יש לי גם תמונה..

• פותח הנושא yg23
  • פורסם בתאריך

yg23

New member
../images/Emo87.gifיש לי גם תמונה..

יש לי תמונה של חמישה מחזיקי מפתחות... זה הניבחרים שלי!!

elcool

New member
חמוד ביותר

גם לי יש קורקינט. האץ'-א-סקאטץ' נראה מגניב! (לא יכולת לצייר משהו בשביל הסריקה?
) המחזיקים הכי טובים שלי הם מחזיק בדולח של כדור הארץ, מחזיק 2000 שהאפסים הם עוד מחזיקים קטנים, האותיות E ו-L רקומות בתוך מחזיק והאותיות "א ל" מעוצבות בפלסטיק (לא הכי יפה, אבל מאד אישי)

elcool

New member
וכמובן איך שחכתי את הקרטמן המקורי

שלי? המחזיק הכי חמוד וסאות' פארקאי שיש לי באוסף ועוד שאלה - מישהו מכיר חנות שמוכרת מוצרי אספנות של סאות' פארק בארץ? (לא רק מחזיקים, בכלליות) אני מנסה לחפש בכל מקום עם נרות (ובדרך כלל מגרשים אותי מהחנות כי זה שורף את הסחורה..)

טיטניום

New member
סליחה על הבורות

אודה לך אם תסיר לי איך הולך כל הקטע הזה של קנייה באיי בי זה בטוח? אתה קונה שם? איך משלמים ואיך יודעים שהצד השני שולח את המוצר לפעמים יש שם זיפויים שהייתי מת לשים עליהם יד אבל אני לא יודע איך קונים שם

בּני

New member
יש על כך מאמרון קטן

בשאלות נפוצות, אפשר להכנס לשם דרך הקישור בשורת הקישורים הכחולה. בהצלחה בני

rachelea

New member
אפשר לשלוח גם כסף במזומן

או לבצע העברה בנקאית אם המוכר ייתן לך את מספר החשבון אליו יהא עליך להעביר הכסף (וכמובן שתצטרך לשלם העמלות הנדרשות). הבנתי מאריק שיש אמצעי תשלום נוסף שניתן לרכוש אותו בדואר. אשאיר לאריק ההסברים.

rachelea

New member
כיצד קונים באי-ביי?

אני מפנה אותך ל"שאלות נפוצות". אה, שי הקדים אותי. לגבי אופן התשלום, ראה ב"מאמרים": "מהו PayPal והאם כדאי להשתמש בו". אם יוותרו שאלות - שאל ונשתדל להשיב (אני או אחרים).

elcool

New member
אני יודע שבאי ביי יש הכל

אבל מה לעשות שאני רק בן 16, אין לי כרטיס אשראי וההורים שלי לא כל כך ששים להתקרב אפילו לכיוון המחשב (אתה יודע כמה זמן לקח לי לשכנע אותם לקנות לי כובע של הומסטר ראנר?)

תמיר1991

New member
אלקול - מה לעשות שאני רק בן 13...

אין לי כרטיס אשראי, וההורים שלי לא קונים דרך האינטרנט, ובכל זאת קניתי כבר 4 פעמים? שולחים סכומים קטנים בדואר... עד עכשיו לא אבד לי כלום בדואר... תמיר.

למעלה