא בחרת היא לא יפה, יכולת לעשות את זה בצורה מכובדת יותר, לדבר בצורה אישית עם עופר ו/או ליאור ו/או כל גורם אחר בהנהלת הפורומים, ובמידה ולא היית מקבל כל מענה- רק אז לפתוח את זה לדיון קבוצתי. לא חושבת שזה מכובד או ראוי לקיים כזה דיון כאן, כי הרי זה לא יוביל לשום מקום.

snopkeen

New member
לא מסכים בכלל.

אני לא חושב שזו בעיה שלי, אני לא חושב שמנהלי הפורום או הנהלת הפורומים הם בכלל צד במציאת פתרון, אם אני חושב כך ואת חושבת כך ועוד הרבה חושבים כך, ואנחנו יושבים ושותקים (לפחות בכתב) בכל פעם שהמצב מתדרדר, אז זה כן נושא לדיון. אין פה שום דבר אישי, יש פה בעיה שצריך לפתור, נקודה

lee_1

New member
אם זו לא שום דבר אישי

אז לא היתה צריכה להיות סיבה שעלה שם אישי, נקודה. ברגע שהוזכר שם שמבחינתך אשם במצב, זה אישי. ודבר נוסף אחרון הדבר הכי קל זה להגיד יש בעיה, הדבר המשמעותי הוא לפעול לשינוי המצב במידה ולא מרוצים מהמצב.

אבל זה לגמרי לגטימי להצביע על בעיה כלשהיא.

נכון שזה קל, אבל גם חשוב. הודאה בבעיה, או לפחות- הכרזה על קיומה, היא כצעד ראשון.

snopkeen

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שהשרשור הזה שפתחתי, לפחות נתן לכמה חדשים להבין שלא הכל סגור, יש עוד אפשרות לשנות ולאמר את דעתך גם אם היא שונה... זה צעד קטן לא? אולי טעיתי קצת בניסוח, אני לא מושלם, אם פגעתי במישהו אני מתנצל.

../images/Emo13.gif

אני קוראת ולא מאמינה. על מה אתה מדבר איזו מלחמה יש פה? דניאל , הפורום מנוהל בצורה הטובה ביותר עובדה שנה שלישית זוכה בקטגורית חברה ואנשים מקום ראשון. החברה כאן מצויינת וכמדומני לאחר אי אלו מלחמות נעלמת ללא מעט זמן אתה מתסיס כעת ואתה יודע את זה אין כאן שום משחקים ומלחמות צא מהסרט שאתה חי בו ותפסיק עם המילים הפוגעות שלך כי אתה ממש לא תורם ובטח שלא בצורה שבה אמרת את הדברים יש תיבת מסרים נהדרת ומשוכללת ואם יש בעיה המנהלים פה תמיד לעזור ולפתור בעיות. מאוד כואב ומפריע לי שבחרת באלו המילים . תעשה בדק בית לפני שאתה מאשים . כבר אמרתי לך לא פעם הפורום השתנה והוא לא כמו שהיה קודם אנשים כאן השתנו אנחנו , אתה שונים התבגרנו נכנסנו למסגרות נכנסו אנשים לחיים שלנו. אנחנו צוחקים ועושים שרשורי פוצי מוצי כי אנחנו הרבה יותר מהודעת פורום ולפעמים יוצאים מהשגרה בשרשורים שכאלו מנגד שים לב להודעות הטובות והמענינות , לא ראיתי אותך חלק , מאוד קל להאשים וקשה לעשות.

snopkeen

New member
אודליה

לא ציפיתי שזה יבוא ממך. אם את חושבת שאני מתסיס, עדיף שתורידי את המשקפיים הורודות, רבים וטובים חושבים כמוני ואם לא היו, לא הייתי כותב את ההודעה הזו חבל רק שאנשים לא מספיק אמיצים לאמר את דעתם.

ואני מחזקת ומוסיפה על אודליה.

