יאוו תודה מאמי!!!..
ענברו'ש מזה תודה!!! (וזאת לא פעם ראשונה שאת שמה לנו תמונות מהממות!!!.. איך יש לך כוח?!?!)-->לא משנה בקיצור תודה רבה רבה רבה.. בזככותך הפורום פועל!!!... צ'אד מייקל מוריי פשוט בנאדם קר וסנוב איך הוא בא עם ארוסתו ומשחק אותה יאללה מה הוא חש?!?! ראיתם הוא לא שיחק בגלל שהוא משחק גרוע ומכווווווער!!!! שונאת אותו!!!!(סופיה לשילטון!!!) ג'ייימס פשוט בנאדם מושלם!!!! חולעלייך.... איזה חמוד הוא עם הכובע!!! יאוו איזה מאמי פשוט מאוהבת בווו!!! רק תעשה טוב תסתפר זה לא יפה לך ארוך...(אבל לא כמו בעונה השילשית גלח כמו בעונה הראשונה הייתה פשוט כוסון!!!) אבל לא משנה מה יעשו לו הוא תמיד ישאר כוווווסוון!!! ונשמה טהורה... באתני, הראלי , בבין, פול (במיוחד!!!), דב--->נראים מזה מתוקים!!!! יאוו ממש חמודים..(אה.... גם מאות', סקילס, ג'ג'י, שלי...) והכי הכי הכי מכולם!!! דניאל איזה מאמי היא... למות.. מה הקשר לינדה?!?! היא הייתה רק פרק אחד... (בואנה איזה קוופה היא...) סופיה מהממת שלי!! איזה בעסה שלא הייתה!!!!! בקיצור הייתי עושה הכול אבל ה-כ-ו-ל בשביל להיות במשחק הזה (ולראות את ג'יימס החתיך!!!!) אבל זה משהו שבחיים לא יקרא... הלוואי שהם יבואו לארץ!!! נ.ב---->אבריל לבין הכוסית באה לארץ (אולי) בחופש הגדול!!! יש!!! מתי שמתחילה הקניה לכרטיסים שלה אני בטוח קונה (למרות שכרטים עולה 450 שקל.. זבלות!!!)