אריק לא ידעתי שאתה אוסף מחזיקי מפתח ות!
M Mercyful God New member 7/4/04 #19 חחח חבר שלי היה אצלי היום והזכיר לי את אוסף מחזיקי המפתחות הישן שלנו . לא ראיתי אותו הרבה מאוד זמן, אני יביא את זה למפגש אם מישהו אולי יחשוק במשהו . אני שם לב לאט לאט שתמיד היתה לי נפש אספנית .
חחח חבר שלי היה אצלי היום והזכיר לי את אוסף מחזיקי המפתחות הישן שלנו . לא ראיתי אותו הרבה מאוד זמן, אני יביא את זה למפגש אם מישהו אולי יחשוק במשהו . אני שם לב לאט לאט שתמיד היתה לי נפש אספנית .
א אָלוֹנָה New member 7/4/04 #24 כשהייתי ילדה אבא שלי עשה לי לוח עם מסמרים ושם תליתי את מחזיקי המפתחות עד שילדה אחתגנבה לי מחזיק אחד ואז הורדתי את כולם לתוך קופסה.
כשהייתי ילדה אבא שלי עשה לי לוח עם מסמרים ושם תליתי את מחזיקי המפתחות עד שילדה אחתגנבה לי מחזיק אחד ואז הורדתי את כולם לתוך קופסה.
ג גל ישראלי New member 7/4/04 #26 זה מה שיש לי אמא שלי מכינה ציורים וכלים באומנות שימושית (פרסומת לפורום שלהם ) והיא הכינה לי לוח עץ ממדף ישן עם 30 מסמרים- אחד לכל מחזיק. עכשיו עוד 3 לוחות כאלה והכל מסודר- בינתיים
זה מה שיש לי אמא שלי מכינה ציורים וכלים באומנות שימושית (פרסומת לפורום שלהם ) והיא הכינה לי לוח עץ ממדף ישן עם 30 מסמרים- אחד לכל מחזיק. עכשיו עוד 3 לוחות כאלה והכל מסודר- בינתיים
Y yg23 New member 7/4/04 #27 ../images/Emo87.gifנראה לי שלי יש!! נראה לי שיש לי את המקום איכסון הכי טוב כי הוא קומפקטי.. יש לכם רעיונות טיפה יותר קומפקטיים חוץ מלוח עץ????
../images/Emo87.gifנראה לי שלי יש!! נראה לי שיש לי את המקום איכסון הכי טוב כי הוא קומפקטי.. יש לכם רעיונות טיפה יותר קומפקטיים חוץ מלוח עץ????
Y yg23 New member 8/4/04 #28 ../images/Emo87.gif "אבא של נעם" כנס בבקשה. הייתי רוצה לדעת האם תוכל לעלות תמונות של אוסף מחזיקי המפתחות שלך.
../images/Emo87.gif "אבא של נעם" כנס בבקשה. הייתי רוצה לדעת האם תוכל לעלות תמונות של אוסף מחזיקי המפתחות שלך.
א אבא של נעם New member 8/4/04 #29 לצערי כרגע לא. כמה סיבות: 1. אני לא מצליח להעלות שום תמונה, יש לי איזה פיירוול כל כך נוראי שאף תמונה לא מצליחה לעבור דרכו. 2. ממילא אין לי מצלמה, רק סורק.
לצערי כרגע לא. כמה סיבות: 1. אני לא מצליח להעלות שום תמונה, יש לי איזה פיירוול כל כך נוראי שאף תמונה לא מצליחה לעבור דרכו. 2. ממילא אין לי מצלמה, רק סורק.
מ מחזיקת מפתחות New member 9/4/04 #38 אין לי כח. תראה תמונות שלך ואני ירא ה אם אני רוצה משהו ואז אני יצלם
Y yg23 New member 9/4/04 #40 ../images/Emo87.gifוגם.. להתחיל לצלם את כל האוסף זה שנה.. יש לי מעל למאתיים מחזיקים..