אייזנברג הביתה!

אם הצבע האדום לא אבד את משמעותו לחלוטין, אייזנברד חייב לעוף. לא בגלל שהוא מעביר אותנו ליד אליהו, אלא בגלל משהו חמור בהרבה. פשוט לא ייתכן שיו"ר הקבוצה שבמשך כל כך הרבה שנים זוהתה עם ההסתדרות וערכי הסוציאליזם יעשה מעשה מתועב כמו לפטר שחקן וקפטן מפני שזה תובע את הקבוצה לדין בבית הדין לעבודה ויישאר יו"ר. לא זו בלבד שמבחינה ערכית זה נראה רע, זה גם לא חוקי בעליל (פיטורי עובד מפני שתבע את מעסיקו אינם חוקיים, ומקנים לו 500% פיצויים אם בית המשפט מוצא שאינו יכול להשיבו לעבודה). אם שאול אייזנברג לא יודע את זה, שיתייעץ עם עו"ד- אולי ידידו שמעון מזרחי?

a d i n i

New member
משהו יכול לעזור לי , בבקשה???

אני מחפשת את הכתובת של אוסישקין....!

פגשתי במילואים אוהד הפועל ת"א ואוהד

הפועל ירושלים. כולנו הצטערנו לשמוע על נצחוננו האחרון במלחה. תודה לך אייזנברג, בזכותך אנחנו יכולים להזדהות בסדרה עם אחינו אוהדי ירושלים.

egavish

New member
כדורסל- מדהים וביזיון

יחסית לחומר השחקנים, הפועל היא הקבוצה היעילה בארץ (מכבי לא נחשבת, מן הסתם). המשחק עם ירושלים היה מאבק קלאסי בין קבוצה עם כסף לקבוצה עם לב שיודעת להילחם. ואיזו מלחמה היתה. עם זאת, הגיע הזמן שהאוהדים האדומים יראו בגרות, ואם ההישגים של הקבוצה בסדרה הזו מול האויבת המושבעת לא הספיקו לכם בשביל להבין כמה השחקנים נותנים בשביל המועדון, אז לפחות תבינו כי תמיד, אבל תמיד, הקבוצה נמצאת מעל הכל. כדאי שתראו ממה אתם עשויים במשחקים הבאים !!!

סטלנרי

New member
יש משפט ב7.4

אם שאול יהיה נידון בעבירה פילילת, הוא יצטרך לעזוב את הקבוצה .

מה זה אומר "הקבוצה מעל הכל"?

שלא משנה מה אייזנברג יעשה, אנחנו צריכים לבוא ליד אליהו ולעודד, העיקר שהקבוצה לא תעוף מהפליי-אוף? קבוצה זה לא רק שחקנים ולא רק הישגים. קבוצה זה גם סמלים ואידיאולוגיה. כן, אידיאולוגיה. אוסישקין הוא לא רק אולם דחוס ומחניק, הוא גם סמל. הצבע האדום אינו רק צבע, הוא מסמל את הזמנים בהם הפועל ייצגה בגאווה את האידיאולוגיה הסוציאליסטית, עליה אייזנברג ידידו של שמעון מזרחי משתין בקשת כאשר הוא מנסה להיפטר מקפטן הקבוצה מפני שזה עומד על זכויותיו כעובד. אז מבחינתי יהיה טוב יותר לקבוצה אם בעונה הבאה היא תרד ללאומית אבל תשאר הפועל תל אביב. זה עדיף על להשאר בליגת העל תוך כדי נסיון לחקות את הצהובים. ואולי גם הגיע הזמן שנלמד משהו מאוהדי בית"ר. כאשר הביאו להם מאמן אשכנזי שהביא להם נצחונות אבל בשיטת משחק לא אטרקטיבית מבחינתם הם רדפו אותו עד חורמה. הם העדיפו להפסיד ובלבד שבית"ר תשאר בית"ר.

זהו- ואם הוא לא יורשע זה בסדר?

קודם כל, המשפט הוא בבית דין לעבודה ואינו משפט פלילי. משפט פלילי יהיה הליך ארוך בהרבה. ושנית, גם אם בפוליטיקה הישראלית נדמה ש"אם זה לא פלילי זה בסדר", ממועדון ספורט שנשא במשך שנים בגאון את ערכי הסוציאליזם אני מצפה שינהג לפיהם- ולכן גם אם מבחינה חוקית אייזנברג צדיק תמים הוא צריך ללכת.

סטלנרי

New member
ממש לא

אבל המטרה של כולנו זה שיהיה פה משפט פלילי , וכך הוא יעוף מהקבוצה שהוא הרס אותה טוטאלית , מכר לנו את הבית , הכל עוד אפשרי אם רק הוא ילך מהקבוצה , וזו ההזדמנות האחרונה.

למרות שאין לי חשק להכנס ליד אליהו

ולמי שלא היה שם- זה אולם קר ומנוכר שהקהל של כל קבוצה (מלבד הצבובים ימ"ש) פשוט יעורר בו רושם עלוב, כאילו הוא ריק, ההחלטה לעזוב את אוסישקין אינה פלילית. אין לי שום סיבה לרצות לראות את אייזנברג בכלא- אני רוצה שהוא יעוף, והסיפור עם שיינפלד לדעתי חמור בהרבה מהטרנספר מאוסישקין, מפני שזה לא מעבר לאולם אחר אלא בגידה בערכים. אפשר להיות אדומים גם ביד אליהו (ולמלא בערך 10% מהאולם) אבל אי אפשר לנהוג כקפיטליסט חזירי ולקרוא לעצמך "אדום".

סטלנרי

New member
לעבור ליד אליהו זה מהלך קפיטליסטי

בשביל מה הוא עושה את זה? לא איכפת לו מהקהל , איכפת לו מהפיצויים שהוא יקבל בסוף העונה על הפיכת אוסישקין לחניון , בגלל זה הוא לא משלם משכורת , אין כסף! אוסישקין זה הבית , אסור להחליף

בית המשפט חייב את הפועל להחזיר את

שיינפלד לעבודה, להחזיר לו את סרט הקפטן ולרשום אותו בטופס המשחק בכל המשחקים עד סוף העונה. אייזנברג בתגובה מחה שהשופטת עוד תחייב אותו להעלות את שיינפלד כשחקן חמישיה. ובכן, אייזנברג, כך היא יכולה ואולי אפילו צריכה לעשות. כאשר פיטרת עובד באופן בלתי חוקי ופגעת במעמדו נתת דריסת רגל לבית המשפט להתערב לך ולמאמן בשיקולים המקצועיים, ואם כדי שמעמדו של שיינפלד לא יפגע צריך שהשופטת תקבע כמה דקות הוא ישחק (לא אחת, אפי!) אז כך צריך להיות. מישהו יכול לחבר מנגינה ל"שאול אייזנברג תתפטר, אתה גומר לי ת'אויר".

למעלה