אני אישית מעריכה מאוד את תפקוד המנהלים כאן בפורום. אני לא חושבת שאם יש משהו לרשום כאן על עופר ועל ליאור זה רק שבחים. אני לא מתחסדת ואין לי משקפים ורודים ואני אמיצה מאוד להגיד את דעתי בכל הזדמנות קל מאוד לצוץ בין חורף לקיץ ולנסות לעלות "לגובה" אבל לצערי לא זו הדרך. הפורום הזה כבר מזמן לא וירטואלי והצביעות שהיתה כאן נעלמה מזמן. אלה שהתעקשו לשמור עליה, נודו. כן, נודו ולא בזדון אלא בדרך גלויה וברורה כי אין להם מקום בחברתנו אני גאה להיות חלק מהפורום המדהים הזה, אני מתה על חלק מהאנשים כאן, הם חברי הטובים ביותר ובינהם עופר וליאור. מדובר ב2 אנשים שעושים מעל ומעבר להצלחת הפורום הזה ולשינוי בחברה באופן כללי. נותנים מזמנם החופשי וללא תמורה וזו הגדולה שלהם. וכמו שנאמר כאן דניאל, אין לי דבר נגדך כמובן אבל המקום להערה שלך היתה במסר. אני בטוחה שהיית מקבל תגובה מהמנהלים בצורה הכי הוגנת שאפשר. לא מבינה על מה המהומה ויש מקום להתנצלות לדעתי

אני מצטערת אבל אני לא מבינה איך זה רלוונטי

נכון, יכול להיות שמדובר בשני אנשים מדהימים וזה נהדר וטוב ויפה אבל זה לא קשור למה שדניאל אמר. אולי בא כאן אדם ומאיר את הדברים באור אחר. קצת כואב לשמוע שאת מבקשת התנצלות ממנו, על מה שהוא מרגיש. חבר בפורום מרגיש שלא בנוח וקם באומץ רב וחולק איתנו, שואל לדעתנו. אני בהחלט לא חושבת שהוא צריך להתנצל, מאחר שלא השתמש במילים פוגעניות. מותר לו ללכת כנגד הזרם, ואני לא חושבת שזה כדי לעורר פרובוקציה.

רלוונטי+

לא ממש בא לי להעלות את זה כאן.. אבל כמה אנשים "טובים" ברחו מכאן גם בגלל מעללי איש הזה כך שמה שאני אומרת רלונטי והמבין יבין. שנית, כשהוא אומר אני מאשים.. לממי הוא מתכוון? גם אם לא אלי או אליך, יש לי כאן חברים ואני רואה חובה להגן עליהם לאחר שעשו לי רק טוב.. שלישית.. "כבר הרבה זמן שקורים דברים לא טובים בפורום, שלדעתי מונהגים ומכוונים בידי מנהל הפורום, עופר"- אני חושבת שרק דברים טובים קרו לי כאן. "הפורום הפך מחנה צבאי שמטרתו מלחמה בכל מי שיעז לא לחשוב כמונו."- לא חושבת כך, בפורום יש מקום לכל דיעה. הפורום אינו פורום דיאטה ואני מסכימה עם הענין שלמתכונים ותפריטים אין כאן מקום. דוקא מבורך לדעתי. "כמו כן, כפי שתוכלו לשים לב בדפדוף מהיר רוב הנושאים בפורום הפכו להיות "פוצי שמוצי אני אוהבת אותך חולה עלייך גזורה עלייך וכו'" - ירידה תלולה ברמה ובאיכות של השיחות אם תדפדפו שנתיים שלוש אחורה אני חושב שהתדהמה תכה בכם בכמה הדברים התדרדרו"- מסכימה עם זה שלפעמים נסחפים כאן על גבי הפורום, כולל אותי. כשזה קורה, עופר או ליאור שולחים מסר עניני ואישי ולא קוטלים על גבי הפורום. אני חייבת לציין שהפוצי מוצי קיים תמיד עם חדשים וזה לגיטימי עד שקולטים את הלך הרוח כאן ונרגעים. כולנו היינו חדשים! חוץ מזה.. גם לפני שנתים וגם לפני 3 היו כאן מריבות והיו חילוקי דיעות אז שלא יספרו סיפורים.. "הסיבה לדעתי היא שכל האנשים האיכותיים פשוט מוברחים מפה כי דעתם לא מתיישבת עם זו של המנהל."- סורי, אני איכותית ביותר ואני כאן מרצוני. ולא תמיד דעתי מתיישבת עם זו של עופר אבל מתנהל דיון הוגן ובוגר אבל אני בהחלט חושב שאם יש כאן עדיין טיפה של אכפתיות מהאנשים ה"טובים" - מי אלה ה"טובים" ומי שמך לשופט..?? אז רלונטי או לא?

