Magatia PQ

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif Magatia PQ../images/Emo47.gif

בגלל שתפוזבל לא מעלה לי את הקובץ העליתי אותו לשרת כלשהו.ה ורידו כל עוד אתם יכולים. אני קישור לחיץ אשמח לביקורות בונה, תוספות, הרחבות, תיקונים, ולתמונה של החדר של הגנב בשלב המעבדה המיוחדת. תיהנו חבר'ה

spongbob

New member
../images/Emo110.gifואו! נראה פיקיו ממש טוב!

סחתיין על ההשקעה! בכללי, הEXP שווה?

Don Nirtin

New member
שווה מאוד../images/Emo87.gif

אני מקבל מכל PQ איזה 5%. שזה מצויין לרמה הגבוהה שלי. ורמות 71 מקבלים אולי 10%
טוב הגזמתי... אבל הם מקבלים המון.

deisy

New member
../images/Emo140.gifכל הכבוד על ההשקעה!

מנהלות - למאמרים לא?

Don Nirtin

New member
בכיף.../images/Emo87.gif

אני שמחתי לכתוב על משהו שעוד לא יצא לכתוב כאן.

Don Nirtin

New member
קראת אותו גם?../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

התחשק לי לכתוב מדריך על משהו שלא יצא כאן עדיין....

deisy

New member
כן!

אבל מודה, זה היה די ברפרוף כי הפקיו הזה לא לרמה שלי כבר אז לא ממש התעמקתי
התמונות יפות!

D amaged R oses

New member
כ****אמאאא של הפיקיו הזה

אני שונאת אותו בדםםם!!!!! זהו אני בחיים לא עושה אותו יותר, וגם לא משחקת במייפל! פרשתי! אנעל נקסון האלה

Don Nirtin

New member
מה קרה רותם?../images/Emo12.gif../images/Emo87.gif

תנשמי לאט לאט.... 1, 2, 3...

Don Nirtin

New member
תודה רבה ליאתי../images/Emo87.gif../images/Emo24.gif

לקחתי ממך השראה מאחד המדריכים של OPQ

ווינגז

New member
אז כמה דברים -

המאמר הועלה למאמרי הפורום בקישור הבא:http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1694&aId=96789 ועוד רגע יועלה גם למאמר על סוגי ה-PQ's. כמו שאמרתי לך במסנג'ר, יש בעיה עם איכות התמונות, אני מעלה אותן מחדש, נא להתעלם מהאיכות אם אתם רואים שהיא לא טובה. שתי שאלות שאני רוצה לעדכן במאמר ואשמח אם תענה עליהן - 1. יש הבדל ב-PQ אם בוחרים ברומיאו ולא ביוליה, או שזה הכל העניין של הסיפור של העיר (בחירת המחנה וכו')? 2. מה בדיוק הגנב צריך לעשות בחדר שהוא נכנס אליו? יש לך מושג? שוב תודה!

Don Nirtin

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

1. לא. אפשר לעשות את שני הצדדים. לרמות שיוליה יותר פופולארית משום מה. 2. אין לי מושג. אבל הדרישה של הגנב שיהיה עם 120% קפיצה. אז אני מניח שהוא צריך לקפוץ גבוה או משהו.

ואוו! איזו השקעה!

ממש יפה! מדריך מעולה
אני בטח אשתמש בו כשאחזור למשחק (הקוסמת שלנו בדיוק ברמה לעשות אותו, ושכל אימון מבאס)

Don Nirtin

New member
הנה המלצה../images/Emo87.gif

אם את ברמה 70 פחות או יותר- המון MG. לשים לב במיוחד בשלב 2 ושלב 5. הם השלבים המסוכנים מבחינת דמג' כי המפלצות מאוד חזקות שם. ובהצלחה רבה. אני נהנה מאוד בPQ הזה.

Don Nirtin

New member
עוד כמה חידודים ותוספות../images/Emo87.gif

כל PQ (רק אם הצלחנו להציל את רומיאו/יוליה)- מקבלים את החרוז הזה. אם לא הצלחנו פשוט מקבלים 90K נקודות ולא מקבלים בונוס ויוצאים משם בלי פרס. זה לא באמת משנה איזה צד בוחרים. הרעיון המרכזי הוא להציל את רומיאו ויוליה ותוך כדי עבודת צוות שזה העיקר בPQ הזה. יש המון חלקים שצריך עזרה משותפת. אם אתם AFK בזמן הPQ הזה- אתם לא מועילים אלא רק מעכבים את התקדמות הPQ הזה. הכי חשוב שיהיה לכם שיקויים כי לא תמיד יש קלריק בסביבה אלא סתם קוסם. (עדיפות לקרח ברקים, כמובן. הוא מועיל מאוד בשלבים האלה). וזהו, הכל טוב.

למעלה