Quests

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif Quests../images/Emo62.gif../images/Emo47.gif

שאלון קצרצר בנושא הקווסטים. השאלון מנוסח במין זכר מטעם נוחיות ואין לראות בכך אפליה כלפי הנשים. כמו כן, הוא מכיל הומור ניריסטי- ואין לקחת כל הומור שכזה ברצינות רבה. לפניכם 5 שאלות. תסמנו בראש (או על הדף.) ואז תסכמו את רוב הניקוד שלכם. ותכתבו תגובה בה אתם מכריזים את התוצאות. אתה רואה קווסט פתוח ומנורה מעל ראש הNPC. אתה... א. מתעלם וממשיך הלאה. ב. בודק במה מדובר. ג. למי אכפת מקווסטים?! קווסט שמערב בתוכו תהליך ארוך של איסוף חפצים או חיסול מפלצות. אתה... א. עושה בשמחה רבה. ב. מתחיל, מתייאש, וממשיך בפעם אחרת. ג. ושוב, מה זה קווסט לכל הרוחות?! הפרס שקיבלת מהקווסט אינו משביע את סיפוקך. אתה... א. שמח שלפחות סיימתי את הקווסט. ב. מה?!?!?!??!?!?!?!!? יותר לא עושה קווסטים!!! ג. מילת הF. גילית ששלב הקווסט הבא יהיה להשיג מפלצות שאינן לרמתך. אתה... א. מארגן פארטי ומזרז את העניינים. ב. יורה לעצמי בראש ומחכה כמה רמות. ג. QUEST? WHAT'S THAT? סיימת קווסט קשה ושמחת על ליבך. למרחת אתה מגלה שהוא חוזר ואין ביכולתך לסיים אותו. אתה... א. עושה אותו שוב. למה לא. ב. יורה לעצמי ברגל ומוותר. ג. אפילו את זה של רמה 15 לא עשיתי... זה הזמן לסכם
אם ענית על רוב השאלות בג- אתה שונא קווסטים, עצלן, ומנסה להתעלם מקווסטים. אם ענית על רוב השאלות בב- אתה משתדל לעשות קווסטים. אבל באופן כללי- לא ממהר לעשות אותם. אם ענית על רוב השאלות בא- אתה ניר בן סימון שמאוהב בקווסטים. כל הכבוד

Don Nirtin

New member
דנקררררר../images/Emo87.gif

תתאהבי בכל אדם אחר. רן דנקר הוא שליייייייייייי

אבל איריס שאלה על רן דנקנר

שבטח לא יזיק להתאהב בו, אם הוא לא זוכר לקחת איתו הסכם ממון
(נו, בטח יש להם גם איזה רן במשפחה)

Don Nirtin

New member
הסכם ממון או לא../images/Emo87.gif

אני מאוהב בו כבר מסוף העונה השלישית של השיר שלנו (שלא נגמרה ... ונגמרה... ונגמרה... ונגמרה...
)

icy woman

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

התבלבלתי בשם משפחה, נראה לי.. כרגיל..

אני ב'! ../images/Emo13.gif

וזה סותר את החתימה שלי
כשרק התחלתי לשחק חשבתי שחובה לסיים כל קווסט ברגע שהוא מגיע, והתבאסתי קשות מהקווסט הראשון שהיה לי קשה מדי (זה של השומר שישן בכניסה למבוך מצד הנסיס, לרמה 15). מאז למדתי שלא חייבים לרוץ אחרי הקווסטים, אבל אני עדיין נהנית לעשות אותם (מי אמר להרוג 1024645250540 נפנדת' ולא לקבל דבש עדיין?)

deisy

New member
ב'

יש לציין שאני מאוד משתדלת
אבל צריכה מצברוח טוב בשבילהם
מה שכן, הכי מתישים אותי זה אלו של הרמות הנמוכות שיצאו אחרי שכבר הייתי רמה גבוהה

D amaged R oses

New member
זה יצא לי ממש רנדומלי../images/Emo178.gif

אבל אני אחת שלא עושה קווסטים אם לא דחוף עכשיו יש לי קווסטים שקשורים לפאפ וכרישים באקווה ואני לא יכולה להרוג אותם כי הם לא רגישים לקרח, אז אני מוותרת ולמדתי להתעלם מהנורה המעצבנת על הראש.. כמה זמן האיוונט?!?! שיורידו כבר! ואין לי סבלנות לאסוף פריטים.. למרות שיש לי מוב סקיל וזה מאוד קל, פעם הייתי יושבת שעות על קווסטים, היום.. פשוט אין סיכוי

Guid

New member
ב` עם נטייה קשה לג`...

אני מעדיף לבדוק במה מדובר לפני שאני שולל (אחרי הכל, יש קווסטים מאוד נחמדים לפעמים), אבל לפעמים פשוט אין לי עצבים לקווסט.

אני בודק את כל הקווסטים../images/Emo108.gif

באינטרנט לפני, ואז יודע מה משתלם לי לעשות ומה לא.. נגיד את המשימה הזאת של פלורינה ביץ', אין לי למה לעשות.. זה סתם ארוך ומייגע.. אולי כשתהיה לי או משו

למעלה