את כותבת כאן דברים לעניין

אבל אני עדיין לא חושבת שפרץ המחמאות לליאור ועופר היה רלוונטי פה. "הפורום הפך מחנה צבאי שמטרתו מלחמה בכל מי שיעז לא לחשוב כמונו."- לא חושבת כך, בפורום יש מקום לכל דיעה. הפורום אינו פורום דיאטה ואני מסכימה עם הענין שלמתכונים ותפריטים אין כאן מקום. דוקא מבורך לדעתי." אני לא חושבת שהוא התכוון למתכוני דיאטות. אני יכולה להזדהות איתו קצת, אם תקראי את התגובה שלי תביני. אני יכולה לומר שבאופן אישי, בתור נערה בת 16 שעוד המומה מהעולם הגדול שנפרש לפניי כאן על גבי הפורום, היה לי קשה עם דעות מאוד נחרצות פה. אני לא חושבת שהפורום מאוד פתוח למגוון של דעות. אני חושבת שכל חברי הפורום בסופו של דבר מציגים חזית אחידה של "יש לאהוב את כולם, רזה כשמן, ואל לאיש לומר דבר רע על שמנים". זה נשמע קצת חריף, אבל תראי, זה מה שאני הרבה פעמים מקבלת כאן. לדוגמא בכל דיוני ה"האם שמן הוא בריא". ואני, שדעתי עוד אינה מגובשת בעניין, לא יודעת למעשה אם אני מושפעת לטובה או לרעה מהפורום. מחד- אנשים כאן מ-ד-ה-י-מ-ים וחכמים ותומכים והיי- בזכותכם נכנסתי ביום שישי לים עם בגד ים בלבד- מזה שנה וחצי. מי היה מאמין? מאידך- לפעמים הנימה כאן נחרצת מדי ומרתיעה מדי לטעמי. קרה לא פעם שנתקלתי במחסום אישי רגשי לפני שרשמתי כאן דיעה שאולי הייתה קצת מנוגדת להלך הרוחות הכללי. אני שמחה שלא חווית דברים כאלה כאן, זה נהדר, אבל העובדה היא שיש כאלה שכן. ואולי במקום להתגונן אנחנו צריכים ביחד, כפורום, ולא כנגד אלא יד ביד עם המנהלים, לשים לב ואולי לקחת צעד אחורה ולשים לב שאנחנו לא נסחפים.

תגובה..

אני חושבת שכל חברי הפורום בסופו של דבר מציגים חזית אחידה של "יש לאהוב את כולם, רזה כשמן, ואל לאיש לומר דבר רע על שמנים"- בהחלט לא נכון. יש לאהוב את כולם, שמן כרזה נקודה. לא אמרנו שאין להגיד שום דבר רע על שמנים אלא על אף אחד. שמן כרזה. הייחודיות בפורום הזה הוא שאנו קוראים לכולם להצטרף אליו ומבטיחים לקבל אותו- אםהוא יקבל אותנו. הפורום הפך למעין חממה שלא פעם נתנה כוח וכלי התמודדות עם מצבים קשים. אולי את צללת ישר למים ושחית היטב אבל הרבה כאן היו סמויים תקופה ארוכה.. קראו וחששו ונפתחו לאחר המון זמן כשראו את טיב הפורום. יש כאן בהחלט מקום לדיעה שונה, יש מקום לקבלת השונה, יש אחלה דינוים אבל, אין מקום לאנשים שמחפשים להיות דווקא הפוכים ולהיות ה"חכמים" "רואי האור" כי מזה שבענו. ואני ממש לא בקטע של להשתפך על המנהלים. מי שמכיר אותי יודע שמהלב לפה (לפעמים זה מסבך)
כל מילה ומחמאה מהלב וכולה אמת

snopkeen

New member
את הוכחת בתקיפתך אותי

שאין טעם לדעות אחרות בפורום. לא התייחסת לרגע לטענות שהעלתי.

איפה תקפתי?

