מחזיקי מפתחות..

• פותח הנושא yg23
  • פורסם בתאריך

yg23

New member
../images/Emo87.gifמחזיקי מפתחות..

אני חדש פה... אז מכיוון שפה זהפורום אוספים אז אני יש לי אוסף של מחזיקי מפתחות.. אז למי שיש גם אוסף כזה ורוצה להתכתב אז שיפנה אליי..

ס=ל=י=ח=ה? לא באופנה? ../images/Emo12.gif כנסי כנסי

מזה לא באופנה? ובולם זה באופנה? הא? הא? הא? מה כן באופנה עכשיו
אז בואי אני אנפסיק את כל האוסף מחזיקי מפתחות שלי ואני אעבור למשהו שהוא כן באופנה אולי
כאילו מזה הגדרה ל"באופנה" באוספים
סתם סתם...כל זה היה בצחוק....תירגעי

נויקה

New member
מה התעצבנת כל כך?

היא צחקה איתך, כי בשבוע האחרון דיברו כאן הרבה על מחזיקי מפתחות. זה הכל. להרגע. נעה

השורה האחרונה לא הסגירה אותי?

"
סתם סתם...כל זה היה בצחוק....תירגעי
" גם אני צחקתי...

yg23

New member
../images/Emo87.gifוכן זה מאוד באופנה!!

לטעמי לפחות אני אוסף כבר חמש שנים ויש לי 200 מחזיקים באוסף!!!!

כמה שאלות:

אצלי, כל 500 (בערך) המחזיקים נמצאים בתוך קופסת קרטון, לא מסודרים ולא ממוינים. איך אתה מאפסן אותם? מציג אותם? ממיין אותם? האם יש אפשרות למצוא מידע על חברות שהוציאו פעם מחזיקים, או חברות שיש מחזיקים כפרסומת שלהם?

../images/Emo8.gifזה שיש לי לא אומר שאני אספן.

בנוסף, יש לי גם כמויות מסחריות (או לפחות בלתי הגיוניות) של הפריטים הבאים, שאיני אוסף: ספרים ברגים שפקלינגומקלך (יש דבר כזה, תשאלו את רון ופיתון) מילונים (בערך 30) כלי עבודה לעץ, מתכת ושרברבות תקליטורי ג'ז ולהבדיל, מוסיקת ברוק תווים מאובנים מינרלים מקרנות 8 מ"מ שקופיות של כלבים (משהו כמו 2000) ינשופים (200 בערך) קופסאות שימורים וחומרי ניקוי (טוב, לא קשור, רק בגלל שעכשיו פסח). להמשיך?

זה שאיני אוסף, לא אומר שאני לא אוהב

את האוסף הזה. שיחקתי איתם כל ילדותי, אני מכיר אישית כל אחד ואחד מהם, ואין לי שום כוונה לחלק אותם, אפשר להרגיע.

בבקשה: (חשבתי שפיתון יתרגם,)

שפקלינגומקלך הם האטמים לברז, הדסקיות השחורות ששם האינסטלטור בתוך הברז כשהוא דולף. (שפקלינג זה אטימה, גומקלך זה גומיות, ובכפילות נופלת גימל אחת). מי שלא מאמין, שיצלצל מחר בבוקר לאינסטלטור וישאל אותו איפה קונים כאלו (בחנות טמבור הקרובה כמובן).

../images/Emo6.gif גומקלך אני יודעת

אבל שפקלינג לא ידעתי לרגע חשבתי שזה קשור לשפק (פוי)

yg23

New member
../images/Emo87.gifאז ככה..

אני מאכסן אותם בקופסאות שאמורים בכלל לאפסן בהם ברגים.. של כתר.. וכן יש חברה ששמה FUN היא חברה שיש לה אתר והוא.. WWW.BASICFUN.COM אני הצלחתי למצוא בארץ מספר מחזיקים שלהם.. תכנס לאתר זה שווה את זה..

למעלה