גם לי יש קורקינט. האץ'-א-סקאטץ' נראה מגניב! (לא יכולת לצייר משהו בשביל הסריקה?
) המחזיקים הכי טובים שלי הם מחזיק בדולח של כדור הארץ, מחזיק 2000 שהאפסים הם עוד מחזיקים קטנים, האותיות E ו-L רקומות בתוך מחזיק והאותיות "א ל" מעוצבות בפלסטיק (לא הכי יפה, אבל מאד אישי)
שלי? המחזיק הכי חמוד וסאות' פארקאי שיש לי באוסף ועוד שאלה - מישהו מכיר חנות שמוכרת מוצרי אספנות של סאות' פארק בארץ? (לא רק מחזיקים, בכלליות) אני מנסה לחפש בכל מקום עם נרות (ובדרך כלל מגרשים אותי מהחנות כי זה שורף את הסחורה..)
אודה לך אם תסיר לי איך הולך כל הקטע הזה של קנייה באיי בי זה בטוח? אתה קונה שם? איך משלמים ואיך יודעים שהצד השני שולח את המוצר לפעמים יש שם זיפויים שהייתי מת לשים עליהם יד אבל אני לא יודע איך קונים שם
או לבצע העברה בנקאית אם המוכר ייתן לך את מספר החשבון אליו יהא עליך להעביר הכסף (וכמובן שתצטרך לשלם העמלות הנדרשות). הבנתי מאריק שיש אמצעי תשלום נוסף שניתן לרכוש אותו בדואר. אשאיר לאריק ההסברים.
אני מפנה אותך ל"שאלות נפוצות". אה, שי הקדים אותי. לגבי אופן התשלום, ראה ב"מאמרים": "מהו PayPal והאם כדאי להשתמש בו". אם יוותרו שאלות - שאל ונשתדל להשיב (אני או אחרים).
אבל מה לעשות שאני רק בן 16, אין לי כרטיס אשראי וההורים שלי לא כל כך ששים להתקרב אפילו לכיוון המחשב (אתה יודע כמה זמן לקח לי לשכנע אותם לקנות לי כובע של הומסטר ראנר?)