לא חושבת שיש תקיפה בדברי. ממש לא זו היתה הכוונה הבעתי את דעתי ואולי זו הבעיה שלך, כל תגובה שלא מחזקת אותך משמעה תקיפה?

ולא התיחסתי לטענות שהעלת?

התיחסתי לאחת אחת ואף ציטטתי! בבקשה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=399&msgid=102686842 ואני ממש ממש לא באה לתקוף דניאל אלא לנסות לשנות את דעתך בטיעונים הגיונים ובדיון בוגר.. אין מקום לכעסים

התגובה שלי אלייך

תראי, הדיונים על בריאות- אני לא מבינה למה לא לבוא ולומר- נכון שמן זה לא בריא, זה פשוט לא אומר שצריך לנדות אותנו- כי לא בבריאות עסקינן פה. במקום לומר את זה באים חברים כאן ואומרים דברים בסגנון של שמן זה לא בהכרח פחות בריא... אני מסכימה עם התמיכה הבלתי נדלית שמספק הפורום, הכוח שהוא מעניק לכל אחד ואחת פה, זה נהדר ומדהים- ואין עוד מקום כזה, שאוהב ללא תנאים. אבל לפעמים אנחנו קצת מתעוורים. אני גם לא חושבת שהתלונות על כתבות ומודעות אנטי-שמנים הן מיותרות, כי זו חלק ממטרת הפורום בעיני- בדיוק להתלונן ולהחוות דיעה ולקבל עיצה וכתף תומכת. אולי אני ודניאל לא בדיוק מתכוונים לאותם דברים, אבל לי בהחלט מפריעה גישה שמופיעה כאן בדיונים שמטרתה להגן על היותינו שמנים בכל תוקף. נכון- זו בין השאר מטרת הפורום, אבל אי אפשר לומר ששומן הוא עניין שמייטיב עם הבריאות, והוא מלא תמיד חיובי. הוא מצב שניתן לקבל אותו. אני אישית לא שואבת מהפורום לגיטימציה להיותי שמנה, אלא לגיטימציה להיותי שלמה- שלמה עם עצמי, באשר אני, בכל מצב, בכל צורה. זו מטרת הפורום בעיני, ולא להגן בחירוף נפש על הטוב שבלהיות שמן. אולי אנחנו חלוקות בדיעותינו. גם אני שבעתי מחכמולוגים, אפילו שאני צעירה ממך בעשר שנים. אני לא מעודדת את זה. אני לא מדברת על אנשים שבכוונה, בשביל העימות לשמו, מתנגחים בכולם. אני מדברת על אנשים שבאמת חושבים אחרת, ולפעמים קשה להתברג פנימה. לא חשבת שאת משתפכת על המנהלים, אני גם מעריכה אותם מאוד, ומהמעט שיצא לי להכיר אותך את לא נראית לי צבועה או לקקנית, וגם ההודעה שלך לא עשתה רושם כזה. פשוט לא הבנתי למה זה קשור. תגובה קצת מבולגנת... הדיון הזה עושה לי רע...

כפרעליך.. אין לי כוח לקרוא../images/Emo6.gif

בגדול.. מעולם לא אמרנו ששומן זה טוב או רע. זה מצב נתון ואו שנחיה עם זה או שנסבול או.. שנעשה משהו אז יש כאן כאלה שהיו רזים ושמנו ויש שהיו שמנים ורזו ויש שבתהליך ירידה ולהיפך ואפילו אנורקסיות ובעיות אכילההיו כאן וכולם קיבלו את מלוא התמיכה. אוקי.. השומן עלול לגרום למחלות, הוא מעייף הוא כבר הוא מזיע.. מה חדש? תיכנסי לכל פורומי הדיאטות ותקראי על מגרעות ותחלואי ההשמנה יש לך עוד פורום שיגיד לך שגם אם את שמנה את יפה? גם אם את שמנה את יכולה להנות בבגד ים בים? שתשיגי עבודה בזכות עצמך? שתאהבי את עצמך כי את מיוחדת? אני לא מצאתי עוד אחד כזה ועל האחד שיש לי אשמור היטב
מקווה שהבנת את הכיוון שלי ואני אוהבת את הבעת הדיעה שלך ואת סגנון הכתיבה. לא חייב להסכים על הכל.

למעלה