יש לי גם תמונה..

• פותח הנושא yg23
  • פורסם בתאריך

rachelea

New member
כמעט ושכחתי -

לא, לא שכחתי.....נזכרתי. מילא, לא שכחתי דבר ואין זה חשוב כלל. לכל השכחנים....

yg23

New member
../images/Emo87.gifלמישהו יש את המחזיק?

של העכבר של מיקרוסופט אני חייב אותו דחוף!!!!! תענו..

yg23

New member
../images/Emo87.gifכן, הם לא עובדים עכשיו..

וגם אמרת שזה היה ליפני 4 שנים אז עכשיו סביר להניח שאין את זה כבר!!

אל תגיד "סביר להניח שאין"

תהיה אופטימי ותנסה. אתה בא ביום שישי לדיזנגוף? אם כן אולי יהיה לך מזל ותיתקל באחד הדוכנים במחזיק כזה. .

תמיר1991

New member
ביום שישי הזה, ב- 10:00, בכיכר

דיזנגוף, ת"א. יש שם דוכני יד-שנייה מדהימים לכל תחומים האוספים, פשוט חוויה. והסנטר 3 דק' משם עם חנויות בולים/מטבעות מדהימים, ובעצם חנות לכל דבר שתרצו! תמיר.

python 4

New member
תמיר -

אל תשכח שאחרי שנגמור את העסקים שלנו בכיכר אתה חייב לבוא איתי לסנטר להראות לי איפה קונים גליונות זכרון! 'גליונות ריימונד', משהו כזה. זה היה הרעיון המקורי שלנו מלכתכילה, זוכר?

תמיר1991

New member
בולי רומנו. נלך ביחד אחרי ה"עסקים"

בכיכר. אני משער שיתלוו אלינו עוד אנשים. תמיר.

python 4

New member
אין בעיה! אז קבענו -

מיד אחרי המפגש בכיכר תמיר עושה לנו סיור מודרך בין חנויות הבולים בדיזינגוף סנטר. ההרשמה חינם! הסיור לא - מי שרוצה להצטרף שיעביר לי בבקשה שני גליונות זכרון עד מחר בעשר. תודה.

תמיר1991

New member
חחח

נלך ל"רומנו" ואם נספיק אז לבולי "דיזנגוף". יש לציין ש"דיזנגוף" זולים יותר, אך השירות והמבחר (גם של גליוניות הזיכרון) ברומנו גדול יותר. תמיר.

האספן

New member
תמיר אתה מכיר חנויות לשטרות?

שנה שעברה הייתי באיזה חנות ששכחתי את שמה... ניראה לטי שלבעל המקום קראו אפריים,זה לא כ"כ רחוק מאהרוני,מישהו מכירק?ארו חנויות אחרות לשטרות ומטבעות?

elcool

New member
אממם..

נראה לי שאם אתה לוקח שטרות מהחנות זה נקרא גניבה.. לא יודע מה אתך, אבל פעם אחרונה שניסיתי לקחת שטרות ומטבעות מחנות קראו למשטרה

למעלה